Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    20. Lipanj 2019. 08:40

DijMar

Jutro! Nemam nis pametnog za napisat osim da sam jucer zabrijavala malo 😏 A mislim, luda ja! Kako u zadnjih tj dana nisam dobila na kilama ni u cm, a jucer je na vecer malac bio mirniji nego obicno, zapravo njezniji, naravno, zasto da si ja u glavi ne slozim svakojake scenarije 😥 jer nesto manje jedem zadnjih dana, pa da on nema dovoljno vitamina bla bla bla bezveze, skroz bezveze! 🙈 Ali vjerujem da nisam jedina koja zabrijava 😅😋

Nemoj se zabrinjavati. Bebe ti rastu jako skokovito. Kako u stomaku tako i kad se rode. Obucem odjelce, operem, hocu mu opet obuci par dana kasnije, a ono valjda 3 cm premalo 😱
    Tak mi je i u trudnoci bilo (ja sam bila na dijeti), sve fino pazim, kad samo jedno jutro kila gore i ne mrda vise 😭

Frajla
    20. Lipanj 2019. 08:52

Eh da, i ona medo odjelca su presuper za zimu/jesen. Jer beba ne smije ici u sjedalicu (jaje) u nicem jako debelom ni skliskom (npr skafanderu), a u ovome moze. Isto tako ako cete nositi dijete (klonaknica/marama) nebi trebalo imati sklisku odjecu, jedino sto bi u tom slucaju odjelce trebalo biti otvorenih stopa, a mislim da to nije lako naci za male brojeve. Za u kolica dodate jos dekicu preko it o je dosta.
    Ja narucila iz h&m, sad je bilo snizeno na 10 eura, jucer doslo i bas mi je super. Izvana ta kao dekica, iznutra podstavljeno pamukom. I jos ima da se rukice mogu zatvoriti ili otvoriti 

Julie
    20. Lipanj 2019. 09:15

Frajla hvala ti sto stalno nešto djelis, moja premazalica neće biti u kutu, ali to mi na pamet ne bi palo ni za sto godina 
    Renata dobro je dok pas laje, samo da svekrva ne počne 😂😂😂😂😂😂
    Salu na stranu, kakve su vaše svekrive???? Moja je recimo tako ne zainteresirana za nas odnos, u početku mi je to bilo čudno i glupo al sad mi odgovara, u ništa se ne mjesa, kad se vidimo ne da mi da ništa pomognem, tipa bili na roštilju, žena ima 74 godine, skuhala juhu, spekla krumpir, napravila salate, ja ni krastavca ogulila, ono po tom pitanju je jako razumna jer je ona imala tezu trudnoću i morala ležati skoru do kraja a pred zadnje u bolnici, ne sa mojim dragim već sa njegovim bratom.....ugl nije zaboravila da je to stanje u kojem stvarno moraš stisnuti kočnicu za puno stvari......po tom pitanju razumnija je od moje mame.....

• ReginaP
    20. Lipanj 2019. 09:24

Uuuh jesi me nasla sa temom Julie 😂 moja svekrva je samnom u početku bila i vise nego super, ko druga mama i onda je odjednom nakon 2 godine odlucila da ja nisam dovoljno dobra za njezinog sina pa su me njemu iza ledja ona i svekar maltretirali. Tj htjeli su me oblikovati po svome i svasta nesto ruzno, ali na njihovu nesrecu se ne dam zajebavat pa smo si sad pristojne samo koliko moramo biti. Neki dan sam joj poslala sliku krevetica na sta je ona pocela pametovat pa sam rekla mm da je to zadnje sto saljem i da nema sanse da ju vise uključujem. Uzasno je napadna i agresivna i stalno misli da je u pravu i zeli odlucivati o svemu. Sad smo za vikend u njihovoj blizini i vec mi nije dobro 😅

20. Lipanj 2019. 09:35

Jutroo, ja sam dns napokon duze odspavala vec sam i zaboravila kako to izgleda probuditi se kasnije 😂😂 osjecam se nemocno nebi se ni dizala al me glad dize iz kreveta 😁😁

Frajla
    20. Lipanj 2019. 09:44

Sa svekrvom sam si ok, nemamo bas zajednickih tema. Mi smo u zg 4 godine, bili su dva puta za vikedn do sada. Mi cesce odemo u slavoniju, ali isto nije da cijeli dan budemo s njoma. Mali ih nije previse napet, 4 im je unuce. Mislim, nije da ga ne vole ili nesto, samo nije da stalno nest zapitkuju.
    Dok moji, znaci oni su opsjednuti oliverom i to od kad sam trudna bila. To se svaki  dan mora nesto pitati, a slika sam im milijun valjda poslala. Dok evo recimo za drugu bebu ni ne pitaju 🤦🏼‍♀️ bas me zanima kako ce biti kad se rodi.

Norules
    20. Lipanj 2019. 09:48

mc_zgb

Jutrooo, evo i mene sovice. 🦉 za sada prhuti nemam, al su mi se na trbuhu pojavili kao pristici, oko pupka, ali mislim da je to od subote od svadbe, kak sam hopsala, bilo je uzasno vruce, pa haljina i to iziritiralo 🤷
    E da pitam, onih 45 dana porodiljnog prije termina poroda, to se gledaju svi dani (ukljucujuci i vikende), a ne samo radni dani?

Kod mene je izracunato s vikendima 

PatyDi
    20. Lipanj 2019. 09:51

Frajla ti si nam ovdje glavni savjetodavac, tnx na svim savjetima
    Svekrva? Poškakljaj me da se nasmijem Uglavnom, žena uz tri kćeri i njihove muževe koje uzdiže u nebesa ima i sina, mog dragog, koji je uvijek bio na zadnjem mjestu pa smo tako zajedno tamo i dalje...sad kao se nešto malo uvlači jer zna da uskoro selimo, pa možda i radi bebe, ali jednostavno nam je odnos oduvijek dosta hladan i ne osjećam se ugodno u njenom društvu...prije koju god smo se svi zakačili pa je nešto kenjala da ja njega okrećem protiv njih, ali ona sama sebe oduvijek okreće od njega, nekad imam osjećaj kao da ga nije ni željela, a pred svima glumata kao moj sin bla bla bla...na žalost, on si je bolji sa mojom mamom nego svojom...teško mi je radi toga jer znam da ga to muči, ali se pravi snažan i kao da mu je svejedno. Održavat ćemo kontakt s njom naravno, par puta godišnje, koliko budemo mogli/htjeli, da vidi unuka i to je to. NIš posebno...

deewillow
    20. Lipanj 2019. 10:16

Drage sve 😊
    Ja sam inace iz grupe Jesenske/zimske bebe 2019, ali pisem sada vama, jer mislim da velika vecina cura iz moje grupe nije jos u tom dijelu trudnoce.
    Naime, dobila sam uputnicu za anomality scan, pa me zanimaju vase preporuke 😊 ime lijecnika i ustanove, samo Zg. U obzir dolaze i privatne i javne klinike 😊😊
    Puuunooo hvala❣❣😘😘

Julie
    20. Lipanj 2019. 10:49

deewillow

Drage sve 😊
    Ja sam inace iz grupe Jesenske/zimske bebe 2019, ali pisem sada vama, jer mislim da velika vecina cura iz moje grupe nije jos u tom dijelu trudnoce.
    Naime, dobila sam uputnicu za anomality scan, pa me zanimaju vase preporuke 😊 ime lijecnika i ustanove, samo Zg. U obzir dolaze i privatne i javne klinike 😊😊
    Puuunooo hvala❣❣😘😘

Od privatnika su hvaljeni Ginekos odnosno dr. Kos kao jedan od najboljih dijagnostičara također i poliklinika Agram (bivša Sunce) puno ih ide tamo, ja sam bila u poliklinici Harni i bila sam prezadovoljna. Sto se bolnica tiče ja sam na Merkuru, moje tu cure su bile kod mojeg ginica dr. Matijevic i njega preporucam, one su također bile zadovoljne, za druge bolnice ne znam.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.