Iskreno ja nezz esu li to kontrakcije juce me cjelo posljepodne bolilo te izbocine i sta najgore i trbuh me cijeli boli od toga nisam pratila koliko traje al sad je livo pa sad je desno neznam stvarno sta je 😣 strah me da mi nepotakne otvaranje
A da ti rade odes pa da si mirnija? Ja stvarno isto nemam iskustva, pa ti nisam od pomoci…
Danas ih bas i nemam tu i tamo se desi al nije ko i juce ako nastavi otici cu svakako provjeriti sta je
konacno i ja u haljinici zato vani kisa pada hahhahha..
Uuuu i ja cu kroz nekih 10ak dana napokon pocet odlazit na plazu, kad zavrsim s cuvanjem. Vec mi je malo teze s njim pa sam rekla do kraja mj...
Uzbudjena sam vec danas jer sutra idem na zavrsno druzenje sa svojom bivsom grupom iz jaslica 🤗🤗🤗 bas me zanima kak ce reagirati kad me vide s trbuhom 😄 A jucer sam u ducanu srela kolegicu s curicom od 5-6 god i mala ni pet ni sest odmah krenula njezno mazit trbuh 😆 Pocelo je prije nekog vremena da me tu i tamo netko tko me dugo nije vidio pomazi po trbuhu, ali to su vecinom rodbina ili dobre kolegice, jer da mi dodje netko nepoznat ili manje drag bome bi culi svoje 😤
konacno i ja u haljinici zato vani kisa pada hahhahha..
Bas ti ljepo stoji 😊
I ja imam ispade pojedinih ljudi za mazenje trbuha al me pitaju dal smiju dotaknuti
I ja imam ispade pojedinih ljudi za mazenje trbuha al me pitaju dal smiju dotaknuti
Mene tek zapravo ceka kad dodjem kod svojih, tamo sva rodbina i poznanici 🙀
Mene tek zapravo ceka kad dodjem kod svojih, tamo sva rodbina i poznanici 🙀
Ja nezz sta im to znaci 🙄
Opet me nije bilo neko vrijeme imam opet nekih problema sa mm.. ne znam opce sta bi. Prepiremo se oko kuce koja je od moje mame i ona ju planira na mene prebacit i njemu smeta sto nejde pol na njega, s tim da ni ja ne zelim da ide pol na njega jer eto veza nam je takva kakva je i mladi smo jos i ne znam on bi jos izlazio zabavljo se stalno je negdje dok ja sam po doma visim jer nit mi se da nit sad ja mogu izlazit.. i ak pozelim nekam ic kad kazem da mi treba auto uvijek kaze da treba njemu i ja ga onda naravno nemogu dobit i opet ostanem doma a dok on oce nekud ic i dok mu se ja zalim sta mene ostavlja doma kaze da sam si sama kriva sto nemam prijateljice.. a kak bi ih opce imala kad ih nemam ni kad vidjet a zivimo bogu iza nogu (auto je inace njegov kupljen je dok smo mi vec bili skupa al uvijek on kaze to je moj auto a i ja uvijek da je njegov nikad jos nisam rekla da je moj jer ga ja rijetko i imam) i ne znam opce sta da radim. Sumnjam da bi mi mama i prebacila kucu ak bi islo na njega jer nema bas neko misljenje o njemu al za to si je sam kriv.. jesam u krivo sto to mislim? da ne zelim da on ima polovicu?
Opet me nije bilo neko vrijeme imam opet nekih problema sa mm.. ne znam opce sta bi. Prepiremo se oko kuce koja je od moje mame i ona ju planira na mene prebacit i njemu smeta sto nejde pol na njega, s tim da ni ja ne zelim da ide pol na njega jer eto veza nam je takva kakva je i mladi smo jos i ne znam on bi jos izlazio zabavljo se stalno je negdje dok ja sam po doma visim jer nit mi se da nit sad ja mogu izlazit.. i ak pozelim nekam ic kad kazem da mi treba auto uvijek kaze da treba njemu i ja ga onda naravno nemogu dobit i opet ostanem doma a dok on oce nekud ic i dok mu se ja zalim sta mene ostavlja doma kaze da sam si sama kriva sto nemam prijateljice.. a kak bi ih opce imala kad ih nemam ni kad vidjet a zivimo bogu iza nogu (auto je inace njegov kupljen je dok smo mi vec bili skupa al uvijek on kaze to je moj auto a i ja uvijek da je njegov nikad jos nisam rekla da je moj jer ga ja rijetko i imam) i ne znam opce sta da radim. Sumnjam da bi mi mama i prebacila kucu ak bi islo na njega jer nema bas neko misljenje o njemu al za to si je sam kriv.. jesam u krivo sto to mislim? da ne zelim da on ima polovicu?
Zasto bi bila u krivu? Ja mu sigurno nebi dala pola kuce niti on ima pravo na to..
Bez puno pametovanja, rekla bih ti da slušaš vlastiti feeling. Sama nisi sigurna kako će dalje veza ići, a uostalom, kuća pripada tvojoj mami pa mi je razumljivo da ju naslijediš ti (tj. da ti ju prepiše) kao njezina kći.
Sortiraj odgovore
Najstariji