Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    20. Lipanj 2019. 06:14

Jutrooo!  Već sat vremena budna...slušam pjev ptica. 

luce35
    20. Lipanj 2019. 06:16

Jutro debele moje 😀.
    Ima li koja problem.s pojavom prhuti, kod mene strasno zadnjih dana, ne znam cim to rijesiti 🙄

luce35
    20. Lipanj 2019. 06:32

Joj Deja, ja sam posebno alergicna na cajke, al da je i kvalitetna glazba u sred noci ispalila bi. Ja moram uhvatit ritam dnevnog spavanja jer s dolaskom ljeta i turista nijedna noc nije tiha i uvijek je neka galama, pa bar da se preko dana naspavam. Mene jutros u 5 probudili neki turisti iz nocnog izlaska, iskrcao ih taksi i nisu mogli pronaci apartman 🤣🤣

LollyBB
    20. Lipanj 2019. 06:32

luce35, za sada nemam s prhutom problema. Jesi mijenjala nešto od šampona? Doduše, meni bi se taj problem pojavio, nevezano za trudnoću, ali kad bih valjda predugo koristila isti šampon. Sad koristim neki od Tinkture, u obliku sapuna i sve je ok.

Julie
    20. Lipanj 2019. 06:39

Jutro curke 🤩 Luce probaj sa uljem ljesnjaka, oraha ili cicka umasirati tjeme prije pranja kose, to hoce u ljet jer je suho sve ko barut,
    Deja ja bas bila razočarana za nocas, pita me dragi hocemo nekamo a ja nisam znala da su nocas zatvarali festival vatrometa i nismo isli. Tako je drmalo da se tu u Dubravi culo. Sad se spremamo na more, doduse na dan samo ali bit fe toga jos pa necu dramit 😁

luce35
    20. Lipanj 2019. 06:39

Stalno koristim isti sampon, al odjednom se pojavila prhut i to bas puno. Kako sam brineta to se iz aviona vidi, bas me nervira i nekako stalno imam osjecaj da mi je kosa prljava

luce35
    20. Lipanj 2019. 06:41

Julie

Jutro curke 🤩 Luce probaj sa uljem ljesnjaka, oraha ili cicka umasirati tjeme prije pranja kose, to hoce u ljet jer je suho sve ko barut,
    Deja ja bas bila razočarana za nocas, pita me dragi hocemo nekamo a ja nisam znala da su nocas zatvarali festival vatrometa i nismo isli. Tako je drmalo da se tu u Dubravi culo. Sad se spremamo na more, doduse na dan samo ali bit fe toga jos pa necu dramit 😁

Danas cu do dm pa cu probati s tim uljima 😉

Julie
    20. Lipanj 2019. 06:55

luce35

Julie

Danas cu do dm pa cu probati s tim uljima 😉

Mila mislim da ti danas ne radi, kupi bilo gdje sutra. Imas isto jeftina od Therapy po 20 i nesto kuna u ljekarnama ili Olival u dm-u, kaj god, perut je suha koza tjemena koja opada, ulje nahrani i po potrebi to radis, tipa umasiras prije pranja i pustis pol sata i normalno operes kosu i ako se ne ukloni posve opet kad ces slijedeci put prati opet ponovis i uvijek djeluje 

• Pikulica19
    20. Lipanj 2019. 07:11

Jutroooo🙋‍♀️

mc_zgb
    20. Lipanj 2019. 07:13

Jutrooo, evo i mene sovice. 🦉 za sada prhuti nemam, al su mi se na trbuhu pojavili kao pristici, oko pupka, ali mislim da je to od subote od svadbe, kak sam hopsala, bilo je uzasno vruce, pa haljina i to iziritiralo 🤷
    E da pitam, onih 45 dana porodiljnog prije termina poroda, to se gledaju svi dani (ukljucujuci i vikende), a ne samo radni dani? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.