Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Lipanj 2019. 08:49

DijMar

ayla

Ja sam se pocela u pocetku mazati jer mi koza bila suha a i svrblo me, al samo nakon tusiranja, a sada mi se neda ni nakon tusiranja 🤪🤪 jer sam uzela bademovo ulje koje se slabo upija pa mi se zato neda mazati 🙄🙄 al nisam jos nikako mazala noge ima da sva popucam jer sam nemarna ionako imam puno strija od puberteta i naglog debljanja

Uh ja isto imam strije od puberteta. Do sad nisam jos ni jednu novu dobila jer mi je koza vec bila u rastegnutom stanju, ali ima jos 3 mj pa ce se razvuc jaci i mislim da cu dobit jos koju….jednostavna takva neelasticna koza 😏

Nije se men pojavljivalo jer je vec bila rastegnuta ovoliko, al zato ce sad pucati jer ide to dalje, koza mi uzas po pitanju elastičnosti al sta mos, mozda bi se kad trebala namazat 🙈🙈

• irma123
    16. Lipanj 2019. 09:00

Jutro curkee. Nije me bilo jucer imala puno posla.. mi jos pajkimo

• renata.koscec
    16. Lipanj 2019. 09:10

Jutro, mi se danas uspavale. Muz radi pa cemo nas dvije malo u shoping do west gatea. Jucer bili malo do karlovca i u campu duga resa, na kraju u arena parku.
    Ubola si napokon kratke hlace, kao traperice, po 120 kn i jednu sivu majicu sa natpisom i otiskom nogica po 50 kn.
    Danas idem maloj vidjeti sto ima na snizenju u nextu ii hm-u.
    Sto se tice pregleda, moj socijalni ginic je odlican, dr atarog kova, sve napravi i detaljno objasni. Prosli puta je prvo pokusao vaginalni uzv ali beba je vec bila prevelika pa je nastavio preko trbuha. Uvijek provjeri da li sam otvorena i sto vec treba. Stvarno je super. Za tjedan dana idem na anomaly, kolikk se veselim, uvijek je prisutan i strah.

PatyDi
    16. Lipanj 2019. 09:36

ayla

DijMar

ayla

Ja sam se pocela u pocetku mazati jer mi koza bila suha a i svrblo me, al samo nakon tusiranja, a sada mi se neda ni nakon tusiranja 🤪🤪 jer sam uzela bademovo ulje koje se slabo upija pa mi se zato neda mazati 🙄🙄 al nisam jos nikako mazala noge ima da sva popucam jer sam nemarna ionako imam puno strija od puberteta i naglog debljanja

Uh ja isto imam strije od puberteta. Do sad nisam jos ni jednu novu dobila jer mi je koza vec bila u rastegnutom stanju, ali ima jos 3 mj pa ce se razvuc jaci i mislim da cu dobit jos koju….jednostavna takva neelasticna koza 😏

Nije se men pojavljivalo jer je vec bila rastegnuta ovoliko, al zato ce sad pucati jer ide to dalje, koza mi uzas po pitanju elastičnosti al sta mos, mozda bi se kad trebala namazat 🙈🙈

Razumijem skroz...a da, to zna jesmo li mogle to sprijeciti da smo se mazale u pubertetu, ali tko bi tada mislio na to 😓

• Pikulica19
    16. Lipanj 2019. 09:49

Jutro curke 😊
    Gledam pa ja imam trbuscic ko vi sto ste mjesec i vise ispred mene. 
    Pricale ste o posteljici i ja isto imam straga i iako sam prvorotkinja upoznajuci sad pokrete bebe mogu s sigurnoscu reci da sam tri udarca u sekundici osjetila i u 13tt i onda nista do 16tt... 🥰
    Jadne mi svi neke pretrage pa tak i ja sutra Guk nataste, krv, urin i urinokultura....
    Dali je koja nosila 2 posudice u isto vrijeme urina?
    Koliko je potrebno ml odprilike? Jer ja moram jednu za kontrolu urina a druga za urinokulturu i za urinokulturu prvi jutarnji iz srednjeg mlaza, a kako da ja znam hocu imat dosta za drugu posudicu 🙄
    Ako puno popijem vode prije spavanja onda ce me probudit usred noci... Koliko urin mora biti u nama? Pogotovo nama 🦉 koje smo vec budne nekad u 4h,5h... 🤭

• irma123
    16. Lipanj 2019. 09:56

Pikulica19

Jutro curke 😊
    Gledam pa ja imam trbuscic ko vi sto ste mjesec i vise ispred mene.
    Pricale ste o posteljici i ja isto imam straga i iako sam prvorotkinja upoznajuci sad pokrete bebe mogu s sigurnoscu reci da sam tri udarca u sekundici osjetila i u 13tt i onda nista do 16tt… 🥰
    Jadne mi svi neke pretrage pa tak i ja sutra Guk nataste, krv, urin i urinokultura….
    Dali je koja nosila 2 posudice u isto vrijeme urina?
    Koliko je potrebno ml odprilike? Jer ja moram jednu za kontrolu urina a druga za urinokulturu i za urinokulturu prvi jutarnji iz srednjeg mlaza, a kako da ja znam hocu imat dosta za drugu posudicu 🙄
    Ako puno popijem vode prije spavanja onda ce me probudit usred noci… Koliko urin mora biti u nama? Pogotovo nama 🦉 koje smo vec budne nekad u 4h,5h… 🤭

Ja sam uvijek mislila da treba ne znam koliko mokrace za pretrage  i dok sam krv nedavno vadila sam se nes zapricala sa kolegicomkoja radi u laboratoriju i bas je krenila kupit i nakraju oni tu mokracu u pola epruvete stave ostatak bace tak da mislim da sve pretrage koje su vezane uz mokracu idu male kolicine i od tad se ni ne trudim ispiskit ne znam koliko jer sam uvijek imala brige ce bit dosta ono sto uspijem i uvijek pokusavala sto vise nakraju je dovoljno cisto malo haha

• ReginaP
    16. Lipanj 2019. 09:56

Jutro svima,
    Za urinokulturu ti ne smije biti stariji urin od dva sata, meni su samo to naglasili. Ja kad sam nosila dva uzorka uhvatim srednji mlaz u jednu posudicu pa presipam pola pola pa nek se snalaze :D

16. Lipanj 2019. 10:04

DijMar

ayla

DijMar

ayla

Razumijem skroz…a da, to zna jesmo li mogle to sprijeciti da smo se mazale u pubertetu, ali tko bi tada mislio na to 😓

Najvjerojatnije da da, ja sam se bila pocela mazat kad je bilo kasno i ja i brat mi smo samo bujali kao da smo kcasac jeli 🤪🤪

16. Lipanj 2019. 10:10

Aurora87

Mm skuplja krv i urin po ambulantama i ljudi su alergicni kad vide punu posudu…dovoljno je maksimum pola posude, ovako se samo moze razliti u transportu🤪.
    Curke, bas ste medene s trubscicima😍.
    Imam ga i ja, sve kile su otisle u njega….

Netreba ni pola dosta je od pola- pola

• Pikulica19
    16. Lipanj 2019. 10:38

Hvala curke.. 🥰
    Ma ja volim otic tamo i obavit u epruvetu, ali salju me da nosim u dva laboratorija i samo rekli drito u posudocu jer poslije nije sterilno ako pretacem iz jedne u drugu 🤷‍♀️ i prvi jutarnji srednji mlaz, pa ti hvataj s 2 posude srednji mlaz 😂😂😂
    Dobro je da mogu se zaustavit pa nastavit da promjenim...
    Ma krv mogu vadit koliko hoces ali taj urin ufffff 
    A poslije, imam osjecaj iako nisam ko da sam sva zapisana 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.