Jutro cure,
zaboravih vam reci ako koju zanima od jucer do 20.06. je u next-u 30% sniženje. Ja idem danas vidjeti što ima jer ne mogu docekati da bude 50% snizenje :D
Jel samo u dućanima ili i online? A kad je tih 50%?
Koliko vidim online nije snizenje :D Ja bas bila u Avenue mallu, ima bodica, pa paket od 3 odjelca, majica, bodija, paketi bodija bez rukava po 5 komada. Ja sam uzela za 125 kn 3 odjelca u kompletu s dugim rukavima :D morala sam barem nesto kupiti. A ne znam ide li ima 50% odmah nakon ovoga ili tek u 7. Javim kad dobijem mail kad krece :D
Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)
I opet ja Uglavnom, sve koje ste pitale vezano uz odlazak na more u određenom stupnju trudnoće, ako se dobro osjećate, idite! Evo ja ovih dana viđam samo trudnice - strane turistkinje, a ima ih jako puno, ali to je zato jer sam ja u toj fazi hehe i to u svim tromjesečjima. Jučer baš vidla ženu koja će ziher rodit kroz koji tjedan, a došla iz Srbije i nije mi jasno kak je žena uspjela dobit toliko boje te mi je došlo da je pitam u kojim položajima se sunčala, a trbuh upola veći od mog
...znam, nije ugodno putovat i gegat se, ali ovisi o tome kak se koja osjeća...
Meni moj gin nije spominjao uzv dojki. Da, a sad sam se sjetila da.moja soc.gin. ima natpis na vratima da otac moze doći samo jednom s trudnicom na uzv i to cak pise od kojeg do kojeg tjedna (zaboravila sam kad tocno). Wtf?🙄 Katastrofa… Mislim, koliko ja jedva cekam taj pregled, toliko i dragi…zasto bi bio uskracen za tako nesto, roditelj je kao i ja.
To sam cula vec od par prijateljica da nisu smjeli bilo kada doci muzevi pa se moja doktorica sva cudila kad sam ju pitala jel smije muz doci samnom bilo koji pregled.. Slazem se s tobom, uopce ne vidim zasto ne bio smio dolaziti dijete je njegovo koliko i moje i vecini njih puno znaci kad vide bebitose na ultrazvuku i cuju srce.
Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)
Ja ih pratim online, al nemam blizu dućan pa ne znam. Zaposlila sam sestru nek ide bacit oko u Avenue
Ja sam radila uzv prije 2 god radi ciste na hipofizi i povećanog prolaktina, ali isto je bilo sve okej...onda možda da se ne zamaram time i spremim si te novce za neš drugo
Kako je sladak i cini se tako mekani i glatki 😂😂😂 bas ko plisana igracka.
Evo da se javim, da smo NAPOKON nasli stan pristupacan po cijeni, sa liftom , lokacijom koja nam odgovara i super gazdom koji plovi ko i moj dragi pa su se odmah nasli u prici jer nam je bitno da kad je dragi na brodu da nas nitko ne dira i ne uznemirava. Sto se tice namjestaja tak tak je ali godinu dana cemo se strpit dok ne kupimo svoje...i kupili smo danas krevetic 😂😂😂😂 bio je na popustu ustedili smo 540 kn al smo kupili onaj 3 u 1 krevetic koji poslije se pretvori u krevet ta klinca, madrac i podloga za presvlacenje. Evo ga na slici ja sam se zaljubila u krevetic :
Manich, ja sam ti isla na anomaly scan u 21. tjednu u KBC Osijek. Zamoli svoju doktoricu da ti da uputnicu za anomaly scan i narucis se tamo, jedino sto se ceka jer svaki pregled traje 20-30 minuta pa si svakako ponesi hrane i vode za taj dan. Oni imaju 3D/4D ultrazvuk. Meni je bila dr. Muller, zena ne prica puno, ali ti kaze sve bitno, pokaze ti svaki dio zasebno kako pregledava i ako nesto treba pratiti ili ako nesto nije u redu odmah kaze i da preporuku sto i kako dalje. Ja nisam do tada znala spol jer se gospodin nije htio pokazati pa sam tamo i to saznala, a i mozes ih uvijek pitati sve sto te zanima.
Kako si se narucivala za to u osijeku? Jel moze preko telefona ili bas moram osobno.. Nemam bas snage ici za osijek samo da se narucim i vratim kuci jer bi morala ici vlakom po ovoj vrucini
Isuse ja kad vidim da vi budete po pola sata ili sat na uzv ja se sokiram. Meni kompletan pregled sa vaganjem mjerenjem tlaka i uzv ne traje ni 15 minuta. Duze cekam u cekaonici nego sto sam unutra. Uzas i sad si razmisljam kako je to glupo totalno. Sta ona zapravo i pogleda za 3 min koliko traje uzv.. Bezveze. Trazit cu uputnicu za anomaly osim ako ona nekim cudom sad nebude gledala bolje bebicu s obzirom da joj je dosad beba uvijek bila mala za ista.. Mala za 3d mala za vidjet spol jbt svi saznali jos u 13tom tj prakticki a ja ko debilka cekam da rodim izgleda pa da saznam sta imam. Bas me neka mrzovolja uhvatila naljutio me sadasnji a bivsi je na kraju ispao bolji od sadasnjeg i muka mi je vise od svih muskaraca.. Jedini muskarac kojeg cu ja voljeti ce biti sin ako je sin ovo malo cudo sto me mlati i nijedan drugi nije zasluzio moju ljubav.
Evo mene, bili na rucku kod buducih kumova. Manich vidim da su ti cure vec neke stvari rekle, ugl anomaly je detaljan pregled organa i gleda se tipa srce, pretklijetke i klijetke, krvozilni sustav, respiratorni sustav, mokracni mjehur, bubrezi ,broje se prstici, gleda se spol itd......ti vidi gdje ces i kako ces, ja sam to htjela privatno jer su naravno puno bolji uzv nego po bolnicama......sama to izaberi 😊 sto se tice muskih, daj priliku svakome ko ju zasluzuje, nemoj naprecac odlucivati i budi objektivna i oprezna jer eto dobro si se napatila vec do sad a vjerujem da ni jedna zena koja nosi necije necije nije zasluzila takav tretman. Sretno 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji