Manich, možeš se naručiti i putem maila.
1. Putem elektronskog naručivanja, email – [email=enarucivanje@kbco.hr]enarucivanje@[/email][email=enarucivanje@kbco.hr]kbco.hr[/email] (u privitku dostaviti skeniranu uputnicu doktora primarne zdravstvene zaštite i skenirani nalaz specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom)
Ne traju mi kod soc. ginekologa toliko pregledi, ovaj pregled je poseban pa zato toliko traje. Dobit ces i par 4d slikica bebe i pokazivat ce ti bebu u 4d-u. Barem ce pokusati, moj je drzao ruku na licu svo vrijeme pa se ni nevidi kak spada
Manich, možeš se naručiti i putem maila.
1. Putem elektronskog naručivanja, email – [email=enarucivanje@kbco.hr]enarucivanje@[/email][email=enarucivanje@kbco.hr]kbco.hr[/email] (u privitku dostaviti skeniranu uputnicu doktora primarne zdravstvene zaštite i skenirani nalaz specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom)
Ne traju mi kod soc. ginekologa toliko pregledi, ovaj pregled je poseban pa zato toliko traje. Dobit ces i par 4d slikica bebe i pokazivat ce ti bebu u 4d-u. Barem ce pokusati, moj je drzao ruku na licu svo vrijeme pa se ni nevidi kak spada
Hej hvala ti punoooo bas cu traziti uputnicu i probat se ovako naruciti da ne idem po toj vrucini u osijek samo radi narucivanja.. Super mi je za slikice sto dobijes..
Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)
Nema snizenja na internetu za nas....
Bude na engleskoj stranici, ali ne salju nama. Ima cura (na faceu) koje kupuju tamo, pa salju za hr, naravno, uz proviziju, pa nisam sigurna koliko to jeftinije izade
Uh kad ste se dotakle soc. gin - moja je od jako malo riječi, već sam je jednom "hvalila" tu kak mi spomene onu cisticu 2 tj kasnije, ali ona trudnicama ne radi pregled i uzv isti dan…evo sad sam naručena početkom 7.mj jedan dan pregled, a za par dana je uzv…a kad završi pregled, onda brzinski samo manje od minutu tak da ne znam kaj vidi, napravi abdominalni…za vrijeme uzv koji traje između pola sata i sat vremena, barem je kod mene uvijek tako, ona progovori par riječi…tak da mi je bio šok kad sam bila na anomaly kod privatne, ona se nije gasila i nekoliko puta nam je sve pokazala i objasnila. Upisana sam kod nje još jednom, sad 8.7., ali ne znam hoću li ići pošto sam idući dan kod svoje na uzv. Dečko inzistira, da opet vidimo bebača preko 4d jer sad će već biti pravi dečko, ali ja se još premišljam jer mi se po ovim vrućinama baš ne ide u podne nigjde, a kamoli vožnja od nešto više od pola sata…
Nego, da li su vam vaši gin preporučili uzv dojki? Ja bih redovnim putem došla na red tek kad rodim iako sam pitala u 1.mj pa sam se sad napokon odlučila upisati privatno i dođem za 2 tj na red…
Sad u trudnoci nema smisla raditi uzv dojki, osim jasno ako se nesto me događa… Ja planiram raditi, ali isto kad rodim i prestanem dojiti… Pripremala sam se vec duže, ali nikako da skupim hrabrosti, jer to mogu obaviti kod sebe na poslu za vrijeme radnog vremena, ali mi bed🙈 Ali svakako budem, prosla sam 30-u…
Ja idem inace svake godine na uzv dojki, zadnji put sam bila kad sam prvi put bila trudna 6 tjedana. I odmah mi je na nalazu napisala vidljive promjene u skladu s ranom trudnocom, ponoviti po prestanku dojenja. Tako da bih se složila s dejom da ne vide bas sve u ovom stanju
Taj mjesec kad sam prestala dojiti ostala trudna 🙈, tako da ocito nista od uzv do daljnjeg...
A onda mozda bolje da otkazem jer cu uci vec u 3.tromj pa mozda nakon dojenja otici....
Deja, meni isto naraste preko noci 😱 bas mi danas govori kolegica kako sam prije 2 tj kad smo se srele bila nesto uza hehe samo sto meni trbuh ide i unaprijed i u sirinu ☺
Deja bas ti dobra majica i stomak je bas ljepi.. Paa sad ces vidjeti nije ni moj bas mali. Isto sam primijetila da rasteeee brzooo..
Moj trbuh je ogroman meni al kako mi bila legica na kavi kaze da nisam uopce ni dobila veliki trbuh niti da sam se udebljala al ja bome osjetim jer mi sve teze i teze i naravno pojavila mi se velikaaaa strija jer se naravno nisam mazala a pogotovo mi se neda po ovoj vrucini pa da sam jos sva zalipljena i masna
Ja sam se pocela u pocetku mazati jer mi koza bila suha a i svrblo me, al samo nakon tusiranja, a sada mi se neda ni nakon tusiranja 🤪🤪 jer sam uzela bademovo ulje koje se slabo upija pa mi se zato neda mazati 🙄🙄 al nisam jos nikako mazala noge ima da sva popucam jer sam nemarna ionako imam puno strija od puberteta i naglog debljanja
Cure lijepe ste, neka imate busice 🤗🤗🤗🤗
Dragi i ja dosli iz izlaska, bili na Klovicevim dvorima, malo jeli i pili i bas nam je bilo lijepo ❤️
I ja bi rado otisla kuda da nisam u kući 0-24 tocno mi fali makar na kavu otici.. Al bitno da ti uzivas ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji