Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    15. Lipanj 2019. 16:56

Manich

Isuse ja kad vidim da vi budete po pola sata ili sat na uzv ja se sokiram. Meni kompletan pregled sa vaganjem mjerenjem tlaka i uzv ne traje ni 15 minuta. Duze cekam u cekaonici nego sto sam unutra. Uzas i sad si razmisljam kako je to glupo totalno. Sta ona zapravo i pogleda za 3 min koliko traje uzv.. Bezveze. Trazit cu uputnicu za anomaly osim ako ona nekim cudom sad nebude gledala bolje bebicu s obzirom da joj je dosad beba uvijek bila mala za ista.. Mala za 3d mala za vidjet spol jbt svi saznali jos u 13tom tj prakticki a ja ko debilka cekam da rodim izgleda pa da saznam sta imam. Bas me neka mrzovolja uhvatila naljutio me sadasnji a bivsi je na kraju ispao bolji od sadasnjeg i muka mi je vise od svih muskaraca.. Jedini muskarac kojeg cu ja voljeti ce biti sin ako je sin ovo malo cudo sto me mlati i nijedan drugi nije zasluzio moju ljubav.

Ma ja sam isto saznala tek sa 20 tj spol...
    E da, kao sto ti cure kazu, pazi se...bivsi je saznao za ovog novog vjerojatno i sad ga valjda pere ljubomora, a ti si u full osjetljivom i ranjivom razdoblju sad...

Julie
    15. Lipanj 2019. 17:05

E da.....mi smo isto saznali kasno i to bas na anomalyu da cekamo deckica. Bila sam 21+3 tj

felicita28
    15. Lipanj 2019. 17:39

Aurora87

Felicita, je, zeko je jako mekan, gladak i cist❤
    A krevetic je bas fora😍…i ja bih neki koji ce biti i za kasnije ali gledam da ni cijena ne bude neka prevelika…koliko ste taj platili s popustom?

Platili smo ga 3400 kuna ali krevetic plus madrac i plus ona podloga za presvlacenje, tu u zagrebu u ducanu magic baby. Krevetic se zove medo 3 u 1, pogledaj na youtubu imas video sto svs od njega mozes napraviti. Krevetic se ljulja ko kolijevka a moze se i stopirati da miruje. Mislim da je to jako dobra investicija bas zato sto se poslije u krevetic pretvara. Mozes birati koji ces madrac i podlogu pa te moze jos jeftinije ispasti

15. Lipanj 2019. 18:24

Ne brinite cure oprezna sam ful sto se tice svega.. Nedam da me itko vise zajebava... I zato kad osjetim da netko mulja radije cu se maknuti vec sam se i onako bila pomirila s tim da cu biti sama sa bebom pa zasto bih nesto i forsirala samo zato da nisam sama.. Necu dovoljno mi je moje dijete ako ce svi biti supci neka budu al vise me nece nitko povrijediti. Ova bebica je nesto najbolje sto mi se ikada desilo i vec sada ju obozavam i nema tog muskarca koji mi moze ovo zamjeniti. A sto se tice privatno na anomaly nazalost svi su mi nekako skupi koliko sam shvatila sve je to preko 400 kn a puno mi to za izdvojiti doduse jos mi nisu ni isplatili ovo sto trebaju tako da se nemogu ni naruciti. Tako da ce za sada biti opcija jedino upitnica pa za osijek u bolnicu. 

Julie
    15. Lipanj 2019. 19:14

Nije bitno, pravi prognosticar vidi i na losijem uzv,  recimo mislim da je Pikulica ili Paula bila kod mojeg doktora na anomalyu u bolnici i bila naravno zadovoljna. Kada je meni bilo vrijeme moj doktor je bio na godisnjem inace bi samo njega htjela. 

• ReginaP
    15. Lipanj 2019. 20:36

Manich, možeš se naručiti i putem maila.

1. Putem elektronskog naručivanja, email – [email=enarucivanje@kbco.hr]enarucivanje@[/email][email=enarucivanje@kbco.hr]kbco.hr[/email] (u privitku dostaviti skeniranu uputnicu doktora primarne zdravstvene zaštite i skenirani nalaz specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom)

Ne traju mi kod soc. ginekologa toliko pregledi, ovaj pregled je poseban pa zato toliko traje. Dobit ces i par 4d slikica bebe i pokazivat ce ti bebu u 4d-u. Barem ce pokusati, moj je drzao ruku na licu svo vrijeme pa se ni nevidi kak spada

15. Lipanj 2019. 21:00

ReginaP

Manich, možeš se naručiti i putem maila.

1. Putem elektronskog naručivanja, email – [email=enarucivanje@kbco.hr]enarucivanje@[/email][email=enarucivanje@kbco.hr]kbco.hr[/email] (u privitku dostaviti skeniranu uputnicu doktora primarne zdravstvene zaštite i skenirani nalaz specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom)

Ne traju mi kod soc. ginekologa toliko pregledi, ovaj pregled je poseban pa zato toliko traje. Dobit ces i par 4d slikica bebe i pokazivat ce ti bebu u 4d-u. Barem ce pokusati, moj je drzao ruku na licu svo vrijeme pa se ni nevidi kak spada

Hej hvala ti punoooo bas cu traziti uputnicu i probat se ovako naruciti da ne idem po toj vrucini u osijek samo radi narucivanja.. Super mi je za slikice sto dobijes.. 

Frajla
    15. Lipanj 2019. 21:11

ReginaP

Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)

Nema snizenja na internetu za nas....
    Bude na engleskoj stranici, ali ne salju nama. Ima cura (na faceu) koje kupuju tamo, pa salju za hr, naravno, uz proviziju, pa nisam sigurna koliko to jeftinije izade

Frajla
    15. Lipanj 2019. 21:18

Deja1988

DijMar

Uh kad ste se dotakle soc. gin - moja je od jako malo riječi, već sam je jednom "hvalila" tu kak mi spomene onu cisticu 2 tj kasnije, ali ona trudnicama ne radi pregled i uzv isti dan…evo sad sam naručena početkom 7.mj jedan dan pregled, a za par dana je uzv…a kad završi pregled, onda brzinski samo manje od minutu tak da ne znam kaj vidi, napravi abdominalni…za vrijeme uzv koji traje između pola sata i sat vremena, barem je kod mene uvijek tako, ona progovori par riječi…tak da mi je bio šok kad sam bila na anomaly kod privatne, ona se nije gasila i nekoliko puta nam je sve pokazala i objasnila. Upisana sam kod nje još jednom, sad 8.7., ali ne znam hoću li ići pošto sam idući dan kod svoje na uzv. Dečko inzistira, da opet vidimo bebača preko 4d jer sad će već biti pravi dečko, ali ja se još premišljam jer mi se po ovim vrućinama baš ne ide u podne nigjde, a kamoli vožnja od nešto više od pola sata…
    Nego, da li su vam vaši gin preporučili uzv dojki? Ja bih redovnim putem došla na red tek kad rodim iako sam pitala u 1.mj pa sam se sad napokon odlučila upisati privatno i dođem za 2 tj na red…

Sad u trudnoci nema smisla raditi uzv dojki, osim jasno ako se nesto me događa… Ja planiram raditi, ali isto kad rodim i prestanem dojiti… Pripremala sam se vec duže, ali nikako da skupim hrabrosti, jer to mogu obaviti kod sebe na poslu za vrijeme radnog vremena, ali mi bed🙈 Ali svakako budem, prosla sam 30-u…

Ja idem inace svake godine na uzv dojki, zadnji put sam bila kad sam prvi put bila trudna 6 tjedana. I odmah mi je na nalazu napisala vidljive promjene u skladu s ranom trudnocom, ponoviti po prestanku dojenja. Tako da bih se složila s dejom da ne vide bas sve u ovom stanju
    Taj mjesec kad sam prestala dojiti ostala trudna 🙈, tako da ocito nista od uzv do daljnjeg...

PatyDi
    15. Lipanj 2019. 22:04

A onda mozda bolje da otkazem jer cu uci vec u 3.tromj pa mozda nakon dojenja otici....
    Deja, meni isto naraste preko noci 😱 bas mi danas govori kolegica kako sam prije 2 tj kad smo se srele bila nesto uza hehe samo sto meni trbuh ide i unaprijed i u sirinu ☺ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.