Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2019. 22:17

Deja bas ti dobra majica i stomak je  bas ljepi.. Paa sad ces vidjeti nije ni moj bas mali. Isto sam primijetila da rasteeee brzooo.. 

Tu se bas vidi kaze legica preko noci se zaoblio bas pravi trudnicki
    Tu se bas vidi kaze legica preko noci se zaoblio bas pravi trudnicki
    15. Lipanj 2019. 22:21

Moj trbuh je ogroman meni al kako mi bila legica na kavi kaze da nisam uopce ni dobila veliki trbuh niti da sam se udebljala al ja bome osjetim jer mi sve teze i teze i naravno pojavila mi se velikaaaa strija jer se naravno nisam mazala a pogotovo mi se neda po ovoj vrucini pa da sam jos sva zalipljena i masna 

16. Lipanj 2019. 00:11

Ja sam se pocela u pocetku mazati jer mi koza bila suha a i svrblo me, al samo nakon tusiranja, a sada mi se neda ni nakon tusiranja 🤪🤪 jer sam uzela bademovo ulje koje se slabo upija pa mi se zato neda mazati 🙄🙄 al nisam jos nikako mazala noge ima da sva popucam jer sam nemarna ionako imam puno strija od puberteta i naglog debljanja

Julie
    16. Lipanj 2019. 00:12

Cure lijepe ste, neka imate busice  🤗🤗🤗🤗
    Dragi i ja dosli iz izlaska, bili na Klovicevim dvorima, malo jeli i pili i bas nam je bilo lijepo ❤️

16. Lipanj 2019. 00:15

I ja bi rado otisla kuda da nisam u kući 0-24 tocno mi fali makar na kavu otici.. Al bitno da ti uzivas ♥️

Julie
    16. Lipanj 2019. 00:24

ayla

I ja bi rado otisla kuda da nisam u kući 0-24 tocno mi fali makar na kavu otici.. Al bitno da ti uzivas ♥️

Mi nismo bili uopce u nekom tom vecernjem izlasku od kad sam trudna jer budem umorna pa eto.  🙈🙈🙈

16. Lipanj 2019. 00:36

Nisam ni ja 🙈🙈😂😂 jer prvo je bilo ruzno vrijeme em snijeg pa kisa pa gripe pa da se ne prehladim nisam tila ici nikud reko kad dode lipse vrime pa cu u setnje i na kave, kad ono sad ni iz kuce 🤪 al dobro je sta jos sitno brojim🙂

PatyDi
    16. Lipanj 2019. 08:05

ayla

Ja sam se pocela u pocetku mazati jer mi koza bila suha a i svrblo me, al samo nakon tusiranja, a sada mi se neda ni nakon tusiranja 🤪🤪 jer sam uzela bademovo ulje koje se slabo upija pa mi se zato neda mazati 🙄🙄 al nisam jos nikako mazala noge ima da sva popucam jer sam nemarna ionako imam puno strija od puberteta i naglog debljanja

Uh ja isto imam strije od puberteta. Do sad nisam jos ni jednu novu dobila jer mi je koza vec bila u rastegnutom stanju, ali ima jos 3 mj pa ce se razvuc jaci i mislim da cu dobit jos koju....jednostavna takva neelasticna koza 😏

luce35
    16. Lipanj 2019. 08:06

Jutro trbusaste moje cure 😍.
    Moj stomak jos nije nesto velik al su mi zato prsti na rukama dupli 🤣🤣

Planirali smo jutros na plazu al moji spavaju, sinoc do kasno gledali tv i nema sanse da se probude a kasnije vec bude jako sunce

LollyBB
    16. Lipanj 2019. 08:37

Jutro, cure! Jučer sam jedva disala od sparine. Bili smo na roštilju na Jarunu. Nije mi bilo baš do jela, ali smo se malo podružili i onda bijeg pod klimu u Ikeu. Kupili smo madrac za krevetić (krevetić smo dobili). Nadam se da će biti ok. Ugodan dan svima želim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.