Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2019. 10:35

Pikulica19

Joj danas sv. Ante a ja moram usisat mrave… Valjda im je vruce vani i onda ulaze u stan…. Uzas… Gdje je nestalo ono kad su imali svoj puteljak i znas da su samo tu, a ovo sve nest rastrkano zbunjeno idu u krug uzas. Nisu nasli hranu ali su tu, kako im se da penjat na 4.kat 😂

Sretan imendan danas tko slavi 😘😘😘

Kako ste vi drage moje s muzevima izabrale kolica? Ja odvedem muzica da gleda koja mu pasu jer je visok dosta i on meni da su sva ista i ne zna koja 😂😂😂 za pocetak nek si eliminira skupa i gleda i gleda i nikako 🙄… Dok sam ja otisla mal dalje od njega on je vec izabrao zeku s dekicom 💕🥰 eto nase prve kupovine 💕

Ja sam dobila kolica pa nisam morala nista birati a da jesam pitanje kad bi se dogovorili koja 😂😂 preslatko je 😍😍

• renata.koscec
    13. Lipanj 2019. 10:52

Jutro, mi se sinoc vratili s mora i uopce mi ne pase ova zagrebacka vrucina. Na moru mi je tlak bio nizak, tu se odmah malo povisio ali je u normali. Isla sam odmah ujutro sve obaviti dok nije pakleno vruce ali sam dosla u 9h vec mokra doma i onda jos vjesala hrpu vesa koju smo zamazali na moru. Jedina prednost vrucine i vjetra je sto se ves brzo osusi jer imam jos dvije ture za prati.
    Sto se tice badica, nosila sam dvodjelni i samo mijenjala gace cim bi izasla iz mora.
    Noge mi jos ne oticu, nisu ni u prvoj trudnoci a isto sam bila ljetna trudnica.
    Vise me muci nedostatak odjece. Moram pod hitno uzeti trudnicke kratke hlace i jos pokoju haljinicu. Cure koje ste blizu arene i waikikija, ako koja ide danas, sutra tamo, bi li mi htjela pogledati sto se nudi i po kojim cijenama. Otisli bi u subotu tamo pa da ne idem badave ako nema nista. Gledam na krpicama, kratkih hlaca ni za lijek 😊.
    Sutra me ceka ciscenje i usisavanje, grozim se po toj vrucini ali cu upaliti klimu pa ce biti lakse.

Frajla
    13. Lipanj 2019. 10:59

Pikulica19

Joj danas sv. Ante a ja moram usisat mrave… Valjda im je vruce vani i onda ulaze u stan…. Uzas… Gdje je nestalo ono kad su imali svoj puteljak i znas da su samo tu, a ovo sve nest rastrkano zbunjeno idu u krug uzas. Nisu nasli hranu ali su tu, kako im se da penjat na 4.kat 😂

Sretan imendan danas tko slavi 😘😘😘

Kako ste vi drage moje s muzevima izabrale kolica? Ja odvedem muzica da gleda koja mu pasu jer je visok dosta i on meni da su sva ista i ne zna koja 😂😂😂 za pocetak nek si eliminira skupa i gleda i gleda i nikako 🙄… Dok sam ja otisla mal dalje od njega on je vec izabrao zeku s dekicom 💕🥰 eto nase prve kupovine 💕

Jooooooj, ma oni su ti ko djeca, ne smijes ima dati previse izbora, onda se skroz zbune 🙈
    Izaberes par modela na internetu koji se tebi svidaju izgledom i cijenom i onda ga odvedes u te trgovine da izabere 😂

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 11:42

Sretno curkama na pregledima
    A kad ste kod partnera i šopinga, moj samo kaže "ja ću raditi, a ti trošiti" i sve je reko s time, ali ni slučajno ne smijem uzeti ljubičasta kolica za dečka jer ih on neće voziti Ajde nije da mu je svejedno za sve potrepštine, ali nikako se ne da samnom u dućane ili pak kad ja gledam po netu samo brzinski škicne, tako da jedva čekam kad dođem kod mame pa ću nju vuć po dućanima, ona je super za takve stvari Jučer i danas si baš radim popis stvari i popis mi je jaaaaako dugačak, a ne želim bezveze pretjerivati... tak da za ozbiljno moram početi kupovati stvari...
    Hm, oticanje nogu...mislim da su mi jučer na večer stopala bila malo čudna jer inače su mi noge dosta mršave, ali jel bi to moglo biti od sjedenja? Evo kad sam na laptopu, nekako mi je naj sjedit na stolici sa spuštenim nogama...

• irma123
    13. Lipanj 2019. 11:48

Jel netko cuo za online trgovinu happy storks? 

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 11:54

Eeeee trbuh mi je narasao u roku 2 tj za 4 cm Doslovno se povećava preko noći Ajmeeee, a imamo još nešto više od 3 mj Kak vi stojite s time? Jel vam rastu isto ili stvarno krene ubrzano u drugoj polovici?

Angelina
    13. Lipanj 2019. 12:10

DijMar

Eeeee trbuh mi je narasao u roku 2 tj za 4 cm Doslovno se povećava preko noći Ajmeeee, a imamo još nešto više od 3 mj Kak vi stojite s time? Jel vam rastu isto ili stvarno krene ubrzano u drugoj polovici?

Svakim danom je sve ogromniji i mislim da cu biti kao slon 🙈

• renata.koscec
    13. Lipanj 2019. 12:24

Meni je trbuh sve veci a sad sam 18 tj. Bas gledam danas u jednoj haljinici, imas ga sto vidjeti.
    Sto se tice kupovine, muz to sve prepusta meni, ne voli po ducanima hodati. Mislim da je za malu isao jednom u shoping i to kad mu se popiskila vani, a nije imao rezervnu robicu 😂.

13. Lipanj 2019. 12:32

Ja se osjecan ko slon samo se prebacivam s boka na bok kad se ustajem traju pripreme dok se dignem 🙄🙄 vec dva dana teze disem kao da mi neko sjedi na prsima a i beba je pocela visoko udarati dok je do sada uvjek nisko tukla sad je ima svuda, jutros salta radi 😂😂

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 12:51

Sad mi je lakše kad znam da ćemo sve na kraju biti ko kitovi Bez zamjere curke, ja se samo šalim pa ja sam jučer u plićaku glumila nasukanog kita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.