Eeeee trbuh mi je narasao u roku 2 tj za 4 cm Doslovno se povećava preko noći
Ajmeeee, a imamo još nešto više od 3 mj
Kak vi stojite s time? Jel vam rastu isto ili stvarno krene ubrzano u drugoj polovici?
Eeeee trbuh mi je narasao u roku 2 tj za 4 cmDoslovno se povećava preko noći
Ajmeeee, a imamo još nešto više od 3 mj
Kak vi stojite s time? Jel vam rastu isto ili stvarno krene ubrzano u drugoj polovici?
Svakim danom je sve ogromniji i mislim da cu biti kao slon 🙈
Meni je trbuh sve veci a sad sam 18 tj. Bas gledam danas u jednoj haljinici, imas ga sto vidjeti.
Sto se tice kupovine, muz to sve prepusta meni, ne voli po ducanima hodati. Mislim da je za malu isao jednom u shoping i to kad mu se popiskila vani, a nije imao rezervnu robicu 😂.
Ja se osjecan ko slon samo se prebacivam s boka na bok kad se ustajem traju pripreme dok se dignem 🙄🙄 vec dva dana teze disem kao da mi neko sjedi na prsima a i beba je pocela visoko udarati dok je do sada uvjek nisko tukla sad je ima svuda, jutros salta radi 😂😂
Sad mi je lakše kad znam da ćemo sve na kraju biti ko kitovi Bez zamjere curke, ja se samo šalim
pa ja sam jučer u plićaku glumila nasukanog kita
Sad mi je lakše kad znam da ćemo sve na kraju biti ko kitoviBez zamjere curke, ja se samo šalim
pa ja sam jučer u plićaku glumila nasukanog kita
Na kraju ce nam svima trebati green peace da nas okrene u krevetu 🙈😆
Cure, kakve gace sad nosite a da se ne skuhate u njima? Inace po ljeti nosim tange ali je ginic rekao u trudnoci big NO pa se sad kuham u boksericama i vulgaris gacama. Htjela bi neke prozracne (ne cipka, smeta mi) a da su udobne i nije vruce u njima
Cure, kakve gace sad nosite a da se ne skuhate u njima? Inace po ljeti nosim tange ali je ginic rekao u trudnoci big NO pa se sad kuham u boksericama i vulgaris gacama. Htjela bi neke prozracne (ne cipka, smeta mi) a da su udobne i nije vruce u njima
Ja sam po doma u pamučnim slip, a kad idem negdje stavim brazilke, opet pamučne i jako rijetko kad, kad idem na kraće negdje onda stavim tange...gaće mi nikad nisu bile razlog da mi je pretoplo...bokserice nikad nisam voljela...
Ja nikada nisam volila tange zato uvijek normalne pamucne nosim i toga se drzim osim kada nosim haljincu pa da se nevde rubovi obucem one bez ruba i toj to
Sortiraj odgovore
Najstariji