Sretno Julie 🤗 Javi svakako 😁
Ja se spremam polako, idem kardiologu u Vinogradsku na kontrolu sa nalazom uzv srca.
Znam da sam prošli put bila sva znojna, dole nema klime, a bilo je 1000 ljudi😵😵😵😰Tako da bi najradije isla gola🙈 Imam jednu leprsavu haljinicu, paaaa cu valjda preživjeti 😬
Hvala mačko i tebi takoder, nadam se da je sve uredu 😊 ne znam jel te to salju preventivno ili kaj? Ne shvacam da bolnice nisu klimatizirane, udes unutra i sretan si sto ako se srusis tu su odmah da ti pruze uslugu 😂😂😂😂
Lijepi trbusi curke 😍
Sretno na pregledima danas..
...
Ja jos zasad ne oticem, hvala Bogu, ali mi je svejedno tesko po ovoj vrucini. Nama je sunce od nekih 11 pa cijeli dan na stanu tako da je nemoguce prezivjeti bez klime i spustenih roleta. Pokusala sam klimu paliti samo povremeno jer me inace zna boliti glava i grebuckati grlo, ali neeemaaa sanseee. Valjda ce mi se tijelo naviknuti da se ne razbolim.
Nocas sam prvi put i u trudnoci i opcenito u zivotu imala zgaravicu. Ali se meni toliko spavalo da ju je san pobijedio tako da nisam morala intervenirati
Btw danas mi dolaze kolica 🎉🎉🎉
Jedva cekam isprobati
Kojaaa? 😁
Maxi cosi lila sam uzela. Nije da sam mogla nesto previse birati, htjela sam za dvoje djece, ali ne za blizance, a sve drugo sto sam nasla da to moze su mi bila puno preskupa. A maxi cosi je do kraja mjeseca 20% snizeno, pa smo malo pozurili
Sretno Julie 🤗 Javi svakako 😁
Ja se spremam polako, idem kardiologu u Vinogradsku na kontrolu sa nalazom uzv srca.
Znam da sam prošli put bila sva znojna, dole nema klime, a bilo je 1000 ljudi😵😵😵😰Tako da bi najradije isla gola🙈 Imam jednu leprsavu haljinicu, paaaa cu valjda preživjeti 😬
Hvala mačko i tebi takoder, nadam se da je sve uredu 😊 ne znam jel te to salju preventivno ili kaj? Ne shvacam da bolnice nisu klimatizirane, udes unutra i sretan si sto ako se srusis tu su odmah da ti pruze uslugu 😂😂😂😂
Imam tahikardije jos od prije trudnoće, zapravo od puberteta negdje.. Ali to su bile priče-zaljubljena si, hormoni… Pa onda su mi rekli da je zbog stitnjace.. Tako da sam to zanemarila🙄 A sad su svi na oprezu, zbog toga jer mi je brat umro iznenada u 33 god, pa da nije nesto genetski… Nalaz obdukcije jos nije gotov, sad ce 27.6 biti 3 mjeseca od kad je umro😢 Tako da eto, na žalost sad svi pusemo i na hladno….
Drzim fige da je sve ok
A genijalne su mi te dijagnoze "zaljubljenost" i "stres", pogotovo u toj dobi
Ja jedno ljeti nisam mogla disati dobro, na kraju je dijagnoza bila "stres", mislim, uzasno strasno razdoblje mi je bilo obzirom da nisam morala na maturu i dobila sam izravan upis na fax 🤦🏼♀️
Par godina kasnije su mi utvrdili alergije i alergijsku astmu
Deja jako mi je zao sto si ovakvu obiteljsku tragediju prosla, covjece tvoj brat i ja smo vrsnjaci 😔 hvala Bogu da je sve uredu s bebom od tolikog soka i stresa odjednom.
Ja ne volim te posprdne dijagnoze, tipa meni je stitnjaca radila cuda i kad bi se uzrujala gusilo bi me naravno pa me idiot od bivseg znao jos i podjebat da sam ko bjesni pit bull i da mi nije nista....mah, zato i je otisao u zaborav......
Angelina ja vec nekoliko tjedana imam zgaravicu, a inace ne, ali stopala.....bas su mi ruzna i debela i bas me to baca u depru......inace bas imam lijepe noge i polako mi se tijelo izoblicava i vidim da mi to utjece na samopouzdanje, onak imam osjecaj da kad izadem iz kuce svi prvi vide moja stopala....i onda mi moje cure lazu kako sam lijepa i kako super nosim trudnocu a ja sam si vecinu vremena bljak 😒
Ja mislim da lazu jer onak ko si je lijep sa balvanima od nogu 😂😂😂😂😍😍
Ma nemoj se zivicrati oko takvih gluposti
Naravno, piti sto vise vode i noge gore cisto da nemas taj osjecaj tezine
A jel ti gledas trudnice i prvo si pomislis vidi kak ima debela stopala? 🙈
Pretpostavljam da ne... pa tako ni drugi 😉
Joj danas sv. Ante a ja moram usisat mrave... Valjda im je vruce vani i onda ulaze u stan.... Uzas... Gdje je nestalo ono kad su imali svoj puteljak i znas da su samo tu, a ovo sve nest rastrkano zbunjeno idu u krug uzas. Nisu nasli hranu ali su tu, kako im se da penjat na 4.kat 😂
Sretan imendan danas tko slavi 😘😘😘
Kako ste vi drage moje s muzevima izabrale kolica? Ja odvedem muzica da gleda koja mu pasu jer je visok dosta i on meni da su sva ista i ne zna koja 😂😂😂 za pocetak nek si eliminira skupa i gleda i gleda i nikako 🙄... Dok sam ja otisla mal dalje od njega on je vec izabrao zeku s dekicom 💕🥰 eto nase prve kupovine 💕
Cure ko sto Frajla kaze svi gledaju u trbuh ne u noge, ja nikad nisam pogledala trudnici u noge jer mi nije palo na pamet 😂😂 ja ne oticem jos hvala Bogu al najvjerojatnije jer lezim nehodam previs a dok sam stajala dugo noge su bile uzas i jos mi vene iskoce da je to odvratno, cjelo ljeto skrivam noge ko zmija jer bas ruzno izgleda a jucer sam skuzila da mi nove pocinju izbijat 🙄🙄 Ko je na pregledu sretno 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji