Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PaulaPerkovic
    12. Lipanj 2019. 23:36
    Ovo je moj trbuscic dok lezim hehe jedva ga imam ovako 22 tj je sad
    Ovo je moj trbuscic dok lezim hehe jedva ga imam ovako 22 tj je sad
  • Pikulica19
    13. Lipanj 2019. 04:31

Jutro ekipica 🦉🙄

13. Lipanj 2019. 05:16

Jutroo 😑

Julie
    13. Lipanj 2019. 06:25

Ajme cureee 🦉🦉🦉
    Irma preslatka slika i macka ti je premedena. 😊
    Ja imam pesicu, sad ce uskoro 5 godina. Ona je tak razmazena, ima te neke svoje rituale sa mnom i sad kad dode beba ja se znam saliti pa ju pitam hoces ti prezivjeti to kad dode mali  😂🙈  

luce35
    13. Lipanj 2019. 07:28

Jutro cure 

Julie
    13. Lipanj 2019. 07:44

Ja muku mucim sa svojim stopalima, bas su mi natecene i ne svida mi se to uopće

LollyBB
    13. Lipanj 2019. 07:52

Jutro, cure! I mene ova vrućina trga. Od visokog tlaka došla do niskog, ali terapiju moram nastaviti. Beban je super, ima skoro kilo. Svaki dan pleše i lupa ko veliki.  Razmišljam samo kako mi vrijeme leti, a tako će i do 9.mj. Dosta opreme smo nabavili, a nešto dobili. Lakše je financijski pomalo. 
    Držite se danas po vrućini!

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 07:53

Jutro! Da, tesko je bit ljetna trudnica, ali bolje da je nama toplo nego da su nam bebe ljetne. Ipak se mi lakse rashladimo...iako njih to ceka za god dana, ali opet nece biti toliko maleni 🤗

Julie
    13. Lipanj 2019. 07:59

Mi danas imamo pregled 20 do 11, inače je u trudnickoj iznimno vruce tako da se moram na to pripremiti 🙈🙈🙈🙈  skuzila sam da sam polako pocela kukat  😂😂😂😂

Frajla
    13. Lipanj 2019. 08:58

Jutro
    Cure sretno na pregledu
    Ne zelim ni razmisljati kako vam je, zadnji put mi je pocetkom 4 mj pozlilo tamo u cekaoni od guzve i vrucine, pa su me ostavili u bolnici. Bolje da neznam kako je sada. Sva sreca pa me doktor ostavio kod sebe ovaj put da vodim t
    DijMar, ma nije lose ljetnim bebama jer dok su mali oni su skroz smrznuti, navikli su biti na 37 stupnjeva i cirkulacija im je jos slaba. Uopce neznam kako cu s zimskom bebom, stalno ce biti neke jaknice, dekice, sto stvari kad hoces van izaci 🙄
    Ja nemam osjecaj da su mi noge nest posebno natekle, ali me vecina obuce stisce. Jedino tenisice su mi dobre i to neke sportske sto imama, starke vise ne mogu. Bas planiram pogledati neke nove sandale...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.