Ni ja nisam osoba od cekanja sta ce mi ko kupiti, kolica i robicu sam dobila, krevetic i ormar su kupili od muza roditelji sami su se ponudili i kupili i nemogu reci sta god da treba kupuju, moji se bas i nisu ponudili al ja se ne ljutim jer ja kakva sam najrade bi da sve sama financiram nego da mi neko poslje prigovara e ja sam ti kupio ovo ja ono, al svaka pomoć je dobro dosla, sad mi je jos ostalo kupiti stvari za higijenu sebi i bebi i to je to..
Da vas pitam u dm ima ono pakovanje nezz el chicco sa toplomjerom, cesalj, skarice, grickalica i nezz sta jos dode oko 200 i nes kn el se isplati to kupiti il da kupujem odvojeno te stvari?
Neznam za chicco, vidila sam da imaju avent. Meni je fora torbica 😆
Toplomjeru iz takvih setova tako i tako nebi vjerovala (a on je pretpostavljam jedna od skupljih stavki), pumpicu za nos lvu rucnu sam uzela i meni je to beskorisno. S cesljem isto neznam sta bih. Raspice su mi fora, jer kad rezes bebi nokte ostanu špicići, ali nigdje ih nisam nasla kupiti pojedinacno.
Ugl, od svega sto dode u tom setu (nisam kupila, gledam sliku) ja koristim skarice, grickalicu i cetku za kosu, a to zajedno nisam platila ni 100kn....
I ja mislim bebu odma u kinderbet ima dvije razine prva je bas visoka, ogradica se moze spustati jednostavno tako da nemislim bebu uvlaciti u svoj krevet kad vec ima svoj..
Frajla- Oliver je presladak 😍😍
Ni ja nisam osoba od cekanja sta ce mi ko kupiti, kolica i robicu sam dobila, krevetic i ormar su kupili od muza roditelji sami su se ponudili i kupili i nemogu reci sta god da treba kupuju, moji se bas i nisu ponudili al ja se ne ljutim jer ja kakva sam najrade bi da sve sama financiram nego da mi neko poslje prigovara e ja sam ti kupio ovo ja ono, al svaka pomoć je dobro dosla, sad mi je jos ostalo kupiti stvari za higijenu sebi i bebi i to je to..
Da vas pitam u dm ima ono pakovanje nezz el chicco sa toplomjerom, cesalj, skarice, grickalica i nezz sta jos dode oko 200 i nes kn el se isplati to kupiti il da kupujem odvojeno te stvari?
Neznam za chicco, vidila sam da imaju avent. Meni je fora torbica 😆
Toplomjeru iz takvih setova tako i tako nebi vjerovala (a on je pretpostavljam jedna od skupljih stavki), pumpicu za nos lvu rucnu sam uzela i meni je to beskorisno. S cesljem isto neznam sta bih. Raspice su mi fora, jer kad rezes bebi nokte ostanu špicići, ali nigdje ih nisam nasla kupiti pojedinacno.
Ugl, od svega sto dode u tom setu (nisam kupila, gledam sliku) ja koristim skarice, grickalicu i cetku za kosu, a to zajedno nisam platila ni 100kn….
Nezz el chicco to sam navela jer mi se cini da je pa zato, daj mi reci kako cistis cistis nos dali preko usisavaca ili? Mene je strah usisavaca nezz kako bi
Ja sam ljuta ko ris! 😤 Napokon odem na plazu, a kad tamo jbn gradiliste! Rade neke prilaze do mora…ima mjesta u sumici, ali brate mili voda je uzasno prljava! 😖 Odem ja do druge plaze, sva sreca pa sam bila s autom jer je na drugom kraju grada, a kad tamo parking krcaaaaat 😡. Planiram do trece obliznje, a ono pljusak! 😠😠😠 I na kraju sam dosla doma isfrustrirana 😤😡 Mislim, ne idem na bilo koju plazu i eto mi kad sam izbirljiva 😭
To mi nije jasno, sezona pocela a svuda radovi. U vinodolskom ravnaju pjesak na plazi s bagerom, rondanje cijeli dan, po cestama radovi, stvaraju se guzve, pa brate mili, gdje ste bili u predsezoni, tamo u travnju, svibnju????
Hvala cure
Ayla, do sada smo cistili usisavacem, super je, ali mi je dosadilo sto mi se usisavac stalno povlaci po stanu i preskacem ga, tako da sam narucila na baterije. Danas stigao, pa javim kakav je kad probamo.
Ima i ona fora da vuces s ustima, probala i meni to nije iso, netko je hvalio.
A ova pumpica je stvarno za smrkljice koji su vlazni (one suhe nece povuci) i na pocetku nosa, a to mogu izvuci i tako da komadic blazinice ili kut maramice malo smotam i iskopam i samo gurnem u nosnicu, pa se zaljepe. I onda to ne moram cistiti kao pumpicu, vec samo bacim 😆
Bebicama svakako treba nos drzati vlaznim, onda sve lakse ide van, a cesto i sami iskihnu.
Ako se registrirate u jgl klub dobijete kuci aqua maris baby kapi (u ljekarni oko 20 kn kostaju), a kad potrosite mozete staviti fiziolosku u tu bocicu, pa nju kapati 😉
Frajla, npr frendica ima sad bebu od 3 mj koja samo na rukama moze biti mirna. Ima njihaljku, al mala u njoj vristi. Zato mi i palo napamet. No uvijek mozemo staviti sve u njuskalo i ipak se dio love vrati.
Ma sve pet, samo kazem da nema tu njihaljku vjerojatno bi zivila u uvjerenju da bi joj bilo lakse s njom i opet bi isla kupiti.... 😆
Ja sam dobila te kapi, al sam i sebi bila uzela ono vece pakiranje, morat cu se ohrabriti i bebi kada dode s usisavacem pokusati cistiti budem pitala koga ovde dal ima iskustva pa da mi pokaze.
Mene su uputili prilikom kupnje krevetića da je dobro da se moze madrac staviti na dvije razine kako bi bilo lakse dok su manji doci do njih i da se moze maknuti stranica da mogu sami izlaziti kada budu malo veci..
Seljacko rijesenje koje ce biti kod nas - izvade se dvije letvice, klinci brzo skuze da tu mogu izaci, a ne mogu ispasti po noci ako se puno vrte 😉
Cure ima netko da ce ic u drugi grad radat? Ili da ima sat vremena voznje do bolnice?
Ja sam dobila te kapi, al sam i sebi bila uzela ono vece pakiranje, morat cu se ohrabriti i bebi kada dode s usisavacem pokusati cistiti budem pitala koga ovde dal ima iskustva pa da mi pokaze.
Znam da je strah i mene je bilo frka. Bebin nos i usisavac nekako ne idu u istu recenicu 🙈
Ali stvarno nije komplicirano. Bebi se nakapa nos, upalis usisavac i ajmo. Ne mozes to cudo ni gurnuti preduboko, jer ide onak u trokut. A dok su mali neznaju se ni otimati. Dok curka ojaca taman se i ti ispraksaš 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji