Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    11. Lipanj 2019. 13:07

Frajla i Julie mislila sam na ove skupe stvari kao onu ljuljacku. Jer to platis soma kn, a npr imas dijete koje vristi u tome. Nisam mislila na dude, boce itd nego neke te stvari koje su specificne.

Frajla
    11. Lipanj 2019. 13:09

Kengurica

Frajla i Juliemislila sam na ove skupe stvari kao onu ljuljacku. Jer to platis soma kn, a npr imas dijete koje vristi u tome. Nisam mislila na dude, boce itd nego neke te stvari koje su specificne.

Ali kako ces znati i kasnije jel bi ležalo u tome ili ne ako ne kupis? 🤔

Frajla
    11. Lipanj 2019. 13:29

A dodatno bi savjetovala da ne kupite apsolutno sve sto zelite, pogotovo ono sto vam ne treba odmah. Jer uvjek ima rodbine/prijatelja koji zele nesto pokloniti (radije nego novce ili uz novce), pa da si imate spremnu listu zelja 😉
    Npr mi smo dobili baby gym (to sam znala da ce biti s posla jer ga za sve bebe uzimamo 😂), "narucila" za babinje babyphone, za krstenje inhalator i sl

Julie
    11. Lipanj 2019. 13:49

Kengurica ja sam pricala opcenito. Naravno da ove skupe stvari necu sam uci u ducan i kupiti, ali opet neke hocu i znam da necu imati prilike isprobati pa vratiti 😂 ukoliko se mladom gospodinu nece svidjeti eto bit ce bacen novac, ali to je na kraju price neizbježno. Nemam bas puno beba oko sebe gdje bi mogla isprobsti neke stvari. Sto se tice inhalatora itd vec sam razmisljala o tome da to ostavim za darivanje, ja sam uvijek pitala ko kaj zeli pa kupila jer je to zaista najpametnije. U suprotnom se dogodi da beba odjednom ima 10 kupki i girckalica za zubice pa pomislis da je morski pas u pitanju  😂😂😂😂 treba te ralje napuniti 🙈🙈🙈🙈

PatyDi
    11. Lipanj 2019. 13:54

Frajla

A dodatno bi savjetovala da ne kupite apsolutno sve sto zelite, pogotovo ono sto vam ne treba odmah. Jer uvjek ima rodbine/prijatelja koji zele nesto pokloniti (radije nego novce ili uz novce), pa da si imate spremnu listu zelja 😉
    Npr mi smo dobili baby gym (to sam znala da ce biti s posla jer ga za sve bebe uzimamo 😂), "narucila" za babinje babyphone, za krstenje inhalator i sl

Joooooj kad bi barem mene tko pitao hahah bojim se da ne kupuju svašta nešto pa na kraju ispadne da imam duplo...mogu se dog sa svojim najbližima, ali većina će uzet po svom. Isto se bojim da ću dobiti dosta robice, možda čak i premalene jer ljudi ne razmišljaju unaprijed ili pak ne razmišljaju o tome kolika će beba biti u tom periodu za koji kupuju robu ili niti ne znaju koliko velik se rodio...

PatyDi
    11. Lipanj 2019. 14:09

Primjetila sam kako mi se zadnjih dana dosta podebljala jedna vena na desnoj dojci...ne znam jel za zabrinut se ili je to normalno....

Angelina
    11. Lipanj 2019. 14:09

Dolazim s pregleda curke 😊
    Brzo rastemo i sve se lijepo razvilo. Imamo 1100g. Sve mjere odgovaraju tjednima. Curka je trenutno okrenuta na zadak i lupa me sa svim dijelovima tijela. Posteljica zdrava i sve se bas dosta podiglo gore iako me svi napadaju da jako nisko nosim.
    Ureaplasmu vise ne lijecimo, pozitivna je i nakon dvije popijene terapije. Dolje je za sad sve jos zatvoreno tako da se nadamo da nece nista poci po zlu. 
    Uglavnom je sve ok i bas smo sretni 😁

Angelina
    11. Lipanj 2019. 14:27
    Jedna slicica lica sa bucmastim obrascicima 😍
    Jedna slicica lica sa bucmastim obrascicima 😍

anemone
    11. Lipanj 2019. 15:04

PaulaPerkovic

Cutee, da li je prekasno ici u 25. Tj na 4D uzv?

Ja sam pitala u Medifem kada bi bilo najbolje doći a da imamo lijepe snimke pa su mi odg od 26. do 32. tjedna. 😊
    Čitala sam da onda beba ima više masti na licu pa ljepše izgleda 😁

anemone
    11. Lipanj 2019. 15:08

Angelina

Dolazim s pregleda curke 😊
    Brzo rastemo i sve se lijepo razvilo. Imamo 1100g. Sve mjere odgovaraju tjednima. Curka je trenutno okrenuta na zadak i lupa me sa svim dijelovima tijela. Posteljica zdrava i sve se bas dosta podiglo gore iako me svi napadaju da jako nisko nosim.
    Ureaplasmu vise ne lijecimo, pozitivna je i nakon dvije popijene terapije. Dolje je za sad sve jos zatvoreno tako da se nadamo da nece nista poci po zlu.
    Uglavnom je sve ok i bas smo sretni 😁

Aaa kilica je tu 😍 drago mi je da je sve super 😊😊

DijMar

Frajla

Joooooj kad bi barem mene tko pitao hahah bojim se da ne kupuju svašta nešto pa na kraju ispadne da imam duplo…mogu se dog sa svojim najbližima, ali većina će uzet po svom. Isto se bojim da ću dobiti dosta robice, možda čak i premalene jer ljudi ne razmišljaju unaprijed ili pak ne razmišljaju o tome kolika će beba biti u tom periodu za koji kupuju robu ili niti ne znaju koliko velik se rodio…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.