Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    11. Lipanj 2019. 10:57

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Neka od vas je pričala o popustima u H&M, pa me zanima jel naručujete s neta ili su popusti samo u dućanu te koliko se cijene razlikuju? Vidim da imaju iznad 30e besplatnu poštarinu

Vjerojatno ja 🙈
    Oni su bas lutrija s cijenama… neke stvari budu snizene u trgovini, a na internetu ne ili obrnuto. Na internetu imaju relativno cesto besplatnu postarinu (nevezano koliko narucis). I znaju dati na internetu i dodatne popuste, tj tipa 10 ili 15% na sve i to se onda odnosi i na snizeno. Ali obicno krajem sezone snizenja….
    Za malog puno narucujem s neta jer u trgovinama zna biti bas skroman izbor, tj nikad ne nadem sve sto vidim u jednoj trgovini i za snizeno mi je lakse na netu uhvatiti velicinu. A neke stvari (tipa bijele bodije bez rukava) nikad nisam ni vidjela u trgovini…

Jel te obavijeste na mail ili moraš njuškati svako malo kad su popusti?

Ako se pretplatis na newletter obavjeste te. Nekad bude tipa popust samo u aplikaciji, pa si skini na mob i nju. I mislim da kod registracije dobijes neki popust isto, ne sjecam se jel na jednu stvar ili cijelu kupovinu

Okej...ali nisam niš dobila kod registracije...ali sam stavila nek mi šalju na mail novosti. Tenkju

Frajla
    11. Lipanj 2019. 11:01

DijMar

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Neka od vas je pričala o popustima u H&M, pa me zanima jel naručujete s neta ili su popusti samo u dućanu te koliko se cijene razlikuju? Vidim da imaju iznad 30e besplatnu poštarinu

Vjerojatno ja 🙈
    Oni su bas lutrija s cijenama… neke stvari budu snizene u trgovini, a na internetu ne ili obrnuto. Na internetu imaju relativno cesto besplatnu postarinu (nevezano koliko narucis). I znaju dati na internetu i dodatne popuste, tj tipa 10 ili 15% na sve i to se onda odnosi i na snizeno. Ali obicno krajem sezone snizenja….
    Za malog puno narucujem s neta jer u trgovinama zna biti bas skroman izbor, tj nikad ne nadem sve sto vidim u jednoj trgovini i za snizeno mi je lakse na netu uhvatiti velicinu. A neke stvari (tipa bijele bodije bez rukava) nikad nisam ni vidjela u trgovini…

Ako se pretplatis na newletter obavjeste te. Nekad bude tipa popust samo u aplikaciji, pa si skini na mob i nju. I mislim da kod registracije dobijes neki popust isto, ne sjecam se jel na jednu stvar ili cijelu kupovinu

Okej…ali nisam niš dobila kod registracije…ali sam stavila nek mi šalju na mail novosti. Tenkju

Ovako mi kaze na aplikaciji

Julie
    11. Lipanj 2019. 11:21

Frajla slazem se s tobom. Cekati kraj je uredu tko zeli, ali meni je lakše sve po malo kupovati nego odjednom. S druge strane mi ulazimo u takve vrucine da mi je vec sad dosta, imam vec dobru bušicu i ne da mi se lunjati.....zaista ne znam kako bi sad hodala po ducanima i gledala sve i svasta. Nije da smo skroz opremljeni, ali imamo vec dosta stvari. U nedjelju sam otišla s dragim u kino, na crtic 😂 ugl trajao je sat i po, ja se vrtila na stolici ko da sjedim 4 sata. Vidim da mi vec smeta kojesta, da se brzo umaram itd. Cekati da rodim pa onda letit po ovo ili ono opet ne zelim. Imamo dva psa, imam obaveza po kuci, dok se uhodam sa bebom itd sve to treba vremena. Mislim da za jednu dudu necu propast ako kupim pa ju ne bude htio, isto tak i ...za bocicu....vec mi je dosta ljudi reklo nemoj kupovati bocicu jer ako ces dojiti propade bocica.....velim ja a sto ako necu moc, kog da saljem dok se mali dreci jer je gladan? Nije da mi nema tko kupiti, ali hocu biti spremna. Fucka mi se za tih 100 kn ako bas nece htjeti dudu il sto god, nije da cu kupit 5 bocica i 10 dudi.....u zivotu sam toliko novaca dala na gluposti da mi je ovo za jednu bocicu i dudu macji kasalj  🙈

PatyDi
    11. Lipanj 2019. 11:25

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Vjerojatno ja 🙈

Okej…ali nisam niš dobila kod registracije…ali sam stavila nek mi šalju na mail novosti. Tenkju

Ovako mi kaze na aplikaciji

Ahaaaaa evo našla

PatyDi
    11. Lipanj 2019. 11:27

Evo mene malo uhvatilo pa sam natrpala košaricu, ali samo sam spremila za sad U jednu ruku mi je malo olakšanje što nije curica jer za njih ima još više stvari ajmeeee pa bankrotirala bih

PatyDi
    11. Lipanj 2019. 11:34

Julie

Frajla slazem se s tobom. Cekati kraj je uredu tko zeli, ali meni je lakše sve po malo kupovati nego odjednom. S druge strane mi ulazimo u takve vrucine da mi je vec sad dosta, imam vec dobru bušicu i ne da mi se lunjati…..zaista ne znam kako bi sad hodala po ducanima i gledala sve i svasta. Nije da smo skroz opremljeni, ali imamo vec dosta stvari. U nedjelju sam otišla s dragim u kino, na crtic 😂 ugl trajao je sat i po, ja se vrtila na stolici ko da sjedim 4 sata. Vidim da mi vec smeta kojesta, da se brzo umaram itd. Cekati da rodim pa onda letit po ovo ili ono opet ne zelim. Imamo dva psa, imam obaveza po kuci, dok se uhodam sa bebom itd sve to treba vremena. Mislim da za jednu dudu necu propast ako kupim pa ju ne bude htio, isto tak i …za bocicu….vec mi je dosta ljudi reklo nemoj kupovati bocicu jer ako ces dojiti propade bocica…..velim ja a sto ako necu moc, kog da saljem dok se mali dreci jer je gladan? Nije da mi nema tko kupiti, ali hocu biti spremna. Fucka mi se za tih 100 kn ako bas nece htjeti dudu il sto god, nije da cu kupit 5 bocica i 10 dudi…..u zivotu sam toliko novaca dala na gluposti da mi je ovo za jednu bocicu i dudu macji kasalj 🙈

Istina to za kupnju, a kao što kažeš, dijete gladno, a nema boce ni formule, a kud sve tamo i to...a robice isto ne želim puno kupovati jer ne znam kolika će biti beba. Mislim uzeti naravno veće brojeve, recimo za nekih mj dana pa dok se oporavim odem lako kupiti za dalje...

Julie
    11. Lipanj 2019. 12:30

Evo cure, dragi me sad nazvao.....pokupio mi je nalaz od ogtt-a koji je uredan hvala Bogu 😊😊😊😊 

• renata.koscec
    11. Lipanj 2019. 12:42

Meni je dojenje s kceri islo super. Kad su mi je donijeli, sestra mi izvadila cicu, pristekala malu i mala odmah znala kaj treba raditi. Prvo je bilo prilicno bolno, svako pristekavanje bi boljelo ali cice se naviknu. Sad u trudnoci me vec smetalo kad bi mala povremeno cicala.

PaulaPerkovic
    11. Lipanj 2019. 12:59

Cutee, da li je prekasno ici u 25. Tj na 4D uzv? 

• Natalie
    11. Lipanj 2019. 13:06

Meni je prva naznaka da sam trudna bila upravo ta osjetljivost bradavica kada bi mali cicao. I konačno smo prije par tjedana uspjeli odbaciti cicu!
    Curke koje brine preosjetljivost i ja sam brinula ali čudo je šta se se sve žena navikne. Prve dane kada smo stigli iz rodilišta mi je bilo užasno bolno, prvi nalet mlijeka ajme, ali to sve prođe. Svakako preporučam Purelan za mazati bradavice,mene spasilo tih prvih tjedana jer mi je lijeva bradavica baš bila popucala.
    Za prvu bebu nisam kupovala ni dude ni bočice, uspjeli smo isključivo dojiti. Sad isto planiram samo dojenje samo me strah kako će stariji cicoljubac reagirati kad vidi bracu da cica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.