Ja sam ljuta ko ris! 😤 Napokon odem na plazu, a kad tamo jbn gradiliste! Rade neke prilaze do mora...ima mjesta u sumici, ali brate mili voda je uzasno prljava! 😖 Odem ja do druge plaze, sva sreca pa sam bila s autom jer je na drugom kraju grada, a kad tamo parking krcaaaaat 😡. Planiram do trece obliznje, a ono pljusak! 😠😠😠 I na kraju sam dosla doma isfrustrirana 😤😡 Mislim, ne idem na bilo koju plazu i eto mi kad sam izbirljiva 😭
Regina dobrodosla!
...
Julie ma sigurno ima oko kilu. I to je tako emotivno, kad znas da ti je bebica presla svoju prvu kiluuu 😍 ja inace kad saznam tu tezinu na pregledima, po stanu usporedujem s raznim stvarima, sad je kao onaj paketic secera ili brasna 😁
...
Mi smo od "velikih" stvari uzeli kolica+AS i njihaljku, jos cemo krevetic i neki ormaric. Mislim da nisam pretjerala, a da je to nesto sto mi svakako treba. Ostalo sve ce biti robica i te higijenske-kozmeticke stvarcice. Mi smo kolica narucili prije nekih 2mj jer smo uzeli na rate pa da sto prije pocnemo otplacivati, e pa kad sam ja to rekla svojoj mami.. ona ni pet ni sest nego "pa jesi ti normalna, to se sve uzima kad se dijete rodi". Necu ni opisivati koliko me nazivcirala, ali eto, jos uvijek postoje ljudi koji zive u proslosti. Mislim ja se stvarno sjecam da se nekad to kupovalo kad se dijete rodilo, ali nisu vise ta vremena. Ja znam da ce nama i jedni i drugi roditelji novcano pomoci oko svega toga, ali ako cu ja sutiti i cekati stvarno cu se ja prvo poroditi, bas me ljute.
...
E sad kad sam se vec ovako raspisala 😁 da cujem vase pametne glavice (pogotovo vi viserotke).. jel da kod krevetica gledam na to da se jedna ograda moze spustiti ili mi je to nebitno? Krevetic ce biti spojen s nasim, ali mi nije zbog toga nego zbog uzimanja djeteta po noci i to, sta mislite?
Frajla, npr frendica ima sad bebu od 3 mj koja samo na rukama moze biti mirna. Ima njihaljku, al mala u njoj vristi. Zato mi i palo napamet. No uvijek mozemo staviti sve u njuskalo i ipak se dio love vrati.
Pozz...ja očekujem trece😁krajem 12 mj... ali iako mi je trece prolazim sve kao da sam prvi put trudna jer razlika između djece je 12 i 13 god😁
Joooj mene izludjuju pojedinci u obitelji oko tih stvari.. Mama i sestra mi stalno govore da ne kupimo sve sami jer ce nam sigurno za babinje htjet ljudi kupovat stvari, ali mene toliko zivcira to cekanje da se netko ponudi da nesto kupi. Reimo moja mama i sestra su odmah cim su saznale da sam trudna mi rekle koliki mi je budžet i da si izaberemo najbolje sami sto zelimo, a one ce doci platit. I uz to mi je sestra dala hrpu stvari od svojih klinaca.. Dok s muzeve strane se nitko do sad nije udostojio niti pitati jel nam sto treba, a nije bas da nemaju i jako mjere sve sto moji daju i vec vidim da ce raditi dramu sta su moji kupili i sta ce sad oni.. A oni dok se sjete dragi i ja cemo vec sve isplatit sto smo uzeli na rate od vecih stvari.. Al bitno da kupuju gluposti i hrpe robe u second handu i po trgovinama iako sam zamolila da to ne rade dok ne vidim sto cu dobiti i koliko mi cega treba. Po meni je to em bezveze bacanje novce em me zivcira sto cu imat hrpu robe koju vjerojatno nece stic ni obuci. Zar uistinu djetetu od 1. mj treba 6 košulja? Pa nije premijer jbt.. Oprostite na litaniji haha
Mene su uputili prilikom kupnje krevetića da je dobro da se moze madrac staviti na dvije razine kako bi bilo lakse dok su manji doci do njih i da se moze maknuti stranica da mogu sami izlaziti kada budu malo veci..
Ni ja nisam osoba od cekanja sta ce mi ko kupiti, kolica i robicu sam dobila, krevetic i ormar su kupili od muza roditelji sami su se ponudili i kupili i nemogu reci sta god da treba kupuju, moji se bas i nisu ponudili al ja se ne ljutim jer ja kakva sam najrade bi da sve sama financiram nego da mi neko poslje prigovara e ja sam ti kupio ovo ja ono, al svaka pomoć je dobro dosla, sad mi je jos ostalo kupiti stvari za higijenu sebi i bebi i to je to..
Da vas pitam u dm ima ono pakovanje nezz el chicco sa toplomjerom, cesalj, skarice, grickalica i nezz sta jos dode oko 200 i nes kn el se isplati to kupiti il da kupujem odvojeno te stvari?
Ni ja nisam osoba od cekanja sta ce mi ko kupiti, kolica i robicu sam dobila, krevetic i ormar su kupili od muza roditelji sami su se ponudili i kupili i nemogu reci sta god da treba kupuju, moji se bas i nisu ponudili al ja se ne ljutim jer ja kakva sam najrade bi da sve sama financiram nego da mi neko poslje prigovara e ja sam ti kupio ovo ja ono, al svaka pomoć je dobro dosla, sad mi je jos ostalo kupiti stvari za higijenu sebi i bebi i to je to..
Da vas pitam u dm ima ono pakovanje nezz el chicco sa toplomjerom, cesalj, skarice, grickalica i nezz sta jos dode oko 200 i nes kn el se isplati to kupiti il da kupujem odvojeno te stvari?
E, to sam i ja gledala u dm-u i pitala se isplati li se jer je mm htio to odmah kupiti. I ne znam jel sve stvarno u tome korisno i prakticno.
Men se nekako cini ok sta je sve na jednom mjestu jer stvarno nezz ni sta treba od tih stvari i uz to uvjek je u toj torbici a ne sabirati po kuci di sam sta ostavila 😂
Mi cemo pokusati dijete ne stavljati kod sebe u krevet jer to je onda jednosmjerna ulica......sjecam se svojeg necaka, bili na moru i naravno nema tamo tolikog komfora s obzirom da su nam uvijek dolazili i prijatelji i eto sestra spavala s muzem i djetetom, bio je mislim godinu i pol star i od tada uvijek hoce s njom. Popodnevno spavanje nema sanse da nije u njihovom krevetu, navecer ga uspava na njihovom i preseli u krevetić, mali ko da senzore ugradane ima, ravno 10-20 min i pocne plac i budenje, skuzi da nije u njihovom, kak je rasao tako je naravno on htio puno mjesta, oni spavali na rubovima kreveta a mali poprecke po njima, da ne kazem koliko ih je puta udario rukicom i nogicom u glavu, trbuh itd 😂😂😂😂 i tako jos par godina......ne zelim si to, a ni dragom......san nam treba i voljela bi zaista da spava sam
Regina dobrodosla!
…
Julie ma sigurno ima oko kilu. I to je tako emotivno, kad znas da ti je bebica presla svoju prvu kiluuu 😍 ja inace kad saznam tu tezinu na pregledima, po stanu usporedujem s raznim stvarima, sad je kao onaj paketic secera ili brasna 😁
…
E sad kad sam se vec ovako raspisala 😁 da cujem vase pametne glavice (pogotovo vi viserotke).. jel da kod krevetica gledam na to da se jedna ograda moze spustiti ili mi je to nebitno? Krevetic ce biti spojen s nasim, ali mi nije zbog toga nego zbog uzimanja djeteta po noci i to, sta mislite?
Ja sam dobila rabljeni krevetic i ne moze se spustiti stranica, ali podnica se dize na tri razine. Na ovoj najvisoj je ti stvarno dosta visoko i nije mi bio problem dignuti ga preko ogradice (vidi se na onoj slici sto sam stavila prije par dana). Na srednju smo stavili kada se prvi puta uhvatio za ogradicu i povukao u klececi polozaj (cca 6 mj), to je bilo onak, nije tak strasno. Ali se vec sa 7 mjeseci poceo ustajati na noge i morali smo skroz dolje spustiti. Tu me vec leda bole od spustanja (bar 10 puta dok ne zaspe), ali spustanje ogradice tu ne dolazi u obzir jer bi mogao preletiti preko. Eto, rekla bih da nije od viska, ali nije ni nuzno.
Najcesce to tako bude, kad nesto proucavas svasta nesto ti kao treba, a kad dobijes na gotovo skuzis da je ok i ono najosnovnije
Isti kao sto sam npr jaaaako htjela ladicu ispod krevetica. Mislila sam kako je to bas super, pa cu ja tu drzati dekice, rezervnu posteljinu i tak....i ispostavilo se da je taj krevetic to imo. Namontirali mi, kad ono zivo sra*je jer kad dignes podnicu rupa je izmedu podnice i te ladice. Nist nisam drzala dolje na kraju, samo mi se prasina kupila i nakon par mjeseci sam ju razmontirala
Sortiraj odgovore
Najstariji