Radila sam Ogtt prosli tjedan i nalazi savrseni pa mi to nije bilo jasno bas…sutra odmah idem izdat litre krvi ako treba za te nalaze, al ko ce docekati te rezultate ☹☹☹ nema druge nego cekati. Da je nesto vjerojatno bi se skuzili, svi nalazi su uredni, kombinirani, anomaly scan sve super
Pokusaj se malo umiriti, vjerujem da doktorica pretrage zeli napraviti preventivno. Da je nesto vjerojatno bi ti i rekla. Bit ce sve uredu 😊
Jutro, danas krasan dan a mi se moramo vratiti u Zg 🙄. Muz sutra radi, mala ima zavrsnu priredbu u vrticu a tako bi jos bila na moruuuuuuuu. Tko ce docekati rujan za ici ponovno.
Probudila me jutros neka dosadna muha koja se zavukla u apartman i gnjavila nas.
Netko je pitao za ciscenje nosica; po potrebi kad je beba prehladjena. Fizioloska se ukapa u jednu nosnicu i vuce se iz druge van. Glavica mora biti blago prema naprijed da to izadje van. Od ovih ostalih stvari, samo grickalica za noktice, skarice, cesljici, ostalo, bilo nam je potpuno beskorisno.
Jucer sam se narucila za anomaly 24.6. Idem u Ginekos, kod dr.Ujevic. Kod nje sam radila anomaly i sa kceri. Vrlo je detaljna, ljubazna i sve objasni. Takodjer sam pitala u dz za ogtt, ide bez narudjbe, samo se dodje.
Ja sam mislila da se nosic cisti par puta dnevno 🙂 onda budem uzela posebno cesljic i grickalicu i skarice ako su mi te neke stvari nepotrebne, i da vidila sam ima duda koja miri temperaturu dal to valja?
Jutro cure ;) hvala puno malo ste me smirile...bas sad idem vaditi krv i nadam se nalazima cim prije
I ja sam gledala danas u dm-u bas taj set😁 Ali na kraju nisam ništa uzela, jer nisam znala… Navodno hvale babylove skarice🤷♀️ A da je je dovoljna samo ta mekana cetka za tjemenicu ili? Vidjela sam da i bubamari ima neki chico cesalj za tjemenicu🤔
Jooooj, toliko toga treba znati🤪🤪😵😵
Meka cetka nije za tjemenicu. Bebu bi trebalo cesljati mekom cetkom suprotno od smjera rasta kose svaki dan, to je dobro za cirkulaciju i smanjuje sanse tjemenicu. A ti cesljici i pjenica za tjemenicu su mi primjeri stvari koje nema smisla kupovati unaprijed. Jer nemaju sve bebe tjemenicu, kod nas u grupi je bilo samo par komada. Neke doboju vise po celu i oko obrva, pa se to opet ne smije tu koristiti. I jos dodatno, nece se nist posebno desiti ako skuzite tjemenicu i sutra, preksutra kupite nest za nju, jer ona ne smeta bebi, nit boli ni svrbi ni ista. Dok ako se djete dreci da je gladno u neko doba noci, a ja nemam ad to je po meno vec sasvim druga prica
Jutro cure ;) hvala puno malo ste me smirile…bas sad idem vaditi krv i nadam se nalazima cim prije
Drzim fige da je sve ok. A lako moguce da ce se i samo brzo izregulirati kako vodenjak jos raste. I da ostane tako dok je sve ok nemoj se toliko brinuti.
A znaci ipak ste se odlucili za stan s liftom.... svakako probajte naci prije nego studenti navale 🙈
Ja sam mislila da se nosic cisti par puta dnevno 🙂 onda budem uzela posebno cesljic i grickalicu i skarice ako su mi te neke stvari nepotrebne, i da vidila sam ima duda koja miri temperaturu dal to valja?
Ja sam ga stalno ogledala u dm-u jer bas imam muke po toplomjeru. Cak sam imala i kupon za popust (mislim da se dobije u onoj knjizici kad se beba rodi). Ali na kraju nisam uzela. Mali cucla tu marku duda koju cucla, druge nece i nisam bila sigurna da bi ovu drzo u ustima dovoljno dugo da izmeri. A drugi problem je koliko bi imala povjerenja u njega. Vec sam pisala, uzeli smo na pocetku Omron za uho, nije bio nimalo jeftin. I to il nevalja il ja neznam koristiti, tako da stvarni imam veliki problem s tim kojem toplomjeru vjerujem 🙈
Sada imamo neki obicni digitalac microlife, ispod 100 kn je bio i ima dozivotnu garanciju. Mjerim mu ispod pazuha i to obavezno dva puta 🤒, nemam pojma sta cu kad dode beba
Frajla - hvala ti na svim savjetima… Zasluzujes naaaajvecu cokoladu🤗
Osjecam se kao da imam 15 godina u svemu ovome😒 Sve mi je nepoznato… Trebala bi kupiti neku knjigu…
Ma nema na cemu
Vjerujem da zvucim nekad da pametujem, ali vecinu toga sam naucila na vlastitim greskama 🙈 pa samo dijelim iskustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji