Angelina super je slika, bucka mala 🤩
Anemone, ti bolje poznas svoju okolinu, ali evo kazem, kod mene postoje ljudi koji ti hoce kupiti nesto i gotovo (mimo robice) i nema tu rasprave, ili ces reci sta zelis ili ces dobiti po njihovom izboru
Sto se igrackica tice, bebe ne vide pastelne boje, trebaju im jake boji i sto jaci kontrasti. Crvenu najprije pocnu vidjeti....
Anemone, ti bolje poznas svoju okolinu, ali evo kazem, kod mene postoje ljudi koji ti hoce kupiti nesto i gotovo (mimo robice) i nema tu rasprave, ili ces reci sta zelis ili ces dobiti po njihovom izboru
Sto se igrackica tice, bebe ne vide pastelne boje, trebaju im jake boji i sto jaci kontrasti. Crvenu najprije pocnu vidjeti….
Ma super je dok pitaju šta želiš, ali druga stvar je da smo si našli npr. dosta skupa kolica koja smo baš iz toga razloga odlučili financirati sami jer jednostavno ne mogu nikak nikome rec, e kupi mi stokke jer realno ima odličnih kolica za ohoho manje para. Ne bi tom nekom bilo baš svejedno 😂
Kinderbet koji nam se sviđa je isto skuplji od prosjeka. Zato kažem da radije bi da mi neko da 50kn,okej, 50kn, samo da nemam gomilu toga šta mi se ne svida.
Normalno da ne mogu utjecat na robicu ili igračke. U principu, nema ružnih igračaka (osim ak nije zmija, kojih se grozimo i jedan i drugi). 😂
Za primjer, sestricna dobila kričavo kričavo zelenu hranilicu, žena dobila slom živaca dok ju je vidla. I dobila je isto tako neke ultra šarene navlake koje su stvarno jako ružne bile. To bi voljela izbjec. Na kraju krajeva žao mi je da netko da pare za nešto, a ja to bacim nekud u ormar.
Sto se igrackica tice, bebe ne vide pastelne boje, trebaju im jake boji i sto jaci kontrasti. Crvenu najprije pocnu vidjeti….
Ma super je dok pitaju šta želiš, ali druga stvar je da smo si našli npr. dosta skupa kolica koja smo baš iz toga razloga odlučili financirati sami jer jednostavno ne mogu nikak nikome rec, e kupi mi stokke jer realno ima odličnih kolica za ohoho manje para. Ne bi tom nekom bilo baš svejedno 😂
Kinderbet koji nam se sviđa je isto skuplji od prosjeka. Zato kažem da radije bi da mi neko da 50kn,okej, 50kn, samo da nemam gomilu toga šta mi se ne svida.
Normalno da ne mogu utjecat na robicu ili igračke. U principu, nema ružnih igračaka (osim ak nije zmija, kojih se grozimo i jedan i drugi). 😂
Za primjer, sestricna dobila kričavo kričavo zelenu hranilicu, žena dobila slom živaca dok ju je vidla. I dobila je isto tako neke ultra šarene navlake koje su stvarno jako ružne bile. To bi voljela izbjec. Na kraju krajeva žao mi je da netko da pare za nešto, a ja to bacim nekud u ormar.
Prosljedis nekome kog ne volis 😂
Ma da, zato sam navela stvari tipa baby gym ili tako nesto. Opcenito stvari koje ti nije sad prebitno da je ono sto si napikirala i koje ima razlicith cijena, pa da si netko moze izabrati u skladu s onim koliko planira dati za poklon. Npr ja sam rekla baby monitor jer mi ne treba onaj s kamerom i imam mali stan, ali eto htjela sam ga za svaki slucaj. Dobila neki žnji, posluzi svrsi i fora je jer ima lampicu i dugo sam to imala upaljeno kroz noc. I eto, ja sretna, sretna osoba koja ga je kupila.
Pa eto, zato kazem da ne kupite bas bas sve, odnosno zgodno je imati neku listi zelja. Pa opet ako ne dobijete kasnije kupite.
Mnoge cure su recimo odusevljene casmatino podlogom, a to (ili nesto slicno) recimo treba kada pocnete stavljati na pod, nije da treba bas odmah.
Pozdrav svima :)
Evo da vam se konačno i mi pridružimo. Čitam vas već neko vrijeme, ali sam kao prava štreberica prvo morala sve pročitati da bih se pridružila :D
Trenutno sam 26tt 5 i očekujem dečkića, termin nam je po UZV 11.09. Planiram roditi u KB Merkur osim ako maleni ne odluci izaci ranije dok smo kod bake u Os :)
Veselim se druženju s vama :)
Evo da vam se konačno i mi pridružimo. Čitam vas već neko vrijeme, ali sam kao prava štreberica prvo morala sve pročitati da bih se pridružila :D
Trenutno sam 26tt 5 i očekujem dečkića, termin nam je po UZV 11.09. Planiram roditi u KB Merkur osim ako maleni ne odluci izaci ranije dok smo kod bake u Os :)
Dobrodosla🙂
Dobrodosla 😊 ti i ja se mozemo i sresti na Merkuru posto je meni termin 15.9.
Nadam se da hocemo da ne cvilim tamo sama :D
Nadam se da hocemo da ne cvilim tamo sama :D
Ahahahahahaha......slazem se, vristat cemo box do boxa 😂😂😂🙈
Angelina bas sad dragom pokazujem tvoju bebicu, mi idemo prekosutra na uzv i veli meni dragi ja mislim da i nas momak ima preko kilu. 😍
Krevetić smo uzeli u Adaxu mala panda se zove , s madracem 1600 kn
Kolica Stokke , i to je to od velikih stvari ...
ostalo su rekli uzet rodbina, kumovi .
jedino sto sam malo ja zaletila se i odmah cim sam saznala da je decko pokupovala sam tonu robice, dudu i bočicu 😂
Sad slazem robicu i gledam da vec imam 15-20 bodija i
10 ak onih hlacica sto se kopcaju na ramenima 🙈🙈 a dii je do 11og mjeseca jos
Sortiraj odgovore
Najstariji