Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    12. Lipanj 2019. 08:59

Nama se jedini pouzdan pokazao gumeni toplomjer za guzu iako mi bila muka s tim mjeriti al ubola bi najprije toplomjer u kutijicu s kremom i beba naravno ni ne osjeti. Ovi za uho, celo, beskontaktni nijedan me nije odusevio

12. Lipanj 2019. 09:04

Cini se meni da su najbolji oni s zivom sta su nekada bili nezz dali ih ima jos uvjek uzeti, ja bas i nisam za ove digitalne, est da je brz i lak al ono mi se cinilo bas pouzdanije

12. Lipanj 2019. 09:06

Da Frajla samo ti daj savjete ja ionako nemam pojma o nicem pa mi svaki savjet dobro dosao, jer ja sta god da vidim u trg mislim da to i necemu valja i poslje kada potrosim novce skuzim da ne vrijedi 😣

• Pikulica19
    12. Lipanj 2019. 09:17

Angelina

Pikulica19

Dali koja zna koja je razlika izmedju GUK nataste i OGTT? Osim sto se Guk nataste radi do 20.tt a OGTT od 24.-28.tt…. 🤓

GUK nataste je jedno vadenje krvi ili pikanje iz prsta za kontrolu secera nakon odredenih sati bez jela i moze se raditi bilo kada, ne samo do 20.tt.
    OGTT je test kojim se dokazuje kako gusteracini hormoni reguliraju secer nakon uzimanja istog (sat/dva nakon) zbog moguceg ometanja rada gusterace pod utjecajem posteljice, a radi se izmedu tih odredenih tjedana jer je posteljica tada konkretnije razvijena. Takoder pod OGTT spada i GUK nataste tj. ono prvo vadenje krvi.

Hvala ti 🥰

Frajla
    12. Lipanj 2019. 09:21

Zivinih vise nema za kupiti (mozda se nade jos u bosni 🤔), slazem se da su najpouzdaniji. Ja ga imam jos doma, ali je stvarno nezogdno oko malog s njim, on se otima, bojim se da ce se razbiti ili slomiti, a ziva je stvarno jako otrovna.
    Navodno oni alkoholni (izgleda ko zivin, samo nije ziva unutri) dobro mjere, samo ih je tesko stresti.
    Ovaj sad imamo, ok je, a nije skup. (Imam neki koji slicno izgleda iz dm-a za 30ak kn i on mi ne mjeri dobro)
    https://www.mojaljekarna.hr/toplomjeri-i-termometri/4668-microlife-termometar-digitalni-mt-400-express.html
    Moze i u guzu, ali ja se nikad nisam sprijateljila s takvim nacinom mjerenja jer ga mali mrzi, mislim da mu temp skoci jos za stupanj koliko vristi 🙄 i cepice isto nikako ne voli

felicita28
    12. Lipanj 2019. 09:39

Frajla

felicita28

Jutro cure ;) hvala puno malo ste me smirile…bas sad idem vaditi krv i nadam se nalazima cim prije

Drzim fige da je sve ok. A lako moguce da ce se i samo brzo izregulirati kako vodenjak jos raste. I da ostane tako dok je sve ok nemoj se toliko brinuti.
    A znaci ipak ste se odlucili za stan s liftom…. svakako probajte naci prije nego studenti navale 🙈

Trazimo ali bezuspjesno jer nitko ne zeli u stan primiti obitelj s malim djetetom, ja to ne razumijem. Iovako trazimo samo na godinu dana dok ne kupimo nesto svoje, kad im spomenes da sam trudna svi iznajmljivaci odmah jedno veliko NE! Ko da sam pitala jer ne znam kakva zivina smije biti u stanu. A da ne pricam o cijenama. Cijene nabili a ne nude nista za te novce, namjestaj od pokojne babe...

luce35
    12. Lipanj 2019. 09:45

Joj kad se sjetim podstanarskih dana znoj me oblije. Nasi stanodavci su se odlucili dati u turizam malo prije termina mog poroda, ako tad nisam skrenila s pameti nikad necu. A cijelo vrijeme govorili da slobodno namjestamo i pripremamo za bebu i onda paf.
    Sad imamo stambeni kredit i svoja 4 zida, neprocjenjiv osjecaj. Rata kredita nam jednaka podstanarstvu, ako dozivim dan da ga otplatimo opit cu se do nesvijesti 🤣🤣

mc_zgb
    12. Lipanj 2019. 09:50

felicita28

Frajla

felicita28

Jutro cure ;) hvala puno malo ste me smirile…bas sad idem vaditi krv i nadam se nalazima cim prije

Drzim fige da je sve ok. A lako moguce da ce se i samo brzo izregulirati kako vodenjak jos raste. I da ostane tako dok je sve ok nemoj se toliko brinuti.
    A znaci ipak ste se odlucili za stan s liftom…. svakako probajte naci prije nego studenti navale 🙈

Trazimo ali bezuspjesno jer nitko ne zeli u stan primiti obitelj s malim djetetom, ja to ne razumijem. Iovako trazimo samo na godinu dana dok ne kupimo nesto svoje, kad im spomenes da sam trudna svi iznajmljivaci odmah jedno veliko NE! Ko da sam pitala jer ne znam kakva zivina smije biti u stanu. A da ne pricam o cijenama. Cijene nabili a ne nude nista za te novce, namjestaj od pokojne babe…

Meni je to strašno kako se ljudi protive imati za podstanare obitelj s djecom. A ako kažeš da imaš psa/mačku/neku treću živinu, onda nije problem. Užasno mi je to, da je veći problem dijete nego životinja. Možda je samo do mene, ne znam 
    Aurora87 i ja sam isto tako kao i ti, ko izgubljeno pače hodam i zujim okolo  A oko sebe imam 4 šogorice s djecom i kumu i frendove još, ali svejedno, nekako mislim, dok sam ne dobiješ to malo čudo u ruke, da će tako biti, jedna velika izgubljenost, a onda sve dođe na svoje mjesto. Ja se tako nekako tiješim 

Frajla
    12. Lipanj 2019. 09:52

felicita28

Frajla

felicita28

Trazimo ali bezuspjesno jer nitko ne zeli u stan primiti obitelj s malim djetetom, ja to ne razumijem. Iovako trazimo samo na godinu dana dok ne kupimo nesto svoje, kad im spomenes da sam trudna svi iznajmljivaci odmah jedno veliko NE! Ko da sam pitala jer ne znam kakva zivina smije biti u stanu. A da ne pricam o cijenama. Cijene nabili a ne nude nista za te novce, namjestaj od pokojne babe…

Istina, cijene su otisle u nebo 😱
    Mi smo se prije koju godinu rijesili toga i sto kaze luce preporodila se
    Na zalost to za dijete vjerujem da je iz drugih razloga-obitelj s maloljetnim djetetom se ne moze izbaciti iz stana, cak da ne placaju stanarinu, rezije, rade stetu, sto god.... tako da su iznajmljivaci cesto oprezni po tom pitanju

PaulaPerkovic
    12. Lipanj 2019. 09:53

felicita28

Frajla

felicita28

Aa odakle si? Ja ti u zg mogu reci za jedan stan koji je super za malu obitelj, gazda je odlican, imas neograniceno i grijanja na centralno plinsko i tople vode a stanarina je 3000 kn s tenzijama, na oranicama sve ti je blizu lidl ti je 2 koraka dalje 🤭🤭😂 sve je tu pa ako te zanima :)) i sko si i zg javi heeh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.