Njihaljka obavezno mora imati vezanje kao u AS, dakle remencici preko ramena, oko struka i izmedju nogica. Znam i ja zaslucajeve di su bebe ispale ali nisu bili vezani u 5 tocaka. Na to obratite paznju kad kupujete
Ali svejedno nisu bas sigurne kada se beba pocne okretati s leda na trbuh, jer se mogu prevnuti skupa s tom lezaljkicom....pogotovo one jeftinije koje imaju valjda 300 g.
Neka od vas je pričala o popustima u H&M, pa me zanima jel naručujete s neta ili su popusti samo u dućanu te koliko se cijene razlikuju? Vidim da imaju iznad 30e besplatnu poštarinu
Njihaljka obavezno mora imati vezanje kao u AS, dakle remencici preko ramena, oko struka i izmedju nogica. Znam i ja zaslucajeve di su bebe ispale ali nisu bili vezani u 5 tocaka. Na to obratite paznju kad kupujete
Ali svejedno nisu bas sigurne kada se beba pocne okretati s leda na trbuh, jer se mogu prevnuti skupa s tom lezaljkicom….pogotovo one jeftinije koje imaju valjda 300 g.
Od moje kolegice mali je prije nekih mj dana počeo raditi "gluposti" u toj ležaljci/ljuljački, znači sa nekih 7-8 mj...vezan je kao spada tako da ne može pasti, ali kad se zavrti ne može se vratiti
Neka od vas je pričala o popustima u H&M, pa me zanima jel naručujete s neta ili su popusti samo u dućanu te koliko se cijene razlikuju? Vidim da imaju iznad 30e besplatnu poštarinu
Vjerojatno ja 🙈
Oni su bas lutrija s cijenama... neke stvari budu snizene u trgovini, a na internetu ne ili obrnuto. Na internetu imaju relativno cesto besplatnu postarinu (nevezano koliko narucis). I znaju dati na internetu i dodatne popuste, tj tipa 10 ili 15% na sve i to se onda odnosi i na snizeno. Ali obicno krajem sezone snizenja....
Za malog puno narucujem s neta jer u trgovinama zna biti bas skroman izbor, tj nikad ne nadem sve sto vidim u jednoj trgovini i za snizeno mi je lakse na netu uhvatiti velicinu. A neke stvari (tipa bijele bodije bez rukava) nikad nisam ni vidjela u trgovini...
Pa ja sam trenutno okruzena nekim friskim majkama i mogu reci da sam skuzila da dojenje moze ispasti najtezi dio tog pocernog majcinstva. Moguce je da se u bolnici vec stvore rane, sestre nemaju bas puno vremena za pokazati, svaka pokazuje drugacije i zato su mi preporucili da se javim prije poroda nekoj od savjetnica za dojenje pa onda kad rodis ti ona dodje doma i pokaze ti sve. Dvije frendice su mi rekle da ih je to spasilo. Naravno, nekome nece kasnije ni trebati ta savjetnica, ali eto da ju imas u backupu. Bradavice se promijene i ojacaju, to se sve priroda pobrinula. Ja sam 16tt i zasad uopce ne diram cice. To zuckasto s vrha kad sam skinula me nekak zabolilo pa ne diram vise. A sto se tice ovog njihalica, ja sam uz necaka skuzila da bolje da ne kupujem unaprijed neke stvari, te dodatne (ajmo ih tako nazvati) jer su djeca razlicita i neko dijete ti ne zeli biti u tome, neko je pak tako mirno da ga mozes na krevetu do 5-6mj drzati itd. Ili mozda opcija posuditi tko ima od koga. Moja spgica sve zivo kupila, mali na kraju koristio samo dio tih dodataka.
Ja imam taj problem isto….ne podnosim ni da ih mm dotakne i zna da mu je to zabranjeno podrucje. Zato me strah sto ce biti s dojenjem….sve se nekako nadam da ce priroda odigrati svoje i da to meni nece biti problem….sad si vec lagano mantram da je jedina svrha dojki da nahrane dijete pa mozda samu sebe uvjerim da je to ok i da ce to biti divno iskustvo povezivanja s bebom🙂
Tako si nekako i ja pričam sama sebi. Nadamo se da će priroda odigrati svoje.
I ja sam osjetljiva, posto bi ja prva trebala ovdje roditi ja ti javim kako je proslo to s osjetljivoscu 🙂
Dobro je, drago mi je da nisam jedina s tim problemom. Držim fige da nam svima bude to ok i prirodno
I ja također ☺️ potrudit cemo se
Vjerojatno ja 🙈
Oni su bas lutrija s cijenama… neke stvari budu snizene u trgovini, a na internetu ne ili obrnuto. Na internetu imaju relativno cesto besplatnu postarinu (nevezano koliko narucis). I znaju dati na internetu i dodatne popuste, tj tipa 10 ili 15% na sve i to se onda odnosi i na snizeno. Ali obicno krajem sezone snizenja….
Za malog puno narucujem s neta jer u trgovinama zna biti bas skroman izbor, tj nikad ne nadem sve sto vidim u jednoj trgovini i za snizeno mi je lakse na netu uhvatiti velicinu. A neke stvari (tipa bijele bodije bez rukava) nikad nisam ni vidjela u trgovini…
Jel te obavijeste na mail ili moraš njuškati svako malo kad su popusti?
Vjerojatno ja 🙈
Oni su bas lutrija s cijenama… neke stvari budu snizene u trgovini, a na internetu ne ili obrnuto. Na internetu imaju relativno cesto besplatnu postarinu (nevezano koliko narucis). I znaju dati na internetu i dodatne popuste, tj tipa 10 ili 15% na sve i to se onda odnosi i na snizeno. Ali obicno krajem sezone snizenja….
Za malog puno narucujem s neta jer u trgovinama zna biti bas skroman izbor, tj nikad ne nadem sve sto vidim u jednoj trgovini i za snizeno mi je lakse na netu uhvatiti velicinu. A neke stvari (tipa bijele bodije bez rukava) nikad nisam ni vidjela u trgovini…
Jel te obavijeste na mail ili moraš njuškati svako malo kad su popusti?
Ako se pretplatis na newletter obavjeste te. Nekad bude tipa popust samo u aplikaciji, pa si skini na mob i nju. I mislim da kod registracije dobijes neki popust isto, ne sjecam se jel na jednu stvar ili cijelu kupovinu
Pa ja sam trenutno okruzena nekim friskim majkama i mogu reci da sam skuzila da dojenje moze ispasti najtezi dio tog pocernog majcinstva. Moguce je da se u bolnici vec stvore rane, sestre nemaju bas puno vremena za pokazati, svaka pokazuje drugacije i zato su mi preporucili da se javim prije poroda nekoj od savjetnica za dojenje pa onda kad rodis ti ona dodje doma i pokaze ti sve. Dvije frendice su mi rekle da ih je to spasilo. Naravno, nekome nece kasnije ni trebati ta savjetnica, ali eto da ju imas u backupu. Bradavice se promijene i ojacaju, to se sve priroda pobrinula. Ja sam 16tt i zasad uopce ne diram cice. To zuckasto s vrha kad sam skinula me nekak zabolilo pa ne diram vise. A sto se tice ovog njihalica, ja sam uz necaka skuzila da bolje da ne kupujem unaprijed neke stvari, te dodatne (ajmo ih tako nazvati) jer su djeca razlicita i neko dijete ti ne zeli biti u tome, neko je pak tako mirno da ga mozes na krevetu do 5-6mj drzati itd. Ili mozda opcija posuditi tko ima od koga. Moja spgica sve zivo kupila, mali na kraju koristio samo dio tih dodataka.
Slazem se da ne treba kupovati sto cuda. Ali iskreno nisam skuzila nikada te savjete "ne treba kupovati unaprijed". 🙈 Tipa kad mi kazu ne treba kupovati unaprijed dudu (varalicu) jer neznas hoce ju dijete prihvatiti ili ne. Ako mu zelim ponuditi kako cu saznati jel hoce, vec da ju kupim? Isti mi vrag kada....
A za dojenje je i moje iskustvo da sestre u bolnici imaju svaka svoju pricu, al doslovno svaka. Jedna govori podoji 5 min, druga min 15, treca nesto trece, pa jedna namjesti ovako, druga onako.... samo treba biti dosadna ako ne ide, zvati stalno, pa dok ne naleti neka koja ce vam namjestiti onako kako vama najbolje dogovara. I na kraju dojiti kada, kako i koliko vama odgovara, ne razbijati glavu njihovim minutama (naravno, pod uvjetom da beba uredno napreduje)
Sortiraj odgovore
Najstariji