Dobro jutro ova sparina je uzasna cijelu noc se budim i vruce je za popizdit.. Isla sam citat onaj link o dojenju sad me totalno stah hocu li moci a zelja mi je dojiti, bradavice su mi ispupcene i nadam se da ce beba znati uvatiti i da cu i ja znati pokazati, joj sad sam bas u brizi 😣 dajte mi recite onaj caj za dojenje sta ima od hippa dal njega treba poceti piti odma ili?
Meni ti cajevi nist nisu koristili. Naravno, ni se stete, za dojenje je najbitnije puno tekucine, pa sad sto god ti pase. Nema potrebe prije. Meni je puno finiji bio komorač (fenchel tee na njemackom), to sam uzimala u dm neku njihovu bio marku ili hipp, ali bas onaj u vrecicama. Hipp instant za dojilje mi je bio presladak.
Dobro jutro ova sparina je uzasna cijelu noc se budim i vruce je za popizdit.. Isla sam citat onaj link o dojenju sad me totalno stah hocu li moci a zelja mi je dojiti, bradavice su mi ispupcene i nadam se da ce beba znati uvatiti i da cu i ja znati pokazati, joj sad sam bas u brizi 😣 dajte mi recite onaj caj za dojenje sta ima od hippa dal njega treba poceti piti odma ili?
Meni ti cajevi nist nisu koristili. Naravno, ni se stete, za dojenje je najbitnije puno tekucine, pa sad sto god ti pase. Nema potrebe prije. Meni je puno finiji bio komorač (fenchel tee na njemackom), to sam uzimala u dm neku njihovu bio marku ili hipp, ali bas onaj u vrecicama. Hipp instant za dojilje mi je bio presladak.
Meni komorac predivno mirisi, nesta me taj miris baca u djetinjstvo budem vidjela u dm hvalaa 🙂
Manich meni je ta njihaljka vrijedila milijun dolara, sve bi stigla obaviti dok se beba zabavljala unutra, po meni neophodna stvar.
Sto se tice dojenja, u pocetku ide tesko ali treba mazati mast da se ne stvore ragade. Ako ima puno mlijeka treba masirati da se razbiju kvrge u dojkama da ne dodje do upale. Ja imam male bradavice ali nam je dobro islo bez leptirica, samo treba par dana dok se beba lijepo uhoda.
Slazem se s luce po pitanju dojenja, masaza, masaza i masaza. Ali to nakon poroda, prije ne, da se ne potakne laktacija prije reda. Cura iz jedne grupe nedavno je dobila mastitis vec u trudnoci 😱
Ja tu ljulju nisam imala i nisam bas pobornik toga. Zapravo skoro nist od tih "pomagala" nisam imala. Super mi je bio baby gym, s tim se stvarno dugo igrao. Prvo je samo lezo i gledo, onda je kasnije udaro igracke, a kad je postao pokretniji onda sam mu poskidala igracke, pa se s njima igro ovako. Sve skupa smo ga korstili jedno 10 mjeseci, sto je za igracku u toj dobi duuuuugo
Već kad se priča o sisama i dojenju, mene muči to što imam stvarno osjetljive bradavice i strah me da neću zbog toga moć dojiti? Mislim, ne znam koliko bude ugodno i djetetu i meni ako će mene to stvarno mučiti jako. Jel ima/imala koja od vas takav problem? Jel to "nestane" kad krene dojenje?
Već kad se priča o sisama i dojenju, mene muči to što imam stvarno osjetljive bradavice i strah me da neću zbog toga moć dojiti? Mislim, ne znam koliko bude ugodno i djetetu i meni ako će mene to stvarno mučiti jako. Jel ima/imala koja od vas takav problem? Jel to "nestane" kad krene dojenje?
I ja sam osjetljiva, posto bi ja prva trebala ovdje roditi ja ti javim kako je proslo to s osjetljivoscu 🙂
Njihaljka obavezno mora imati vezanje kao u AS, dakle remencici preko ramena, oko struka i izmedju nogica. Znam i ja zaslucajeve di su bebe ispale ali nisu bili vezani u 5 tocaka. Na to obratite paznju kad kupujete
Evo o ovome sam pricala😊
https://youtu.be/_P4Kjh-GX3c
Sto se tice tih bebi stvari, i ja zelim tu lezaljku, ali to moram dobro prouciti koju jer je necakinja (doduse prije nesto vise od 18god) baki ispala iz toga. Ne znam jel ju baka nije lijepo zakopcala u to ili sto, ali znam da je tako lupila glavicom. Sto se tice tih pomagala, ne zelim ih puno po kuci, ali onako par nekih osnovnih stvari bih zeljela cisto da si olaksam.
Joooooj, vec vec sam prije naletila na taj video, nisam jos bila ni trudna, ali sam zaboravila na njega.
Ja imam taj problem isto….ne podnosim ni da ih mm dotakne i zna da mu je to zabranjeno podrucje. Zato me strah sto ce biti s dojenjem….sve se nekako nadam da ce priroda odigrati svoje i da to meni nece biti problem….sad si vec lagano mantram da je jedina svrha dojki da nahrane dijete pa mozda samu sebe uvjerim da je to ok i da ce to biti divno iskustvo povezivanja s bebom🙂
Tako si nekako i ja pričam sama sebi. Nadamo se da će priroda odigrati svoje.
I ja sam osjetljiva, posto bi ja prva trebala ovdje roditi ja ti javim kako je proslo to s osjetljivoscu 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji