Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2019. 23:10

teresita

Mislim sa ja sa punih 35 god. vodim🙈🙈🤪😁🤗….omg ni sama ne virujem

Draga teresita mi smo najblize po tjednu trudnoce hihi.. Zamisli kako bi bilo fora da nam se desi nesto ludo kao da rodimo na isti dan.. 😊😂

• samy_lo
    03. Ožujak 2019. 23:14

Ja imam 24 godine :)

Ladybird2019
    04. Ožujak 2019. 06:08

Joj cure, nemojte se ljutiti, evo ja pokusavam malo citati kakve ste imali teme prethodnih dana, puno je toga, lovim se 😂😂.
    Moji simptomi trudnoce... na pocetku isto kao menstruacija. Grudi su me boljele, sad je bolje. A skoro da ih nemam, isto kao sto je vec netko tu prije spomenuo 😂😂. 
    Osjecam se cudno, ne spavam bas dobro, ne mogu se nikako naspavati niti naci neki polozak, jos me prehlada lovi, pa me vrat boli, pa glava...
    Na poslu sam dnevno 9 sati i ne da mi se ajmeee, nije mi fizicki tesko, ali mi je stvarno muka..
    Jede mi se nesto fino, al mi se ne jede nista -.-
    Sto me cudi, nije mi do slatkog, a inace sam luda za cokoladom. Kavu ne pijem vise. Ne znam zasto.. nije da me bi... ali nema nekih trenutaka kad bi mi zapasala 😂😂🙈🙈 mucnina...za sada ne, mozda kratko na momenat nekako, cudno...
    Navecer kada se smirim zna me tu i tamo nesto malo dolje kao sa strane probosti, ali nista straano. Odmah panika...ali eto. Strah je uvijek tu,doduse, pokusavam si reci nema stresa,bit ce kako MIRA biti :/ inace jako brinem za sve, tako da pokusavam nekako... ne znam. 

Sta se ti vjezbi, kako vi? Meni rekla ginek.da nastavim u fitness hodat, kao to je super i za mene i bebu,ali naravno, ne pretjerano nesto. Ali nekako onaj osjecaj da si trudan i vjezbanje kao prije 😐, nije mi bas. Razmisljala sam o jogi...sta vi mislite?

Vidjela sam da ste imale temu za kontrolu kromosoma...hocete li to raditi? Ja bih voljela. Moram ispuniti neke papire i odnijeti joj...rekla mi je da popricamo doma o tome... 

Julie
    04. Ožujak 2019. 07:48

Jutro svima, meni treba doći nalaz procita, tako da ja sam ga radila. Sto se tiče vježbanja ja ću upisati prenatalne jogu također idem i na masaže. S obzirom da ću imati puno slobodnog vremena uskoro ću upisati tečaj stranog jezika sto sam oduvijek htjela jer govorim samo engleski, čekam da im se oformi nova grupa i termin Želim se zaokupiti i uživati u lijepom vremenu i aktivnostima. 

Julie
    04. Ožujak 2019. 07:48

*nalaz probira

• marta07
    04. Ožujak 2019. 07:49

Sretno svima koji idu danas kod doktora 😍 posebno Manich 😍drzimo ti fige da sve super prodje.
    Ja imam 33godine i iz Zagreba sam

Julie
    04. Ožujak 2019. 08:04

Ja 32. 😝

04. Ožujak 2019. 08:08

Manich

Ladybird2019

Deja1988

Skupljamo se polako,jupiii😁😁😊 A koliko imate godina? Znam da je pitanje malo neukusno…..😬 Ja cu navrsiti 31 god. u osmom mjesecu😊

Evo ja cu 30 u 9.mjesecu 😁

Da se ubacim sto se tice godina… Ja cu u 6 mj 27 godinica.. Jesam li najmladja ovdje?

Nisi ja imam 23 😊

04. Ožujak 2019. 08:13

Manich misli samo pozitivno,nemoj misliti na najgore 😊

04. Ožujak 2019. 08:36

Hvala vam svima na ljepim rijecima... Evo ustala cak me i kava danas privukla.. Sjedim pijem i razmisljam... Kakav sam ogromni panicar.. Sinoc me malo probolo par puta kroz cijelu maternicu danas eo nista sve okej . Nema boli nema nikakvih tragova... Budem otisla svakako do doktorice samo da sebe smirim iako mislim da ce reci da nema potrebe za panikom i da ce me ostaviti da sacekam uzv u cetvrtak pa cemo onda vidjeti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.