Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    11. Lipanj 2019. 00:29

Cure ja mislim da se ne smiju masirati dojke jer to sve moze potaknuti kontrakcije maternice. 
    Očvršćivanje" bradavica trljanjem grubim ručnikom više se ne preporučuje. Pokazalo se da se na taj način može s bradavica ukloniti zaštitna supstanca koja se na njima luči tijekom i nakon trudnoće, a može potaknuti i kontrakcije maternice. Umjesto toga, bilo bi dobro nježno masirati grudi. To vam može pomoći kasnijem lakšem "rukovanju" grudima, a može se pokazati i korisnim ukoliko se budete trebali izdajati. Zatražite od svog ginekologa ili obiteljskog liječnika da vam, u toku trudnoće, pregleda grudi i bradavice.
    Izvor:http://www.roda.hr/portal/dojenje/ispravan-pocetak-dojenja/njega-dojki.html

• Kengurica
    11. Lipanj 2019. 00:33

Krivo sam za masiranje rekla, smiju se njezno masirati.

Julie
    11. Lipanj 2019. 00:40

Mene pak muci vrucina.,...toliko je vruce u sobi da ne mogu spavati, prozor je otvoren i cekam da se malo rashladi.... ispod moje zgrade 2 macora tako glasno mjaucu i masu repovima, vjerojatno se zele potuci..... Ide 1 ura, ja promatram macke i tako to  😂😂😂

• Pikulica19
    11. Lipanj 2019. 00:58

Kengurica

Krivo sam za masiranje rekla, smiju se njezno masirati.

🤭 Bas sam htjela pitat i na kraju jel se smiju masirat ili ne?
    Skoro ih svaki put masiram samo dok ih namazem pa mi nekako nema logike gore ovo 😂
    A ne bradavice grubo brisuckat dovoljno je samo i da prstom predjem i skinem sasuseni dio. 
    Nisam znala da mogu ginekologu pokazat grudi 🤓🤭 budem iduci put spomenula samo da mi ne daju uputnicu za dalje.... 

luce35
    11. Lipanj 2019. 06:45

Ne treba masirati, samo lagano njeznim rucnikom ukloniti sloj koji se peruta, bitno da kristalici ne ostanu na bradavicama.
    Vruce je uzasno, mi cemo nocas pod klimom spavati jer je neizdrzivo

11. Lipanj 2019. 07:54

Hej curke robica je preslatkaaa i ja cu krenut u pohod cim dobijem kunice... Jer zapravo malo toga sam kupila a uzela bi jos neke sitnice... I posto mi ide rockas moji me pitaju sta zelim a ja njima skromno pa ako bas zelite evo zelim baby jumper jer mi se ucinio praktičan jakoo kod legice koja je ono dosta bila sama sa bebom pa kad treba nest napravit u kuhinji ili otic van na minut da je spustala bebu u to.. Meni ce to biti super stvar jer cu naravno biti sama u kuci dok je mama na poslu.. Gledala sam svuda i uvijek se naleti na neku akciju tako da i oni bolje kvalitete znaju biti do 300 kn sto mi je okej cijena. A robicu bi i ja kupila radije sada jer se bojim kako cu sve zadnja dva mj s obzirom da nemam bas nekoga tko bi me vozio po trgovinama i haracio samnom.. Osim ako novi decko nebude dovoljno lud pa da kaze hajmo.. A kako je krenilo mozda ce i biti gospodin savrseni hihi ❤️🤭😋 malo o tom kako sam se ureklaaa neki dan napisala kako sam super nemam problema jel? Ko me j.. Kad ne sutim.. Ljepo jucer ujutro povracala ko luda nicim izazvano naravno i opet se osula u licu hahaha i dok sam obavila sve sto sam trebala i dosla kuc od frizera nogeeee otekleee ajme jedva sam stajala na njima.. Sva sreca brzo proslo ali eto skontala sam da nema previse setnje po vrucini jer bi moglo biti bolno.. Grlim vas sve uzivajte odoh cuvati necakinju... 

11. Lipanj 2019. 07:56

Sad vidim da sam krivo napisala ne jumper nego lezaljku... 

Ovoo zelim.. A ne jumper zeznula sam se
    Ovoo zelim.. A ne jumper zeznula sam se
    PatyDi
    11. Lipanj 2019. 08:24

Jutrooo! Ja budna od 5, malac je od 5,30 do 6 imao festu, zaspala natrag oko 6, 30 i nadobudno se probudila za odlazak na plazu, ali vrijeme mi se ne svidja...ne volim kad ima nekih cudnih oblaka...i tako meni prodje vecina ljeta - ujutro ili sam pospana ili mi se vrijeme ne svidja, a popodne ili sam pospana/lijena ili mi se opet vrijeme ne svidja 🤣🤣🤣 

• renata.koscec
    11. Lipanj 2019. 08:52

Jutro, i kod nas na moru danas malo oblaka ali barem ne bude takva prziona gadna iako i sebe i dijete namazem s faktorom 50 i u hladu smo, moze se zagoriti.
    Za drugo dijete jos nisam nista kupovala, jos mi je rano a i nece mi trebati puno pa cu to ostaviti za hladnije dane.
    Za prvo dijete, prvu stvar koju sam kupila, bila je klokanica, na koju smo naletjeli a bila je povoljna.
    Sto se tice masaze cica, nisam ih ni u prvoj trudnoci masirala, ne budem ni sada. Izgleda da se moje dijetr konacno ostavlja cice, vise uopce ne trazi, pa cemo vidjeti. Nakon 3,5g bilo je dosta, sad neka se cice malo odmore za drugo 😂.

11. Lipanj 2019. 09:01

Dobro jutro ova sparina je uzasna cijelu noc se budim i vruce je za popizdit.. Isla sam citat onaj link o dojenju sad me totalno stah hocu li moci a zelja mi je dojiti, bradavice su mi ispupcene i nadam se da ce beba znati uvatiti i da cu i ja znati pokazati, joj sad sam bas u brizi 😣 dajte mi recite onaj caj za dojenje sta ima od hippa dal njega treba poceti piti odma ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.