Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    10. Lipanj 2019. 21:08
    To je samo od preklopnih, plus još 2 šta su mi ovako spremljena 😂
    To je samo od preklopnih, plus još 2 šta su mi ovako spremljena 😂

to naravno nije sve 😂

anemone
    10. Lipanj 2019. 21:13

Aurora87

Joj, curke, pa ja cu se raspametiti od ove robice😍😍😍! Sve je taaaako slatko! Anemone, to odijelce je premedeno, i neutralno je tako da je odlicno i za curku❤!
    Manich, zurka ti je odlicna👍!
    Danas sam krenula spremati ormare tako da napravim malo mjesta za bebine stvari…kad sve sredim, poslikat cu i ja tih par komada sto imamo😊. Jedino sto sam uspjela danas srediti pola svog ormara i to u dva navrata sam spremala…nisam imala zivaca za to spremanje a sad me jos ceka druga polovica i jos 3 ormara u dnevnoj🤪.

Svaka čast, meni je to najgori posao, idem s namjerom napraviti prostora, onda mi je žao bacati 😑😑😑
    Na kraju ću u 9mj samo kupit ormar za bebu a inače je za bebine stvari trebala poslužiti jedna polica kod nas u ormaru 😂

anemone
    10. Lipanj 2019. 21:22

Deja1988

anemone

to naravno nije sve 😂

😍😍😍😍😍😍 Ovi su iz h&m-a, njih sam ja htjela( I love dad&m)… Ali jos stignem sutra 🤣🤣🤣🤣

Imaš i u c&a takvih, body i pidzamica 😁
    Stigneš, dobra stvar je i webshop, dok budu vrućine pa da ne moramo van 😂😂😂😂

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 21:35

Koja od vas je pričala da kupuje u Next-u? Zanimaju me veličine, jesu li veće/manje?

Frajla
    10. Lipanj 2019. 21:39

DijMar

Koja od vas je pričala da kupuje u Next-u? Zanimaju me veličine, jesu li veće/manje?

Malo veće (u odnosu na h&m koji je meni najrealniji)
    Njihova prva velicina je "up to month" sto bi bilo 56 
    Onda ide "up to 3 months", te pidjamice sam mu pocela oblaciti negdje s 2 mjesec 
    Cure, preslatka vam je robica
    Pogotovo ono odjelce za izlazak, ja bas volim te unisex stvari 🙈

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 21:44

Frajla

DijMar

Malo veće (u odnosu na h&m koji je meni najrealniji)
    Njihova prva velicina je "up to month" sto bi bilo 56
    Onda ide "up to 3 months", te pidjamice sam mu pocela oblaciti negdje s 2 mjesec
    Cure, preslatka vam je robica
    Pogotovo ono odjelce za izlazak, ja bas volim te unisex stvari 🙈

Tnx

Julie
    10. Lipanj 2019. 22:20

Sve su slikice jako lijepe, svida mi se sva robica 😍😍😍
    Aurora kaj je to? Nemam pojma o cem pricas 😂🙈

• Pikulica19
    10. Lipanj 2019. 22:49

luce35

Presladsk je ovaj kompletic 😍.
    Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci

Luce Nisi jedina... Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos... Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Meni vec krenulo prije mjesec dana i svak malo izlazi, kapljice kao vodica i zuckasto. Nakon tusiranja ja skinem njezno taj gornji sloj a nekad i tijekom dana.
    Dali treba to poticat da izlazi masirajuci dojke ili pustiti i samo skidat s bradavica??

Deja od danas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

10. Lipanj 2019. 23:06

Pikulica19

luce35

Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci
    LuceNisi jedina… Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos… Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Meni vec krenulo prije mjesec dana i svak malo izlazi, kapljice kao vodica i zuckasto. Nakon tusiranja ja skinem njezno taj gornji sloj a nekad i tijekom dana.
    Dali treba to poticat da izlazi masirajuci dojke ili pustiti i samo skidat s bradavica??

Deja oddanas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

Ja nemam pojma o tom prvom mljeku, znaci treba skidati ajmo reci taj sloj tvrde koze? 

• Pikulica19
    10. Lipanj 2019. 23:51

ayla

Pikulica19

luce35

LuceNisi jedina… Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos… Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Deja oddanas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

Ja nemam pojma o tom prvom mljeku, znaci treba skidati ajmo reci taj sloj tvrde koze?

Nemam pojma nit ja, ali kad ih masiram i poslije tusiranja mazem ispuste par kapljica kombinaciju vodice i kolostruma, a i dokom dana bude i na grudnjaku pa vidim i kad ne diram ispusta.
    Ali bradavice se kao perutaju i to je taj sloj odozgo koji lagano skinem..  😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.