Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    10. Lipanj 2019. 20:17

Hvala cure ❤️
    Pa nije ono da sam pripremila nešto, ali mi se činilo prikladno kad je to bila jedna od prvih stvari kupljenih 😊
    Baš nije ženskasto, to jedino 😂😂

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 20:20

Luce, nisi jedina...ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

luce35
    10. Lipanj 2019. 20:34

DijMar

Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 20:41

luce35

DijMar

Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila

Aha, a namazati nečim ne treba?

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 20:42

Deja1988

Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…

Di si uzela bodije te na preklop? Sve je preslatkooooo

anemone
    10. Lipanj 2019. 20:48

Deja1988

Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…

Aaaa preslatko ❤️ Ove hlačice su mi super sa zekom 😊
    Nisi jedina koja nije normalna, ja sam ugl kupovala iz straha da dok mi bude trebalo budem ko omanji kit i bude vruće i sve bude kratkih rukava (eto moje panike) 😂

luce35
    10. Lipanj 2019. 21:00

DijMar

luce35

DijMar

Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici

Angelina
    10. Lipanj 2019. 21:01

Ajd super da nisam jedina koja se uznervozi pred pregled 🙈
    ...
    Joj sva je robica preslatka. Ja valjda cekam 7-8 mjesec kad budem umirala s trbuhom i po vrucinama da idem kupovati 😂

luce35
    10. Lipanj 2019. 21:03

Kakav je pamuk u kiku? Nisam kod njih nikad kupovala. Jos zalim za MTČ leptiricem i njihovim pamukom

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 21:04

luce35

DijMar

luce35

DijMar

Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici

Ja se isto mažem, ali losionom...okej, tnx, bit ću spremna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.