Hvala cure ❤️
Pa nije ono da sam pripremila nešto, ali mi se činilo prikladno kad je to bila jedna od prvih stvari kupljenih 😊
Baš nije ženskasto, to jedino 😂😂
Luce, nisi jedina...ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam
Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam
Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila
Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam
Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila
Aha, a namazati nečim ne treba?
Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…
Di si uzela bodije te na preklop? Sve je preslatkooooo
Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…
Aaaa preslatko ❤️ Ove hlačice su mi super sa zekom 😊
Nisi jedina koja nije normalna, ja sam ugl kupovala iz straha da dok mi bude trebalo budem ko omanji kit i bude vruće i sve bude kratkih rukava (eto moje panike) 😂
Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici
Ajd super da nisam jedina koja se uznervozi pred pregled 🙈
...
Joj sva je robica preslatka. Ja valjda cekam 7-8 mjesec kad budem umirala s trbuhom i po vrucinama da idem kupovati 😂
Kakav je pamuk u kiku? Nisam kod njih nikad kupovala. Jos zalim za MTČ leptiricem i njihovim pamukom
Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici
Ja se isto mažem, ali losionom...okej, tnx, bit ću spremna
Sortiraj odgovore
Najstariji