Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    10. Lipanj 2019. 21:39

DijMar

Koja od vas je pričala da kupuje u Next-u? Zanimaju me veličine, jesu li veće/manje?

Malo veće (u odnosu na h&m koji je meni najrealniji)
    Njihova prva velicina je "up to month" sto bi bilo 56 
    Onda ide "up to 3 months", te pidjamice sam mu pocela oblaciti negdje s 2 mjesec 
    Cure, preslatka vam je robica
    Pogotovo ono odjelce za izlazak, ja bas volim te unisex stvari 🙈

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 21:44

Frajla

DijMar

Koja od vas je pričala da kupuje u Next-u? Zanimaju me veličine, jesu li veće/manje?

Malo veće (u odnosu na h&m koji je meni najrealniji)
    Njihova prva velicina je "up to month" sto bi bilo 56
    Onda ide "up to 3 months", te pidjamice sam mu pocela oblaciti negdje s 2 mjesec
    Cure, preslatka vam je robica
    Pogotovo ono odjelce za izlazak, ja bas volim te unisex stvari 🙈

Tnx

Julie
    10. Lipanj 2019. 22:20

Sve su slikice jako lijepe, svida mi se sva robica 😍😍😍
    Aurora kaj je to? Nemam pojma o cem pricas 😂🙈

• Pikulica19
    10. Lipanj 2019. 22:49

luce35

Presladsk je ovaj kompletic 😍.
    Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci

Luce Nisi jedina... Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos... Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Meni vec krenulo prije mjesec dana i svak malo izlazi, kapljice kao vodica i zuckasto. Nakon tusiranja ja skinem njezno taj gornji sloj a nekad i tijekom dana.
    Dali treba to poticat da izlazi masirajuci dojke ili pustiti i samo skidat s bradavica??

Deja od danas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

10. Lipanj 2019. 23:06

Pikulica19

luce35

Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci
    LuceNisi jedina… Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos… Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Meni vec krenulo prije mjesec dana i svak malo izlazi, kapljice kao vodica i zuckasto. Nakon tusiranja ja skinem njezno taj gornji sloj a nekad i tijekom dana.
    Dali treba to poticat da izlazi masirajuci dojke ili pustiti i samo skidat s bradavica??

Deja oddanas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

Ja nemam pojma o tom prvom mljeku, znaci treba skidati ajmo reci taj sloj tvrde koze? 

• Pikulica19
    10. Lipanj 2019. 23:51

ayla

Pikulica19

luce35

LuceNisi jedina… Mi cemo negdje tamo 8.mj. kolica i krevetic, a robicu ufffff suzdrzavam se uspjesno pokusavajuci nit ne ici jos… Ali gle kako je to sve brzo proslo, jos 2mj i dolaze nam nase prve forum bebice 🥰

Deja oddanas ti je krenulo snizenje u H&M-u, a ovih dana ce sigurno i na djecijem odjelu ako vec nije. I bit ce toga sve vise i vise pa nemoj jos kupovat po punoj cijeni ako se premisljas 😉💕

Ja nemam pojma o tom prvom mljeku, znaci treba skidati ajmo reci taj sloj tvrde koze?

Nemam pojma nit ja, ali kad ih masiram i poslije tusiranja mazem ispuste par kapljica kombinaciju vodice i kolostruma, a i dokom dana bude i na grudnjaku pa vidim i kad ne diram ispusta.
    Ali bradavice se kao perutaju i to je taj sloj odozgo koji lagano skinem..  😊

• Kengurica
    11. Lipanj 2019. 00:29

Cure ja mislim da se ne smiju masirati dojke jer to sve moze potaknuti kontrakcije maternice. 
    Očvršćivanje" bradavica trljanjem grubim ručnikom više se ne preporučuje. Pokazalo se da se na taj način može s bradavica ukloniti zaštitna supstanca koja se na njima luči tijekom i nakon trudnoće, a može potaknuti i kontrakcije maternice. Umjesto toga, bilo bi dobro nježno masirati grudi. To vam može pomoći kasnijem lakšem "rukovanju" grudima, a može se pokazati i korisnim ukoliko se budete trebali izdajati. Zatražite od svog ginekologa ili obiteljskog liječnika da vam, u toku trudnoće, pregleda grudi i bradavice.
    Izvor:http://www.roda.hr/portal/dojenje/ispravan-pocetak-dojenja/njega-dojki.html

• Kengurica
    11. Lipanj 2019. 00:33

Krivo sam za masiranje rekla, smiju se njezno masirati.

Julie
    11. Lipanj 2019. 00:40

Mene pak muci vrucina.,...toliko je vruce u sobi da ne mogu spavati, prozor je otvoren i cekam da se malo rashladi.... ispod moje zgrade 2 macora tako glasno mjaucu i masu repovima, vjerojatno se zele potuci..... Ide 1 ura, ja promatram macke i tako to  😂😂😂

• Pikulica19
    11. Lipanj 2019. 00:58

Kengurica

Krivo sam za masiranje rekla, smiju se njezno masirati.

🤭 Bas sam htjela pitat i na kraju jel se smiju masirat ili ne?
    Skoro ih svaki put masiram samo dok ih namazem pa mi nekako nema logike gore ovo 😂
    A ne bradavice grubo brisuckat dovoljno je samo i da prstom predjem i skinem sasuseni dio. 
    Nisam znala da mogu ginekologu pokazat grudi 🤓🤭 budem iduci put spomenula samo da mi ne daju uputnicu za dalje.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.