Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…
Di si uzela bodije te na preklop? Sve je preslatkooooo
Znam, znam, nisam normalna🙈🤣🤣🤣🤣 Nisam to sve danas kupila, nego po malo🤪 Ma trazim zimsko, pa cim nekaj vidim, uzmem… Bodiji su svi s dugim rukavima… Jer sad je uglavnom sve ljetna kolekcija…
Aaaa preslatko ❤️ Ove hlačice su mi super sa zekom 😊
Nisi jedina koja nije normalna, ja sam ugl kupovala iz straha da dok mi bude trebalo budem ko omanji kit i bude vruće i sve bude kratkih rukava (eto moje panike) 😂
Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam
Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila
Aha, a namazati nečim ne treba?
Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici
Ajd super da nisam jedina koja se uznervozi pred pregled 🙈
...
Joj sva je robica preslatka. Ja valjda cekam 7-8 mjesec kad budem umirala s trbuhom i po vrucinama da idem kupovati 😂
Kakav je pamuk u kiku? Nisam kod njih nikad kupovala. Jos zalim za MTČ leptiricem i njihovim pamukom
Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam
Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila
Aha, a namazati nečim ne treba?
Ja se sad cijela iza tusiranja namazem maslinovim uljem a kad rodis ima kremica bas za bradavice koja je bez okusa i ne skodi bebici
Ja se isto mažem, ali losionom...okej, tnx, bit ću spremna
to naravno nije sve 😂
Joj, curke, pa ja cu se raspametiti od ove robice😍😍😍! Sve je taaaako slatko! Anemone, to odijelce je premedeno, i neutralno je tako da je odlicno i za curku❤!
Manich, zurka ti je odlicna👍!
Danas sam krenula spremati ormare tako da napravim malo mjesta za bebine stvari…kad sve sredim, poslikat cu i ja tih par komada sto imamo😊. Jedino sto sam uspjela danas srediti pola svog ormara i to u dva navrata sam spremala…nisam imala zivaca za to spremanje a sad me jos ceka druga polovica i jos 3 ormara u dnevnoj🤪.
Svaka čast, meni je to najgori posao, idem s namjerom napraviti prostora, onda mi je žao bacati 😑😑😑
Na kraju ću u 9mj samo kupit ormar za bebu a inače je za bebine stvari trebala poslužiti jedna polica kod nas u ormaru 😂
to naravno nije sve 😂
😍😍😍😍😍😍 Ovi su iz h&m-a, njih sam ja htjela( I love dad&m)… Ali jos stignem sutra 🤣🤣🤣🤣
Imaš i u c&a takvih, body i pidzamica 😁
Stigneš, dobra stvar je i webshop, dok budu vrućine pa da ne moramo van 😂😂😂😂
Koja od vas je pričala da kupuje u Next-u? Zanimaju me veličine, jesu li veće/manje?
Sortiraj odgovore
Najstariji