Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    10. Lipanj 2019. 18:39

Frajla do 26.6 ali odi sto prije jer brojevi naravno nestaju.....ispale nas 220 kn.....nije ni to jeftino, al obozavam te tenesice i generelno ludim za tenesicama i rekla sam bas dragom kad smo njemu uzeli da cu kupiti malom pa kolko god dame oderu, uzela sam 21, taj je najmanji

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 18:43

Angelina, što se tiče tih pregleda sam baš flegma. Prvi puta sam bila full uzbuđena pa mi je i tlak bio malo viši, ali sad sam okej jer nekako imam osjećaj da je sve u redu. Zapravo smiri me i malo to kak si sad mogu nalaze krvi i mokraće pogledati prije na netu pa sam pripremljena ukoliko bi nešto bilo. A pošto se osjećam dobro, vjerujem da je stvarno tako
    Frajla, pripremam se po malo...vjerujem da će od nekih osoba biti zločesti komentari, naravno, oni će smatrati kako pomažu, ali kroz jedno uho unutra kroz drugo van
    Manich, taman ljetna zurka, brzo se suši

Frajla
    10. Lipanj 2019. 18:46

Julie

Frajla do 26.6 ali odi sto prije jer brojevi naravno nestaju…..ispale nas 220 kn…..nije ni to jeftino, al obozavam te tenesice i generelno ludim za tenesicama i rekla sam bas dragom kad smo njemu uzeli da cu kupiti malom pa kolko god dame oderu, uzela sam 21, taj je najmanji

A hvala, ustedila si mi put. 😆 nije mi centar nikako usput. One adidas koje sam mu napikirala su i bez snizenja 230, a nije da sam neki poseban fan stan smith da bih dala vise
    Nego, jel po ogtt rezultate moras ici ili ti salju?

anemone
    10. Lipanj 2019. 18:47

Angelina

Manich super! Takve promjene uvijek dobro utjecu na psihu 😊

Cure, kako se vi osjecate prije pregleda? Ja sam bas cista flegma kroz trudnocu, niceg se pretjerano ne bojim, ne panicarim, niti bas pazim na svaku sitnicu i skroz sam pozitivna.. ali kad se priblizi ta kontrola, dan-dva prije ja sam gotova. Evo sutra imam pregled i ne mogu prestati razmisljati o tome, toliko sam uzbudena, nestrpljiva, ono.. ne znam.. milijardu dobrih i losih osjecaja. Ocito da su me i hormoni malo puknuli jer sam neki dan proplakala cijelo jutro bez ikakvog razloga. Kako je kod vas?

Ja idem u petak i jedva čekam, baš s veseljem uvijek idem 😁 Menne jedino veliko nestrpljenje muči 😂

10. Lipanj 2019. 19:00

Angelina

Manich super! Takve promjene uvijek dobro utjecu na psihu 😊

Cure, kako se vi osjecate prije pregleda? Ja sam bas cista flegma kroz trudnocu, niceg se pretjerano ne bojim, ne panicarim, niti bas pazim na svaku sitnicu i skroz sam pozitivna.. ali kad se priblizi ta kontrola, dan-dva prije ja sam gotova. Evo sutra imam pregled i ne mogu prestati razmisljati o tome, toliko sam uzbudena, nestrpljiva, ono.. ne znam.. milijardu dobrih i losih osjecaja. Ocito da su me i hormoni malo puknuli jer sam neki dan proplakala cijelo jutro bez ikakvog razloga. Kako je kod vas?

Ja isto kao i ti flegma svih dana i onda, dan dva prije ko luda samo razmisljam sta ce rec 😒😒 

Julie
    10. Lipanj 2019. 19:18

Frajla moram sutra ici, al ce dragi podic da ne idem po toj vrucini......
    Deja daj slikaj, ja bas volim vidjeti slikice, tak skicam ljetne bebe kak su stavljale odjelca u kojima ce bebe iznijeti van iz rodilista 😍

anemone
    10. Lipanj 2019. 19:56

Julie kad si već spomenula odjelca za rodilište, ovo je jedna od prvih stvari koju sam kupila, pa sam mislila da ne bi bilo loše to za izlazak 😁😁

10. Lipanj 2019. 20:01

anemone

Julie kad si već spomenula odjelca za rodilište, ovo je jedna od prvih stvari koju sam kupila, pa sam mislila da ne bi bilo loše to za izlazak 😁😁

😍😍 Preeeslatko je, ja jos nisam nista za izlazak pripremila

luce35
    10. Lipanj 2019. 20:08

Presladsk je ovaj kompletic 😍. 
    Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci

Julie
    10. Lipanj 2019. 20:16

anemone

😍😍😍  Premedeno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.