Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2019. 19:00

Angelina

Manich super! Takve promjene uvijek dobro utjecu na psihu 😊

Cure, kako se vi osjecate prije pregleda? Ja sam bas cista flegma kroz trudnocu, niceg se pretjerano ne bojim, ne panicarim, niti bas pazim na svaku sitnicu i skroz sam pozitivna.. ali kad se priblizi ta kontrola, dan-dva prije ja sam gotova. Evo sutra imam pregled i ne mogu prestati razmisljati o tome, toliko sam uzbudena, nestrpljiva, ono.. ne znam.. milijardu dobrih i losih osjecaja. Ocito da su me i hormoni malo puknuli jer sam neki dan proplakala cijelo jutro bez ikakvog razloga. Kako je kod vas?

Ja isto kao i ti flegma svih dana i onda, dan dva prije ko luda samo razmisljam sta ce rec 😒😒 

Julie
    10. Lipanj 2019. 19:18

Frajla moram sutra ici, al ce dragi podic da ne idem po toj vrucini......
    Deja daj slikaj, ja bas volim vidjeti slikice, tak skicam ljetne bebe kak su stavljale odjelca u kojima ce bebe iznijeti van iz rodilista 😍

anemone
    10. Lipanj 2019. 19:56

Julie kad si već spomenula odjelca za rodilište, ovo je jedna od prvih stvari koju sam kupila, pa sam mislila da ne bi bilo loše to za izlazak 😁😁

10. Lipanj 2019. 20:01

anemone

Julie kad si već spomenula odjelca za rodilište, ovo je jedna od prvih stvari koju sam kupila, pa sam mislila da ne bi bilo loše to za izlazak 😁😁

😍😍 Preeeslatko je, ja jos nisam nista za izlazak pripremila

luce35
    10. Lipanj 2019. 20:08

Presladsk je ovaj kompletic 😍. 
    Ja jedina jos nista nisam kupila i nemam u planu do 9.mjeseca kad padnu vrucine 😀.
    Danas mi je krenuo kolostrum, vrijeme da pocnem trljati bradavice da se ne zeznem ko u prvoj trudnoci

Julie
    10. Lipanj 2019. 20:16

anemone

😍😍😍  Premedeno

anemone
    10. Lipanj 2019. 20:17

Hvala cure ❤️
    Pa nije ono da sam pripremila nešto, ali mi se činilo prikladno kad je to bila jedna od prvih stvari kupljenih 😊
    Baš nije ženskasto, to jedino 😂😂

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 20:20

Luce, nisi jedina...ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

luce35
    10. Lipanj 2019. 20:34

DijMar

Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila

PatyDi
    10. Lipanj 2019. 20:41

luce35

DijMar

Luce, nisi jedina…ja isto još nisam niš samo što ću ja morat malo ranije hehe nego, što radiš s njima? Meni nije krenulo, ali u slučaju da krene da znam

Kad krene kolostrum to ti budu 2 kapi koje se mogu pretvoriti u kristalice i to treba iza tusiranja protrljati njeznim rucnikom. U prvoj trudnoci to nisam radila, u rodilistu se prsi prepunile ali ne ide mlijeko van zbog tih kristalica, mastitis sam odmah uhvatila

Aha, a namazati nečim ne treba?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.