Manich-ma tako treba, salji sliku kad budeš gotova😁
Negooo, ja imam pitanje, ili pitanja 😁 Znam da smo nedavno pricali o tome, ali da sad ne tražim,a mozak mi je postao pileci u zadnje vrijeme 🤪🙃 Sto se tice vrece za spavanje za bebu… Od kada se smije stavljati u nju? I koju velicinu uzeti🤪😒 Vidjela sam u c&a brojeve 50,60,70,90… Mislim, logicno mi je da novorođenče ne može u broj 90🤔 U h&m nemaju uopće….
Frajla ti imas iskustva, help🤪🤪😁😁
Preporuka je od rođenja, zapravo po njihovim smjernicama beba nebi smjela imati nista u krevetu, ni dekice ni igracke ni ogradica… dobro nategnuta plahta, vreca i to je to
Nama eto nije funkcionuralo. A za brojeve nemam pojma, jedna je bila 56 (h&m), a druga 0-6 mj (ethereal). Mislim da je zgodno uzeti malo vecu, ali opet ne preveliku jer ne smiju opet moci proci ramena prema gore
Na slici je iz ethereala, meni su problem biti ovi drukeri na naramenicama (h&m ima samo s jedne strane), nije to tako debelo uzivo, al kazem kad su oni malecki to se cini taaaako veliko i morala sam ga vaditi za dojenje
Kako je medeni 😍
znam da je prerano za tenke, ali Shooster na Cvjetnom se zatvara i tenesice su super jeftine, inace su 380 kn i ja kupila malom...... dragi i ja imamo takve, samo naravno na vezanje, a on ce imati ove na čičak 😍
Niš od moje plaže danas...zaspala sam, a sad mi se nikako ne ide...užas kako me svako popodne traži spavanje, a prije trudnoće to nisam nikad radila
Obavili pregled danas, sve je okej, nije ništa rekla za mojih +7 kg pošto sam čula kako ona zna komentirati kile. Kratko je napravila uzv pa sam brzinski škicnula frajera koji se kao i obično bacao Nego da se nadovežem da živahnost mog djeteta - izjava moje tete od 40 god, znači nije toliko stara, ima dvoje djece i kaže ona da je mali sigurno jako živ jer je vjerojatno gladan
Pošto sam ja dosta smršavila zadnjih par godina, jer sam počela vježbati i jesti zdravije, ali nikad nisam bila na dijeti niti se izgladnjivala, ali primitivnim mozgovima ne možeš objasniti (i moj tata je među njima, na žalost, jer se kod nas doma uvijek jelo pošteno i nije se pazilo na količine), tako da se ljudi boje kako je moje dijete gladno...ja ću prasnut
mama se ponovila sa novom bojom i super sam zadovoljna tako je ljetna i vesela..
znam da je prerano za tenke, ali Shooster na Cvjetnom se zatvara i tenesice su super jeftine, inace su 380 kn i ja kupila malom…… dragi i ja imamo takve, samo naravno na vezanje, a on ce imati ove na čičak 😍
Jooooj, pa samome u trosak bacate 🤦🏼♀️
Znas do kada su otvoreni, mislim do kojeg dana? Koliko si ih platila? I koji je to broj?
Manich super! Takve promjene uvijek dobro utjecu na psihu 😊
...
Cure, kako se vi osjecate prije pregleda? Ja sam bas cista flegma kroz trudnocu, niceg se pretjerano ne bojim, ne panicarim, niti bas pazim na svaku sitnicu i skroz sam pozitivna.. ali kad se priblizi ta kontrola, dan-dva prije ja sam gotova. Evo sutra imam pregled i ne mogu prestati razmisljati o tome, toliko sam uzbudena, nestrpljiva, ono.. ne znam.. milijardu dobrih i losih osjecaja. Ocito da su me i hormoni malo puknuli jer sam neki dan proplakala cijelo jutro bez ikakvog razloga. Kako je kod vas?
Niš od moje plaže danas…zaspala sam, a sad mi se nikako ne ide…užas kako me svako popodne traži spavanje, a prije trudnoće to nisam nikad radila
Obavili pregled danas, sve je okej, nije ništa rekla za mojih +7 kg pošto sam čula kako ona zna komentirati kile. Kratko je napravila uzv pa sam brzinski škicnula frajera koji se kao i obično bacaoNego da se nadovežem da živahnost mog djeteta - izjava moje tete od 40 god, znači nije toliko stara, ima dvoje djece i kaže ona da je mali sigurno jako živ jer je vjerojatno gladan
Pošto sam ja dosta smršavila zadnjih par godina, jer sam počela vježbati i jesti zdravije, ali nikad nisam bila na dijeti niti se izgladnjivala, ali primitivnim mozgovima ne možeš objasniti (i moj tata je među njima, na žalost, jer se kod nas doma uvijek jelo pošteno i nije se pazilo na količine), tako da se ljudi boje kako je moje dijete gladno…ja ću prasnut
🤦🏼♀️
Jadno gladno dijete
Pripremi zivce za kad se rodi, vec vidim da ce biti da ga izgladnjujes
Mene je mama pilala s dojenjem, ma nemas ti nista, daj bocu, prekratko je jeo, bla bla, samo zato sto ona nije dojila, tj kako tvrdi "ostala je bez mlijeka"
mama se ponovila sa novom bojom i super sam zadovoljna tako je ljetna i vesela..
Opaaaaa 😍 mrak ti stoji
Manich super ti je boja 😍
Ayla hvalaaaa i ja sam odusevljena..
Angelina daaaa bome se osjecas bolje kad se odlucis na promjenu i jos kad dobijes ljepe komentare odmah se osjecas bolje..
Sortiraj odgovore
Najstariji