Evo mene sa ogtt-a. Dosli u 7.15 a prvo vadenje je bilo 8.50 pa eto da znate vi koje idete na Vuk V. Veli dragi jos je i dobro kak zna biti. Grozno. Zadnje vadenje 10 do 11 🙄 inace ona glukoza je onak, prvih par gutljaja ok ali fakat je slatko, ja inace iisam bas za sokove a ovo je ko sirup za razredivanje……ne odusevljava ali gotovi smo s tim ako sutra nalazi budu ok 🙈
Uf, to i mene čeka za koji tjedan, Daj mi reci, jel se treba naručiti na Vuk V.?
Ne, dodes samo sa uputnicom na prvi kat, uzmes broj i pravac salter na kojem ce te upisati i onda cekas da te prozovu
Nisi bila kod sestre prije vađenja krvi?
Bila sam, ona sam upise neke osnovne podatke i onda sam isla na prvo vadenje
Evo menee opet cure jucer smo cijeli dan proveli u zoo i bilo je prekrasnoo 🥰🥰 divna šetnja s malenom i mužem, vrime prekrasno a on se istrcao i izdivljao a bome sam se i ja izmorila 3 sata smo setali 🤪🤪🤪, jedva kuci dosla 😂😂
Curkeee moje da vam se pohvalim ja si dala oduska i dosla na frizuru.. Frizerka nagovorila na promjenu pa sada imam novu boju hihi saljem vam sliku kad budee gotova sa sisanjem.. Hihi malo sam se prepala zbog nove boje ali sad ai kontam ma ko ga sljivi pa ja sam sad ponosna mamika malog divljaka u stomaku (danas me mlatiii cijeli dan) i treba mi neka promjena da razbijemo monotoniju..
Evo cure da vam se pohvalim da imamo još jednog dečkića na listi 😄😄 gospodin bez srama raširio noge i pokazao cijelom svijetu što ima tamo 😂😂
Evo cure da vam se pohvalim da imamo još jednog dečkića na listi 😄😄 gospodin bez srama raširio noge i pokazao cijelom svijetu što ima tamo 😂😂
Čestitke! 💙
Azuriraj popis da vidimo stanje :))
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
LollyBB - 15.9 dječak
Aurora87 - 18.9., dječak, KBC Osijek
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
DaVoS - 3.10., djevojčica
Petrica87 - 06.10, dječak
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10. djevojcica
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska
mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
sreca - 16.10.- Curica
Doris3101 - 16.10. - dječak
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
fritula - 23.10. - dječak
Teresita - 24.10-dječak
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak
Toškica95 - 06.11. - dječak?
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
Iwancheee- 26.11. dječak
Katja32- 28.11
Hvala cure na čestitkama 😄😄💙💙
Cestitam 😘😘
Cure, jel radila koja ogtt u domu zdravlja? Ginic mi je dao uputnicu za dz, moram ici krajem mjeseca.
Mi jos na moru, na kraju smo odustali od odlaska kod sveki i produzili more jos par noci, do 12-og. Vec je sad 32 C, more je spas i hlad je zakon
Ja sam radila (za prvu T) u marticevoj. Ugl uputnicu dobijes za dz kojem ti gin pripada, nije da mozes birati gdje ces. Ovdje se nije narucivalo, negdje narucuju, pa si svakako provjeri
Ooo, pa to je vec pravi odmor. Bas mi je drago da tako uzivate. A nekidan si kukala da ce biti max 25 C 😆
Hehe, da, tako je izgledalo, onda naglo zagrijavanje. Sad je 34, muz i mala se hlade u bazenu apartmana a ja se kuham uz rucak 😂
Manich-ma tako treba, salji sliku kad budeš gotova😁
Negooo, ja imam pitanje, ili pitanja 😁 Znam da smo nedavno pricali o tome, ali da sad ne tražim,a mozak mi je postao pileci u zadnje vrijeme 🤪🙃 Sto se tice vrece za spavanje za bebu… Od kada se smije stavljati u nju? I koju velicinu uzeti🤪😒 Vidjela sam u c&a brojeve 50,60,70,90… Mislim, logicno mi je da novorođenče ne može u broj 90🤔 U h&m nemaju uopće….
Frajla ti imas iskustva, help🤪🤪😁😁
Preporuka je od rođenja, zapravo po njihovim smjernicama beba nebi smjela imati nista u krevetu, ni dekice ni igracke ni ogradica... dobro nategnuta plahta, vreca i to je to
Nama eto nije funkcionuralo. A za brojeve nemam pojma, jedna je bila 56 (h&m), a druga 0-6 mj (ethereal). Mislim da je zgodno uzeti malo vecu, ali opet ne preveliku jer ne smiju opet moci proci ramena prema gore
To sam ga jadnog slikala jedno jutro dok sam jos forsala taj klinasti (kosi) jastuk, a on se migoljio i onda bi ga svako budenje nasla tako da je skliznio dolje
Kod na toboganu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji