Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    10. Lipanj 2019. 13:25

LollyBB

Julie

Natalie

Julie

Evo mene sa ogtt-a. Dosli u 7.15 a prvo vadenje je bilo 8.50 pa eto da znate vi koje idete na Vuk V. Veli dragi jos je i dobro kak zna biti. Grozno. Zadnje vadenje 10 do 11 🙄 inace ona glukoza je onak, prvih par gutljaja ok ali fakat je slatko, ja inace iisam bas za sokove a ovo je ko sirup za razredivanje……ne odusevljava ali gotovi smo s tim ako sutra nalazi budu ok 🙈

Uf, to i mene čeka za koji tjedan, Daj mi reci, jel se treba naručiti na Vuk V.?

Ne, dodes samo sa uputnicom na prvi kat, uzmes broj i pravac salter na kojem ce te upisati i onda cekas da te prozovu

Nisi bila kod sestre prije vađenja krvi?

Bila sam, ona sam upise neke osnovne podatke i onda sam isla na prvo vadenje

PaulaPerkovic
    10. Lipanj 2019. 14:29

Evo menee opet cure jucer smo cijeli dan proveli u zoo i bilo je prekrasnoo 🥰🥰 divna šetnja s malenom i mužem, vrime prekrasno a on se istrcao i izdivljao a bome sam se i ja izmorila 3 sata smo setali 🤪🤪🤪, jedva kuci dosla 😂😂

10. Lipanj 2019. 14:31

Curkeee moje da vam se pohvalim ja si dala oduska i dosla na frizuru.. Frizerka nagovorila na promjenu pa sada imam novu boju hihi saljem vam sliku kad budee gotova sa sisanjem.. Hihi malo sam se prepala zbog nove boje ali sad ai kontam ma ko ga sljivi pa ja sam sad ponosna mamika malog divljaka u stomaku (danas me mlatiii cijeli dan) i treba mi neka promjena da razbijemo monotoniju.. 

anita775
    10. Lipanj 2019. 15:15

Evo cure da vam se pohvalim da imamo još jednog dečkića na listi 😄😄 gospodin bez srama raširio noge i pokazao cijelom svijetu što ima tamo 😂😂

anemone
    10. Lipanj 2019. 15:17

anita775

Evo cure da vam se pohvalim da imamo još jednog dečkića na listi 😄😄 gospodin bez srama raširio noge i pokazao cijelom svijetu što ima tamo 😂😂

Čestitke! 💙
    Azuriraj popis da vidimo stanje :)) 

anita775
    10. Lipanj 2019. 15:22

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
    LollyBB - 15.9 dječak
    Aurora87 - 18.9., dječak, KBC Osijek
    Maša62 -19.09. curka
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Petrica87 - 06.10, dječak
    Natalie - 7.10. dječak
    Laura233 - 7.10. djevojcica
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
    sreca - 16.10.- Curica
    Doris3101 - 16.10. - dječak
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
    fritula - 23.10. - dječak
    Teresita - 24.10-dječak
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak
    Toškica95 - 06.11. - dječak?
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
    Iwancheee- 26.11. dječak
    Katja32- 28.11

Hvala cure na čestitkama 😄😄💙💙

10. Lipanj 2019. 15:25

anita775

Cestitam 😘😘

• renata.koscec
    10. Lipanj 2019. 15:39

Frajla

renata.koscec

Cure, jel radila koja ogtt u domu zdravlja? Ginic mi je dao uputnicu za dz, moram ici krajem mjeseca.
    Mi jos na moru, na kraju smo odustali od odlaska kod sveki i produzili more jos par noci, do 12-og. Vec je sad 32 C, more je spas i hlad je zakon

Ja sam radila (za prvu T) u marticevoj. Ugl uputnicu dobijes za dz kojem ti gin pripada, nije da mozes birati gdje ces. Ovdje se nije narucivalo, negdje narucuju, pa si svakako provjeri
    Ooo, pa to je vec pravi odmor. Bas mi je drago da tako uzivate. A nekidan si kukala da ce biti max 25 C 😆

Hehe, da, tako je izgledalo, onda naglo zagrijavanje. Sad je 34, muz i mala se hlade u bazenu apartmana a ja se kuham uz rucak 😂

Frajla
    10. Lipanj 2019. 15:56

Deja1988

Manich-ma tako treba, salji sliku kad budeš gotova😁
    Negooo, ja imam pitanje, ili pitanja 😁 Znam da smo nedavno pricali o tome, ali da sad ne tražim,a mozak mi je postao pileci u zadnje vrijeme 🤪🙃 Sto se tice vrece za spavanje za bebu… Od kada se smije stavljati u nju? I koju velicinu uzeti🤪😒 Vidjela sam u c&a brojeve 50,60,70,90… Mislim, logicno mi je da novorođenče ne može u broj 90🤔 U h&m nemaju uopće….
    Frajla ti imas iskustva, help🤪🤪😁😁

Preporuka je od rođenja, zapravo po njihovim smjernicama beba nebi smjela imati nista u krevetu, ni dekice ni igracke ni ogradica... dobro nategnuta plahta, vreca i to je to
    Nama eto nije funkcionuralo. A za brojeve nemam pojma, jedna je bila 56 (h&m), a druga 0-6 mj (ethereal). Mislim da je zgodno uzeti malo vecu, ali opet ne preveliku jer ne smiju opet moci proci ramena prema gore

Frajla
    10. Lipanj 2019. 16:10

To sam ga jadnog slikala jedno jutro dok sam jos forsala taj klinasti (kosi) jastuk, a on se migoljio i onda bi ga svako budenje nasla tako da je skliznio dolje
    Kod na toboganu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.