Jutro cureee ☀️. Evo ja se spremam na ogtt. Imam doma aparatic za mjerenje secera (dragi ga ima) i sad mi je 4.4 pa se nadam da me nece davit i da ce sve proc ok……i da necu biti zivcana bez hrane 😂😂😂😂
Stetno! U Vuk Vrhovcu stave i limun tako da je sasvim podnošljivo. U Petrovoj nije bilo tog luksuza.
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Dobro jutro 🤓
Mozda ti mogu pomoć 😉
Mozda da pitas ginekologa ako si si dobra drugu varijantu ali nebi se cudila da te odbije jer njima je po broju koliko smiju ispucat potpomognutih.
Kad sam usla u MPO postupak i imala aspiraciju pod opcom anestezijom ginekologica mi je otvorila bolovanje gdje je bila oznaka A0, a sifra je bila takva da sam imala 100% bolovanje jer se ima pravo na to. Ukucavanjem sifre na internet svatko moze vidket o cem se radi, pa tako i racunovodstvo, ali bilo me briga. Dok sam vadjenjem krvi potvrdila trudnocu oznaka je isla odmah isti dan na G0 sto su ti komplikacije u trudnoci i nije mi dozvolila da idem radit bez obzira mene sto sam se osjecala dobro, a poslije sam i prokrvarila pa sam opravdano i bila kuci i mirovala...
Najbolje ti je mozda da odes i otvoris kod lijecnice opce prakse bar na 2tjedna uz izgovor da ces se "vratiti" na posao samo da se smiri povracanje i da nebi htjela komplikacije otvarat ili joj reci da te hvata viroza gripa itd i da ti otvori bolovanje i tako tjedan za tjednom... Sretno!
Jutrooo! Julie, sretno! Ziher si vec popila pa znas kako je 😝 Meni nije bilo lose nego kolicinski puno 😓
Ja imam danas pregled pa cu pitat jel mogu plivanje jer je najava za vruc tjedan, iako samo djelomicno vjerujem prognozi, a i sva sam se nabrijala za ic na plazu sad kako smo jucer pricale o tome 🤗
Nego, di imaju jeftine djecje kolutove za napuhavanje? 😄 Kaufland znam da su po 15ak kn, ali mi je najblizi 30ak km 😏 A bome po 40-50 kn mi se ne daje za njega 🤨
Jutrooo! Julie, sretno! Ziher si vec popila pa znas kako je 😝 Meni nije bilo lose nego kolicinski puno 😓
Ja imam danas pregled pa cu pitat jel mogu plivanje jer je najava za vruc tjedan, iako samo djelomicno vjerujem prognozi, a i sva sam se nabrijala za ic na plazu sad kako smo jucer pricale o tome 🤗
Nego, di imaju jeftine djecje kolutove za napuhavanje? 😄 Kaufland znam da su po 15ak kn, ali mi je najblizi 30ak km 😏 A bome po 40-50 kn mi se ne daje za njega 🤨
Baci oko u tedi/pepco/kik i sl trgovine ako imas u blizini
Cure evo mene padobranca haha svaki dan vas čitam, upijam što pišete i taman prolazite sve teme što mene zanima pa ne moram ništa pitat 😂😂 danas popodne idem na uzv, jedva sam dočekala hihihi možda i saznam jel cura ili dečko, ako mi dr bude dobre volje.. inače imam poprilično nadrkanu dr i zna bit dosta bezobrazna.. malo se žena bacila u politiku pa se umislila 😑
Cure koje imate problem s probavom, da vas pitam jedno možda glupo pitanje. Magnezij Vam ne pomaže? Dodatna suplementacija ili donat?
Meni donat ne pomaze, kruske, sljive ma nista. Jedno jutro nisam imala ideju sto za dorucak i napravim si cokolino, otkrice stoljeca 🤣🤣
Nasla u Plodinama za 13 kn slauf i jos za 30 kn sesir ogroman kakav mi bas treba jer sam stari unistila malo 😁 Evo, isprobat cu popodne pa javim, samo sto ce trbun narasti pa cu za mj dana morat uzet sa vecom rupom 🤣
Nasla u Plodinama za 13 kn slauf i jos za 30 kn sesir ogroman kakav mi bas treba jer sam stari unistila malo 😁 Evo, isprobat cu popodne pa javim, samo sto ce trbun narasti pa cu za mj dana morat uzet sa vecom rupom 🤣
I onda se samo s tim slaufom oko trbuha bacis u more i plutas tako potrbuske 😂
A posluzit ce i kasnije ako dobijes hemice 😉
Ja stalno gledam sesire i bas bi htjela jedan veliki, ali realno, za tih 10 dana sto sam na moru godisnje neda mi se cijelu godinu prebacivati ga po stranu. Na kraju sam kupila siltericu
Pozdrav cure, nisam se dugo javljala, ali povremeno naiđem i pročitam većinu. Jel mi se čini ili sam negdje vidjela da je neko od vas u Rovinju???
Trebala bih sa ćerkom tamo 20.06. ali izgleda da MM neće baš biti slobodan pa ćemo uglavnom nas dve biti same. Trebam predlog za izlet, obilazak ili bilo šta zgodno za dijete jer ja neću moći baš cijeli dan na plažu, niti bih nju puštala, a ni jedna u biti nismo neki obožavatelji plaže i kupanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji