Ja volim na plazu rano ujutro i navecer pred zalazak sunca. Udjem, plivam sat vremena, presvucem se i doma. Super mi je sto djetetu odgovara moj ritam, ne voli se suncati, oboje smo osjetljive koze i prepuni madeza. Muz ionako dok more nije 26 sluzi kao cuvar stvari a nas dvoje se kupamo i uzivamo.
Jos je rano, more je 20 pa cemo pricekati par dana a onda se svaki dan 2 puta dnevno spustamo na plazu. Poslije vecernjeg kupanja, setnja i sladoled pa doma na tusiranje, rashladjeno voce i spavanac 😃
Curke, na zimskim bebama bas pricaju o suncanju u trudnoci kako se ne preporuca zbog hiperpigmentacije. Imate i preporuke za kreme za suncanje za trudnice🙂.
Luce, ajd kad more bude toplije i obavis prvu turu kupanja, daj dođi malo u os, ja cu kod tebe da se zamijenimo za ovaj dnevni ritam🙃. U os ces biti u stanu pod klimom cijeli dan i neces zeljeti van, prvo zbog vrucine, kasnije komaraca😁…samo na 10ak dana😉. Ma dosta i tjedan. Moj dragi bas i nije za kupanje pa mu brzo to dosadi a mene je tesko istjerat iz vode.
Ja ti jako volim Slavoniju, imam prijatelje gore ali sto imate teska ljeta to ne vidjeh u zivotu. Preko dana + 40 a nocu se pokrivati treba. Svaki put kad bi boravila gore prehladila bi se od tih promjena temperatura. Jednom me u Sl.Brodu uhvatila tuca velicine oraha u sred ljeta, u 10 metara dok sam nasla zaklon, izlupalo mi glavu 🤣🤣.
Kod nas i nocu i danju bez klime zivota nema 😂
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Možda da probaš s dr opće prakse nešto dogovoriti, mislim teže će se onda skuziti.. 😊
Sve ovisi koliko je doktor raspoložen za suradnju na taj način
Jutro cureee ☀️. Evo ja se spremam na ogtt. Imam doma aparatic za mjerenje secera (dragi ga ima) i sad mi je 4.4 pa se nadam da me nece davit i da ce sve proc ok......i da necu biti zivcana bez hrane 😂😂😂😂
Jutro, Julie sretno nije toliko strašno 🙂
Hvala 😂 svi me plase da je ta tekucina odvratnani da pazim da ne bljucnem 😂 znala sam da si vec vec budna. 🦉🙈
Jutro, Julie sretno nije toliko strašno 🙂
Hvala 😂 svi me plase da je ta tekucina odvratnani da pazim da ne bljucnem 😂 znala sam da si vec vec budna. 🦉🙈
Ma i nije samo sta je preslatko, uvjek sam tu 🙈😂🦉
Jutro
Mi budni od 5 😭
Kad je drugo djete tako dobro i pusti me spavati, prvo se pobrine da se ne naspavam 🤦🏼♀️
Julie sretno. Meni nije tako strasna ta tekucina bila, a cak ne volim slatko. Naravno, daleko od toga da je fino, al eksas i gotovo. Mislim da curama vise bude zlo od gladi, nego sto je to bas tooooliko odvratno.
Vec mi se znoj cijedi niz leda, neznam sta ce biti do kraja dana 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji