Skupljamo se polako,jupiii😁😁😊 A koliko imate godina? Znam da je pitanje malo neukusno…..😬 Ja cu navrsiti 31 god. u osmom mjesecu😊
Evo ja cu 30 u 9.mjesecu 😁
Krvarenje ilo sto god da je bilo je stalo. A na hitnu kod nas se ne isplati ici jer oni nista tu ne rade samo te upute za osijek a ja nemam kako otici za osijek. Sutra mi doktorica radi popodne i oticu kod nje.. Ostaje mi samo da se molim da nije nista strasno
Puno srece zelim!!! 🍀 Da se sve sredi i bude kako treba!
Otici cu kod doktorice ali znate sto mi je proslo kroz misli? Mogu ja otici doktoru i piti sto god hocu ali ako nesto nije u redu beba ce otic sto god ja uradila.. I ja bih voljela da bude sve okej i da nije nista strasno ali kad vidim koliko trudnoca zavrsi spontanim nemam bas puno optimizma.. 😢😢😢😢
Manich ne razbijaj glavu sto će biti i kamo će te uputiti, otiđi vidjeti sto je da se terapija uzme na vrijeme i spasi bebica. Naravno da postoji mogućnost i onog drugoga ali tako ne razmišljaj jer mnoge trudnoće se iznesu do kraja a u početku su bile uz neku terapiju.
Slazem se s Julie :) ne brini nista nego odspavaj u miru i sutra doktorici da znas na cemu si i sto pozitivnije razmisljat iako te razumijem jer i ja sam tako kad sam imala spontani razmisljala ako je sudeno da ode otic ce, ali tebi zelim u svakom slucaju vise srece i da sve bude u redu i javi nam kako je proslo ;)
Hvala vam cure... Javim vam se sutra cim vidim sa doktoricom sta cemo... Pokusat cu razmisljati pozitivno..
Manich,samo miruj,ne radi nista tesko, krevet-wc dok ne obavis pregled…bude sve ok,mozda si se malo vise naprezala ili nesto,pa je kakva kapilarica…drzim fige🤗
Hvala vam svima na podrsci i lijepim zeljama.. Javim se obavezno sutra poslje doktora.... Nadam se da ce ipak sve biti u redu.
Skupljamo se polako,jupiii😁😁😊 A koliko imate godina? Znam da je pitanje malo neukusno…..😬 Ja cu navrsiti 31 god. u osmom mjesecu😊
Evo ja cu 30 u 9.mjesecu 😁
Da se ubacim sto se tice godina... Ja cu u 6 mj 27 godinica.. Jesam li najmladja ovdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji