Istina sve sto ste rekle... Od 25-30 god. sam izgubila dosta prijatelja jer sam se okrenula sebi i stavila sam se na mjesto prije svih i nikome se povladjivala , u 29.-toj sam otisla muzu na drugi kontinent na godinu i pol jer me ovdje stres ubio, od ljudi, familije, okoline ma svega i sve mi na jajnike otslo. Krug prijatelja se jos vise smanjio kad sam tamo bila jer me nisu zanimali tudji problemi dovoljno sam imala i svojih.
Kad smo se vratili prije godinu dana uzi kontakti su to znali i nitko vise i nije mi zao. Ja sam se ljudi moji preporodila, jajnici oporavili, trudna ostala a godinama pokusavali, imamo obitelj kumove i par prijatelja i dio familije do kojih drzim kao i ja do njih...
Ljudi moji dokle god sam se posvecivala "prijateljima" nisam uvidjela koliko sam malo vidjela roditelje, sestru, necake kojima sam druga mama a ta moja obitelj jedino drzala do mene i pitala kako sam i sta mi treba donijet kad sam smjela s kreveta samo do wc-a....
Prijatelji ce vas imat samo dok imaju vasu punu paznju a oni gledaju samo sebe....
I da, od mog kumceta mama mi je jako dobra frendica i uz svoje troje djece nazove me i izdvoji svoje vrijeme za nasu kavicu a i sestra mi ima troke i isto se uspije organizirat i imat vremena za mene. Uz takve osobe drugi "prijatelji" mi nit ne trebaju i cijenim vise svoju samocu i druzenja s mm koji je i moj najbolji prijatelj.
Evo i mene, danas je tako vruce da nisam mogla ofoljeti kupanju u moru. I ono se ovih dana ugrijalo pa je ugodno.
Mislili ostati dvije noci, na kraju smo produzili na jos dvije pa sutra idemo nazad, tj . jos malo u slavoniju kod sveki.
Prijatelji...da, prorijede se kad se udas i odselis a pogotovo kad dijete dobijes. S najboljom frendicom i kumom toliko se rijetko vidim i cujem, ona je poslovna zena bez djece, samo kraijera i totalno smo se razdvojile na svoju stranu. Zato sam, uz dijete stekla neke nove prijatelje, s kojima se razumijem i djeca nam se igraju skupa.
Bebolina mi je nekako mirnija ovih dana na moru, tek povremeno se javi. Zato mi je tlak nizak, more me opusta.
Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪
Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊
Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪
Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊
A mene malo strah ici vec sad jer sam prije 2 mj imala upalu mjehura, pa da nebi opet pobrala... Pitat cu sutra ginica..
Bravo Renata, nek si meni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni...planiram sutra...uvijek je to sutra
inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati...na leđima i trbuhu ne mogu...jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok
Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu
Bravo Renata, nek simeni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni…planiram sutra…uvijek je to sutra
inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati…na leđima i trbuhu ne mogu…jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok
Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu
A ja nemogu podnest ljeto a da se ne okupam i sad mi je ovo ovako koma totalna, da nisam trudna mislim da bi odavno vec bila u moru 😂😂 samo sta sad ako idem isto bome neznam kako cu, nisam se nikad trudna kupala ni plivala 🙈🙈😂😂
I stvarno daaa, kako se osuncatiiii 😂😂 naprijed bit crna a ledja bijela 🙈😂
Ja sam do koljena danas cak isla u more 🤣🤣🤣 da, to i mene zanima, kako se suncati? I ne znam koji badic? Jednodjelni ili dvodjelni?
Ja se u prvoj trudnoci nisam kupala ali sad nisam mogla odoljeti. Imam dvodijelni badic i odmah presvucem donji dio kad izadjem van. Nadam se da necu pokupiti upalu, stvarno nisam dugo u moru tek da malo proplivam.
Ne suncam se, idem odmah u hlad, svijetle sam puti pa za cas izgorim a i sunce je jako. Gledam neke, rostiljaju se, vec sve crveni ko paprike, grozno.
Ja isto uvijek obavezno preskinem d. dio kad izađem iz vode, a i sad ću ko i obično stavljat ili bikini ili tankini, ali baš radi tog preskidanja ne bi jednodijelni...
Ma nije da se ja volim pržit, daleko od toga, svijetle sam puti i imam brdo madeža, ako sam na suncu to je max do 10 ujutro ili od 5-6 popodne...pošto sad ne radim, planiram i neke dane biti po cijeli dan tamo di ima hlada...a trenutno sam ko lino lada - ruke i gornji dio mi je potamnio jer je naravno više izložen suncu, a noge su mi bijele, a tek kad se skinem u kupaći ajmeeeee i joj, danas moram obaviti brijanje jer sutra imam pregled...spremam se od jutra
ali onda ću taman biti i za plažu
Sortiraj odgovore
Najstariji