Jutro cureee ☀️. Evo ja se spremam na ogtt. Imam doma aparatic za mjerenje secera (dragi ga ima) i sad mi je 4.4 pa se nadam da me nece davit i da ce sve proc ok......i da necu biti zivcana bez hrane 😂😂😂😂
Jutro, Julie sretno nije toliko strašno 🙂
Hvala 😂 svi me plase da je ta tekucina odvratnani da pazim da ne bljucnem 😂 znala sam da si vec vec budna. 🦉🙈
Jutro, Julie sretno nije toliko strašno 🙂
Hvala 😂 svi me plase da je ta tekucina odvratnani da pazim da ne bljucnem 😂 znala sam da si vec vec budna. 🦉🙈
Ma i nije samo sta je preslatko, uvjek sam tu 🙈😂🦉
Jutro
Mi budni od 5 😭
Kad je drugo djete tako dobro i pusti me spavati, prvo se pobrine da se ne naspavam 🤦🏼♀️
Julie sretno. Meni nije tako strasna ta tekucina bila, a cak ne volim slatko. Naravno, daleko od toga da je fino, al eksas i gotovo. Mislim da curama vise bude zlo od gladi, nego sto je to bas tooooliko odvratno.
Vec mi se znoj cijedi niz leda, neznam sta ce biti do kraja dana 🙄
Jutro cureee ☀️. Evo ja se spremam na ogtt. Imam doma aparatic za mjerenje secera (dragi ga ima) i sad mi je 4.4 pa se nadam da me nece davit i da ce sve proc ok……i da necu biti zivcana bez hrane 😂😂😂😂
Stetno! U Vuk Vrhovcu stave i limun tako da je sasvim podnošljivo. U Petrovoj nije bilo tog luksuza.
Cure, ja sam ma zimskim bebama, ali imam pitanje za vas. Da li mi moj ginić može otvoriti neku vrstu bolovanja a da na doznakama ne pišu komplikacije u trudnoći. Naime, još je jako rana trudnoća a meni je užasno loše. Baba da je tako nazovem u računovodstvu na poslu odmah bi svima razglasila, a još ne želim da se zna
Dobro jutro 🤓
Mozda ti mogu pomoć 😉
Mozda da pitas ginekologa ako si si dobra drugu varijantu ali nebi se cudila da te odbije jer njima je po broju koliko smiju ispucat potpomognutih.
Kad sam usla u MPO postupak i imala aspiraciju pod opcom anestezijom ginekologica mi je otvorila bolovanje gdje je bila oznaka A0, a sifra je bila takva da sam imala 100% bolovanje jer se ima pravo na to. Ukucavanjem sifre na internet svatko moze vidket o cem se radi, pa tako i racunovodstvo, ali bilo me briga. Dok sam vadjenjem krvi potvrdila trudnocu oznaka je isla odmah isti dan na G0 sto su ti komplikacije u trudnoci i nije mi dozvolila da idem radit bez obzira mene sto sam se osjecala dobro, a poslije sam i prokrvarila pa sam opravdano i bila kuci i mirovala...
Najbolje ti je mozda da odes i otvoris kod lijecnice opce prakse bar na 2tjedna uz izgovor da ces se "vratiti" na posao samo da se smiri povracanje i da nebi htjela komplikacije otvarat ili joj reci da te hvata viroza gripa itd i da ti otvori bolovanje i tako tjedan za tjednom... Sretno!
Jutrooo! Julie, sretno! Ziher si vec popila pa znas kako je 😝 Meni nije bilo lose nego kolicinski puno 😓
Ja imam danas pregled pa cu pitat jel mogu plivanje jer je najava za vruc tjedan, iako samo djelomicno vjerujem prognozi, a i sva sam se nabrijala za ic na plazu sad kako smo jucer pricale o tome 🤗
Nego, di imaju jeftine djecje kolutove za napuhavanje? 😄 Kaufland znam da su po 15ak kn, ali mi je najblizi 30ak km 😏 A bome po 40-50 kn mi se ne daje za njega 🤨
Jutrooo! Julie, sretno! Ziher si vec popila pa znas kako je 😝 Meni nije bilo lose nego kolicinski puno 😓
Ja imam danas pregled pa cu pitat jel mogu plivanje jer je najava za vruc tjedan, iako samo djelomicno vjerujem prognozi, a i sva sam se nabrijala za ic na plazu sad kako smo jucer pricale o tome 🤗
Nego, di imaju jeftine djecje kolutove za napuhavanje? 😄 Kaufland znam da su po 15ak kn, ali mi je najblizi 30ak km 😏 A bome po 40-50 kn mi se ne daje za njega 🤨
Baci oko u tedi/pepco/kik i sl trgovine ako imas u blizini
Sortiraj odgovore
Najstariji