Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    09. Lipanj 2019. 14:07

Istina sve sto ste rekle... Od 25-30 god. sam izgubila dosta prijatelja jer sam se okrenula sebi i stavila sam se na mjesto prije svih i nikome se povladjivala , u 29.-toj sam otisla muzu na drugi kontinent na godinu i pol jer me ovdje stres ubio, od ljudi, familije, okoline ma svega i sve mi na jajnike otslo. Krug prijatelja se jos vise smanjio kad sam tamo bila jer me nisu zanimali tudji problemi dovoljno sam imala i svojih.
    Kad smo se vratili prije godinu dana uzi kontakti su to znali i nitko vise i nije mi zao. Ja sam se ljudi moji preporodila, jajnici oporavili, trudna ostala a godinama pokusavali, imamo obitelj kumove i par prijatelja i dio familije do kojih drzim kao i ja do njih...
    Ljudi moji dokle god sam se posvecivala "prijateljima" nisam uvidjela koliko sam malo vidjela roditelje, sestru, necake kojima sam druga mama a ta moja obitelj jedino drzala do mene i pitala kako sam i sta mi treba donijet kad sam smjela s kreveta samo do wc-a....
    Prijatelji ce vas imat samo dok imaju vasu punu paznju a oni gledaju samo sebe.... 
    I da, od mog kumceta mama mi je jako dobra frendica i uz svoje troje djece nazove me i izdvoji svoje vrijeme za nasu kavicu a i sestra mi ima troke i isto se uspije organizirat i imat vremena za mene. Uz takve osobe drugi "prijatelji" mi nit ne trebaju i cijenim vise svoju samocu i druzenja s mm koji je i moj najbolji prijatelj. 

• renata.koscec
    09. Lipanj 2019. 15:09

Evo i mene, danas je tako vruce da nisam mogla ofoljeti kupanju u moru. I ono se ovih dana ugrijalo pa je ugodno.
    Mislili ostati dvije noci, na kraju smo produzili na jos dvije pa sutra idemo nazad, tj . jos malo u slavoniju kod sveki.
    Prijatelji...da, prorijede se kad se udas i odselis a pogotovo kad dijete dobijes. S najboljom frendicom i kumom toliko se rijetko vidim i cujem, ona je poslovna zena bez djece, samo kraijera i totalno smo se razdvojile na svoju stranu. Zato sam, uz dijete stekla neke nove prijatelje, s kojima se razumijem i djeca nam se igraju skupa.
    Bebolina mi je nekako mirnija ovih dana na moru, tek povremeno se javi. Zato mi je tlak nizak, more me opusta.

• renata.koscec
    09. Lipanj 2019. 15:21

Leona29

Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪

Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊

Leona29
    09. Lipanj 2019. 16:17

renata.koscec

Leona29

Citam da plivanje pomaze.. Ja zivim na moru.. More mi pred nosom al dzabe mi kad je jos hladnasto pa ne smijem 😪

Ja sam danas plivala i odmah se bolje osjecam. Do tad me ko babu, sve boljelo 😊

A mene malo strah ici vec sad jer sam prije 2 mj imala upalu mjehura, pa da nebi opet pobrala... Pitat cu sutra ginica..

PatyDi
    09. Lipanj 2019. 16:18

Bravo Renata, nek si meni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni...planiram sutra...uvijek je to sutra inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati...na leđima i trbuhu ne mogu...jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu

Leona29
    09. Lipanj 2019. 16:21

DijMar

Bravo Renata, nek si meni more mora biti full toplo, ali ne opet pretoplo, no iskreno, nisam još išla provjeriti iako mi je pred nosom kao i Leoni…planiram sutra…uvijek je to sutra inače ni ne volim baš nešto biti u vodi, uvijek sam više vani, ali čisto da se razgibam i osvježim, nego, sad sam u smišljanju na koji način se sunčati…na leđima i trbuhu ne mogu…jedino da se okrećem ko na ražnju s boka na bok Čak sam razmišljala uzeti onaj šlauf za djecu pa leći potrbuške na njega pošto ima rupu

A ja nemogu podnest ljeto a da se ne okupam i sad mi je ovo ovako koma totalna, da nisam trudna mislim da bi odavno vec bila u moru 😂😂 samo sta sad ako idem isto bome neznam kako cu, nisam se nikad trudna kupala ni plivala 🙈🙈😂😂

Leona29
    09. Lipanj 2019. 16:22

I stvarno daaa, kako se osuncatiiii 😂😂 naprijed bit crna a ledja bijela 🙈😂

felicita28
    09. Lipanj 2019. 17:15

Ja sam do koljena danas cak isla u more 🤣🤣🤣 da, to i mene zanima, kako se suncati? I ne znam koji badic? Jednodjelni ili dvodjelni?

• renata.koscec
    09. Lipanj 2019. 17:36

Ja se u prvoj trudnoci nisam kupala ali sad nisam mogla odoljeti. Imam dvodijelni badic i odmah presvucem donji dio kad izadjem van. Nadam se da necu pokupiti upalu, stvarno nisam dugo u moru tek da malo proplivam.
    Ne suncam se, idem odmah u hlad, svijetle sam puti pa za cas izgorim a i sunce je jako. Gledam neke, rostiljaju se, vec sve crveni ko paprike, grozno.

PatyDi
    09. Lipanj 2019. 18:18

Ja isto uvijek obavezno preskinem d. dio kad izađem iz vode, a i sad ću ko i obično stavljat ili bikini ili tankini, ali baš radi tog preskidanja ne bi jednodijelni...
    Ma nije da se ja volim pržit, daleko od toga, svijetle sam puti i imam brdo madeža, ako sam na suncu to je max do 10 ujutro ili od 5-6 popodne...pošto sad ne radim, planiram i neke dane biti po cijeli dan tamo di ima hlada...a trenutno sam ko lino lada - ruke i gornji dio mi je potamnio jer je naravno više izložen suncu, a noge su mi bijele, a tek kad se skinem u kupaći ajmeeeee i joj, danas moram obaviti brijanje jer sutra imam pregled...spremam se od jutra ali onda ću taman biti i za plažu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.