Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2019. 18:17

Joooj zene sad sam u velikim brigama... Otisla na wc i lagano rozi trag na dnevnom.. Ne boli nista ali rozi trag na dnevno... 😢😢😢😢😢😢😢 Sto da radim? 

felicita28
    03. Ožujak 2019. 18:54

Na tvome bi mjestu tisla odmah ujutro kod ginekologa da vidi i kaze sta i kako dalje. Ne mora biti nist opasno ali sigurnije je da te doktor pregleda i prepise ti tablete i mirovanje ukoliko je potrebno...

felicita28
    03. Ožujak 2019. 18:58

Htjela sam vas jos pitati da je li koja od vas dobila trudnicku knjizicu i da li se to uopce vise koristi?

baby1
    03. Ožujak 2019. 19:01

Bok curke! Ja sam dobila trudnicku, i svaki pregled mi doktorica zapisuje sve promjene! Pijete li vi jos kakve vitamine uz folnu? 

felicita28
    03. Ožujak 2019. 19:04

Pa meni je ginekologica rekla do 12. Tjedna folnu a onda cu poslije neke vitamine. A jesi ti tu knjizicu sama trazila ili ti je doktorica to odmah dala? 
    Meni na prvom pregledu niko nista nije reko, ja sam zaboravila pitati a i ne znam o cem to ovisi...neki dobiju neki ne :/

Julie
    03. Ožujak 2019. 19:07

Manich slažem se sa Felicitom, nemoj se oglušiti na to. Otiđi sutra pa ćeš vidjeti. Ja nemam trudničku niti mi ju je tko ponudio, čitala sam da ju neki uopće nemaju, neki imaju, svašta nešto. Baby 1 ja pijem folnu, uz nju uzimam i vitamin c i to je to. U drugom tromjesečju ću malo pojačati te vitamine.

03. Ožujak 2019. 19:11

felicita28

Na tvome bi mjestu tisla odmah ujutro kod ginekologa da vidi i kaze sta i kako dalje. Ne mora biti nist opasno ali sigurnije je da te doktor pregleda i prepise ti tablete i mirovanje ukoliko je potrebno…

Ja bih isto otisla doktorici a sestricnu sam pitala za savjet pa mi je rekla da je to sigurno implantacijsko krvarenje! Jel to moguce...? Ludiiiiim bas me strah... Vidjet cu da odem odma ujutro kod doktorice.. 

teresita
    03. Ožujak 2019. 19:15

@manich, ja vec cijeli tjedan imam iscjedak smede boje i cim sam ga primjetila otisla sam na odjel na pregled i dobila duphastone. Moj savjet ti je ako ikako mozes spremi se i odi odmah na hitnu ili na odjel.

• marta07
    03. Ožujak 2019. 20:01

Manich

felicita28

Na tvome bi mjestu tisla odmah ujutro kod ginekologa da vidi i kaze sta i kako dalje. Ne mora biti nist opasno ali sigurnije je da te doktor pregleda i prepise ti tablete i mirovanje ukoliko je potrebno…

Ja bih isto otisla doktorici a sestricnu sam pitala za savjet pa mi je rekla da je to sigurno implantacijsko krvarenje! Jel to moguce…? Ludiiiiim bas me strah… Vidjet cu da odem odma ujutro kod doktorice..

Manich ja bi se spremila i na hitnu,sto je sigurno. Oni će te pregledati i dat ti vjerojatno utrogestane i strogo mirovanje. Nemoj čekati idi. 
    Ja sam malo bolje nemam temperaturu sad 36.4 samo da ne raste.  Popila sam 2.5 litre vode i malo caja,a konstantno na wv 😅😅
    Ja imam trudničku knjizicu, mislim to je a4 papit prepoloviti na a5 i piše povijest bolesti i tu mi pišu vaganje tlak i datum kad sam bila, inače ide povijest bolesti kao iz obitelji ... Krvna grupa i te sitnice

03. Ožujak 2019. 20:07

Krvarenje ilo sto god da je bilo je stalo. A na hitnu kod nas se ne isplati ici jer oni nista tu ne rade samo te upute za osijek a ja nemam kako otici za osijek. Sutra mi doktorica radi popodne i oticu kod nje.. Ostaje mi samo da se molim da nije nista strasno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.