Joooj zenice ja sam danas u nekim brigama… Boli me dolje svako malo onako kao pred mengu… Toliko me strah za bebu da cu izludjeti… Mislim da panicarim bezveze ali opet brinem 😔.
Usput danas mi je bio tata malo naisao da me vidi i pita sta ima novo skoroooo sam se izlajala jer je bio nekako sav sretan.. Ali sam ipak odlucila reci mu nakon uzv i nadam se da se nece totalno sokirat ili biti ljut nedaj boze.. U cetvrtak idem na prvi uzv da vidimo tu malu tockicu.. Nadam se da ce sve biti u redu..
Vidim da nisam jedina koja ima problem sa spavanjem.. Ovih dana kad je dan bio topal i suncan budila se naspavana u pola 7.. A danas kisa a ja u krevetu i jedvaaa ustala u pola 11. Hahaha osjecala sam se bas blesavo ali onda sam se sjetila ma to bebi godi i bilo me briga hihi..
Ja sam ti bila jucer na prvom pregledu samo da vidimo jel u maternici. I nabrojala mi je odma doltorica da su kao simptomi normalne trudnoce bol kao pred mengu, mokrenje, bolne grudi, mucnine…
Da zapravo sve to i sama znam ali eto nisam ni znala da cu biti ovoliki panicar mislim da je to zato sto sam mislila da nam nece uspjeti dugoo s obzirom da mi je jedan jaknik policistican.. I sad kad je ja sam sretna ko malo dijete i plasi me i sama mogucnost da se nesto desi .. Vrijeme ce pokazat svoje a ja se samo nadam da ce sve biti okej..
Ma i ja sam. Bojim se svega. Toliko se bojim da me strah i radovati se. Strasno :/
E tooooo me najvise smeta sto me strah radovati se… A zelim se radovati tako da cijeli dan idem po kuci i plesem… Toliko da sa najboljom prijateljicom stalno zelim pricati o bebi o tome kako cu izgledati sa stomakom..treba izgurati prvih 12 tjedana a poslje se valjda mozemo opustiti..
Ajoj znam.. tesko je ne veselit se a opet se bojis da ce se nesto dogoditi. Ja san imala spontani u 9.tj. u zadnjoj trusnoci, i tada sam se vec jako veselila. Nazalost ovaj put me zbog toga uzasno strah, gotovo svaku vecer sanjam da sam imala spontani. Ali ipak mislim da se ne treba previse zamarati s tim.. al hvala Bogu sutra mi je 2. uzv, i ako bude srceko kucalo presretna cu bit 😁
Ti se javi kak je proso tvoj ultrazvuk 😊😊
Iva 😂😂😂😂 mislim da bi preživio, ne znam ja ti to tak nekak gledam da je i kondom i pregled nekaj sasvim prirodno, inače i ja idem kod muškog ali on je tako profesionalan i šaljiv u isto vrijeme da je atmosfera ko u kafiću na cugi. Cure koje idu uskoro na uzv sretno svima i opustite se, sve će biti dobro......ja volim brojeve pa evo jedne statistike koja kaže da nakon jednog spontanog pa čak i dva najnormalnije dolazi uredna trudnoća i to u 85% slučajeva. Mene je to nekako tjesilo, a i moj doktor koji je sa mnom odradio psihološki razgovor i sve mi objasnio i te njegove tople rijeci i argumenti su meni nekako ostali u glavi i to me je držalo snažnom jer je vidio da sam tamo u 7 tjednu došla u takvom strahu da sam plakala ko luda a čovjek je još i studente imao. Zato sam odlučila za Matijevica vi koje ste u ZG i još ne znate koga biste. To je čovjek koji je toliko smiren i pažljiv, ugodan, profesionalan.....ma ne znam, čovjek je rođen za to sto radi 🥰
Jaoooo ja sam danas koma... Jutros bilo dobro osim sto mi je bilo malo muka ali proslo nakon dorucka.. Otisla se igrati sa necakinjom rucali sarmicu i mene skrsilo nesto.. Jedva gledam jedvaa dosla do kuce.. Sad zalegla i nema sanse da ustanem.. Toliko iscrpljeno se osjecam... Vjerovatno tlak nizak nemam tlakomjer da provjerim.
Joooj zenice ja sam danas u nekim brigama… Boli me dolje svako malo onako kao pred mengu… Toliko me strah za bebu da cu izludjeti… Mislim da panicarim bezveze ali opet brinem 😔.
Usput danas mi je bio tata malo naisao da me vidi i pita sta ima novo skoroooo sam se izlajala jer je bio nekako sav sretan.. Ali sam ipak odlucila reci mu nakon uzv i nadam se da se nece totalno sokirat ili biti ljut nedaj boze.. U cetvrtak idem na prvi uzv da vidimo tu malu tockicu.. Nadam se da ce sve biti u redu..
Vidim da nisam jedina koja ima problem sa spavanjem.. Ovih dana kad je dan bio topal i suncan budila se naspavana u pola 7.. A danas kisa a ja u krevetu i jedvaaa ustala u pola 11. Hahaha osjecala sam se bas blesavo ali onda sam se sjetila ma to bebi godi i bilo me briga hihi..
Ja sam ti bila jucer na prvom pregledu samo da vidimo jel u maternici. I nabrojala mi je odma doltorica da su kao simptomi normalne trudnoce bol kao pred mengu, mokrenje, bolne grudi, mucnine…
Da zapravo sve to i sama znam ali eto nisam ni znala da cu biti ovoliki panicar mislim da je to zato sto sam mislila da nam nece uspjeti dugoo s obzirom da mi je jedan jaknik policistican.. I sad kad je ja sam sretna ko malo dijete i plasi me i sama mogucnost da se nesto desi .. Vrijeme ce pokazat svoje a ja se samo nadam da ce sve biti okej..
Ma i ja sam. Bojim se svega. Toliko se bojim da me strah i radovati se. Strasno :/
E tooooo me najvise smeta sto me strah radovati se… A zelim se radovati tako da cijeli dan idem po kuci i plesem… Toliko da sa najboljom prijateljicom stalno zelim pricati o bebi o tome kako cu izgledati sa stomakom..treba izgurati prvih 12 tjedana a poslje se valjda mozemo opustiti..
Ajoj znam.. tesko je ne veselit se a opet se bojis da ce se nesto dogoditi. Ja san imala spontani u 9.tj. u zadnjoj trusnoci, i tada sam se vec jako veselila. Nazalost ovaj put me zbog toga uzasno strah, gotovo svaku vecer sanjam da sam imala spontani. Ali ipak mislim da se ne treba previse zamarati s tim.. al hvala Bogu sutra mi je 2. uzv, i ako bude srceko kucalo presretna cu bit 😁
Ti se javi kak je proso tvoj ultrazvuk 😊😊
Naravno javim kako je prosao uzv... I ti javi nama kako je bilo na tvom..
Blago vama koje ste u blizini zg... Ja sam iz Belog Manastira sto znaci da idem roditi u najgoru mogucu bolnicu u Osijek . Imate srece sto necete roditi tu. No dobro o tome cu panicarit kad za to bude vrijeme..
Manich,zasto je najgora? Ja cu da rodim u Sarajevu,i meni je sasvim ok,osim sto neki doktori ne cekaju zadnje nego odmah sjecnu malo,ma svugdje ima svasta :(
Najgora zato sto nijedna trudnica nije izasla od tamo a da se netko nije derao na nju i to je najmanje neugodno sto mozes dozivjeti. Jakoooo losa iskustva zene imaju sa osjeckom bolnicom..
Blago vama koje ste u blizini zg… Ja sam iz Belog Manastira sto znaci da idem roditi u najgoru mogucu bolnicu u Osijek . Imate srece sto necete roditi tu. No dobro o tome cu panicarit kad za to bude vrijeme..
Ne znam zasto toliko losega o Osijeku. Tko god je od meni bliskih ljudi radjao u Osijeku svi su presretni bili. Ja sam osobno lezala na odjelu 4 puta, tj u 4 navrata po par dana. Osoblje i doktori nisu mogli biti bolji. Prijateljica je iz Nasoca ovu drugu trudnocu vodila u Osk. I rodila prije nepunih mj dana. Prezadovoljna svime
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Fok sam lezala zadnji put, bila je jedna zena koja je prenjela termin za cca tjedan dana. Sestra ju zove ajde na ctg, kaze zena kao ajd idem samo dolje zapaliti. Kaze sestra ok ajde. Vrati se nazad, sestra ju opet zove ajde idemo na ctg. Kaze eee moram jest umrijet cu od gladi. Sestra opet ok, sta ce. Pa ja sam se htjela izderat jel ti cigara bitnija ili ctg. I sestra je skroz iskulirana. Ima zena na koje bi se netko stvarno i trebao izderat ako ni tako shvatile sto lose rade.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Neznam mozda se situacija promjenila ja se nadam da je... Ja se zgrozim samo kad se sjetim kako mi je kolegica prije 7 godina rodila tamo i zapravo imala najbolji porod na svijetu jer je stigla u bolnicu otvorena 8 prstiju odma na pripreme i rodila za 15 minuta bez ikakvih problema otvorena bila skroz da bi ju POSLJE poroda dosao doktor i zarezao dolje!! Te zasio.. I ode ona na prvi pregled poslje poroda i kaze joj ginicka kako su je previse sasili!? Koji su je kurac i rezali ali je rodila bez ikakvih problema.. Zar se ne zareze da ne popucas tjekom poroda a ne nakon sto si jebeno rodila.. Meni to nema smisla.. Drugi slucaj prijateljica od sestricne isla na carski te ju sestra drugi dan tjera da ustane sa rijecima nisi umrla rodila si.. Mislim prvorotkinjama treba osjecaj sigurnosti a ne da se netko dere i omalovazava te. Ako budem imala priliku oticu roditi u vukovar kao moja sestricna koja je s njima bila prezadovoljna..
Sortiraj odgovore
Najstariji