Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    05. Lipanj 2019. 05:00

Evo ga, jedna od 🦉 je tu 🤣🤣🤣
    Dobro jutreko 🙆‍♀️
    Ja bi rekla sad da mi je ovo nespavanje iscekivanje za danasnji pregled, jedva cekam nasu Pikulicu da vidimo, mozda je napokon prestanemo tako zvati i pocnemo s imenom ako saznamo  ♀️♂️🤭

• renata.koscec
    05. Lipanj 2019. 06:55

irma123

Jel zna netko jel bubamara dijeli poklon pakete za trudnice?

Dijeli, dobila ja neki dan

swift3
    05. Lipanj 2019. 07:01

Bok cure, evo jedne padobranke s pitanjem :) danas smo 23+4, termin 28.9. Za sad sve ide kako treba ići. No, pojavio mi se osip po trbuhu prije nekih 2 tjedna, i sad me već muči jer je i dalje tu. Ništa me ne svrbi, samo mi je piknjast trbuh. Ima netko slično iskustvo?
    Sutra idem na redovni pregled konačno pa ću pitat i ginekologa. Mislim si da je urtikarija, alergija na nešto. Ali nikad nisam bila alergična na ništa. 

• renata.koscec
    05. Lipanj 2019. 07:02

Jutro, ja danas pakiram stvari za more, iako ne bude za kupanje jos a i gledam temperaturu zraka, bit ce 22-25, ne znam ni sama kaj nositi, opet hrpu stvari za malu, za mene manje. 

Frajla
    05. Lipanj 2019. 07:30

Angelina

Frajla

Evo nakon sto sam popljuvala bubamara dostavu, da ih malo pohvalim. Jucer me zovu iz bubamare da nema bekih stvari koje sam narucila, pa jel zelim u drugoj boji. A sad evo zove postar da je stigao 🤗
    Depolacija i kod mene samo dan prije pregleda, i to na kraju izgleda kao ocerupana kokos 🙈
    Zadni put su me pred porod u bolnici malo pobricili, nije tako strasno kako sam zamisljala. U svakom slucaju, njima nije bitna frizura, nego da je medica celava 😂 ako moraju sivati

Kad si narucivala? Da znam kad mogu ocekivati dostavu

Onaj dan kad je bilo snizenje odmah nekad ujutro, do pol 9
    Cak mi je vecer prije dosao mail od hp express, al je pisalo da ce dostaviti kroz 2-5 radnih dana

Frajla
    05. Lipanj 2019. 07:32

renata.koscec

Jutro, ja danas pakiram stvari za more, iako ne bude za kupanje jos a i gledam temperaturu zraka, bit ce 22-25, ne znam ni sama kaj nositi, opet hrpu stvari za malu, za mene manje.

A bas lijepo, ako nista odmorit cete se. Gdje idete?
    Plicak se nabrzinu ugrije, vjerujem da ces bar noge usputi smociti. A i tih 25 je u hladu, i u zg je zadnjih dana kao 25, al preko dana na suncu je preko 30

Frajla
    05. Lipanj 2019. 07:34

swift3

Bok cure, evo jedne padobranke s pitanjem :) danas smo 23+4, termin 28.9. Za sad sve ide kako treba ići. No, pojavio mi se osip po trbuhu prije nekih 2 tjedna, i sad me već muči jer je i dalje tu. Ništa me ne svrbi, samo mi je piknjast trbuh. Ima netko slično iskustvo?
    Sutra idem na redovni pregled konačno pa ću pitat i ginekologa. Mislim si da je urtikarija, alergija na nešto. Ali nikad nisam bila alergična na ništa.

Moze biti svasta, sto su cure vec rekle alergija, a moze biti i od znoja, a mozda i nesto trece. Zaleti se do doktora nek pogleda za svaki slucaj

Frajla
    05. Lipanj 2019. 08:08

HarryPotter

anemone

HarryPotter

Oooo jutrooo žene

Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
    Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
    Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska…haha

Cybex Sirona? I nama je takav plan, Sirona i 2u1 nakon podužih kalkulacija 😂

Da, vjerovatno Mutsy Nio, lagana su skroz, kosara i sportski dio.. A kasnije kao i kisobran kolica mogu jer su bas mi se ucinila super.. Preskacemo jaje, na nas dvometrase, ni nase pile nema sanse da bude malo. A s tom sjedalicom cemo biti mirni jedno vrijeme.
    💃

Super da ste taj teret skinili s leda
    Jesam ja dobro zapamtila da ti nisi u hr? 🤔

• renata.koscec
    05. Lipanj 2019. 08:23

Frajla

renata.koscec

A bas lijepo, ako nista odmorit cete se. Gdje idete?
    Plicak se nabrzinu ugrije, vjerujem da ces bar noge usputi smociti. A i tih 25 je u hladu, i u zg je zadnjih dana kao 25, al preko dana na suncu je preko 30

Idemo do Novog vinodolskog, nista daleko jer me umara duga voznja. Ja se definitivno necu kupati, mocit cu nogice ali muz i mala neka uzivaju 😊

HarryPotter
    05. Lipanj 2019. 08:39

Frajla

HarryPotter

anemone

HarryPotter

Oooo jutrooo žene

Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
    Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
    Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska…haha

Cybex Sirona? I nama je takav plan, Sirona i 2u1 nakon podužih kalkulacija 😂

Da, vjerovatno Mutsy Nio, lagana su skroz, kosara i sportski dio.. A kasnije kao i kisobran kolica mogu jer su bas mi se ucinila super.. Preskacemo jaje, na nas dvometrase, ni nase pile nema sanse da bude malo. A s tom sjedalicom cemo biti mirni jedno vrijeme.
    💃

Super da ste taj teret skinili s leda
    Jesam ja dobro zapamtila da ti nisi u hr? 🤔

Hercegovina=Kalifornija 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.