Evo ga, jedna od 🦉 je tu 🤣🤣🤣
Dobro jutreko 🙆♀️
Ja bi rekla sad da mi je ovo nespavanje iscekivanje za danasnji pregled, jedva cekam nasu Pikulicu da vidimo, mozda je napokon prestanemo tako zvati i pocnemo s imenom ako saznamo ♀️♂️🤭
Jel zna netko jel bubamara dijeli poklon pakete za trudnice?
Dijeli, dobila ja neki dan
Bok cure, evo jedne padobranke s pitanjem :) danas smo 23+4, termin 28.9. Za sad sve ide kako treba ići. No, pojavio mi se osip po trbuhu prije nekih 2 tjedna, i sad me već muči jer je i dalje tu. Ništa me ne svrbi, samo mi je piknjast trbuh. Ima netko slično iskustvo?
Sutra idem na redovni pregled konačno pa ću pitat i ginekologa. Mislim si da je urtikarija, alergija na nešto. Ali nikad nisam bila alergična na ništa.
Jutro, ja danas pakiram stvari za more, iako ne bude za kupanje jos a i gledam temperaturu zraka, bit ce 22-25, ne znam ni sama kaj nositi, opet hrpu stvari za malu, za mene manje.
Evo nakon sto sam popljuvala bubamara dostavu, da ih malo pohvalim. Jucer me zovu iz bubamare da nema bekih stvari koje sam narucila, pa jel zelim u drugoj boji. A sad evo zove postar da je stigao 🤗
Depolacija i kod mene samo dan prije pregleda, i to na kraju izgleda kao ocerupana kokos 🙈
Zadni put su me pred porod u bolnici malo pobricili, nije tako strasno kako sam zamisljala. U svakom slucaju, njima nije bitna frizura, nego da je medica celava 😂 ako moraju sivati
Kad si narucivala? Da znam kad mogu ocekivati dostavu
Onaj dan kad je bilo snizenje odmah nekad ujutro, do pol 9
Cak mi je vecer prije dosao mail od hp express, al je pisalo da ce dostaviti kroz 2-5 radnih dana
Jutro, ja danas pakiram stvari za more, iako ne bude za kupanje jos a i gledam temperaturu zraka, bit ce 22-25, ne znam ni sama kaj nositi, opet hrpu stvari za malu, za mene manje.
A bas lijepo, ako nista odmorit cete se. Gdje idete?
Plicak se nabrzinu ugrije, vjerujem da ces bar noge usputi smociti. A i tih 25 je u hladu, i u zg je zadnjih dana kao 25, al preko dana na suncu je preko 30
Bok cure, evo jedne padobranke s pitanjem :) danas smo 23+4, termin 28.9. Za sad sve ide kako treba ići. No, pojavio mi se osip po trbuhu prije nekih 2 tjedna, i sad me već muči jer je i dalje tu. Ništa me ne svrbi, samo mi je piknjast trbuh. Ima netko slično iskustvo?
Sutra idem na redovni pregled konačno pa ću pitat i ginekologa. Mislim si da je urtikarija, alergija na nešto. Ali nikad nisam bila alergična na ništa.
Moze biti svasta, sto su cure vec rekle alergija, a moze biti i od znoja, a mozda i nesto trece. Zaleti se do doktora nek pogleda za svaki slucaj
Oooo jutrooo žene
Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska…haha
Cybex Sirona? I nama je takav plan, Sirona i 2u1 nakon podužih kalkulacija 😂
Da, vjerovatno Mutsy Nio, lagana su skroz, kosara i sportski dio.. A kasnije kao i kisobran kolica mogu jer su bas mi se ucinila super.. Preskacemo jaje, na nas dvometrase, ni nase pile nema sanse da bude malo. A s tom sjedalicom cemo biti mirni jedno vrijeme.
💃
Super da ste taj teret skinili s leda
Jesam ja dobro zapamtila da ti nisi u hr? 🤔
A bas lijepo, ako nista odmorit cete se. Gdje idete?
Plicak se nabrzinu ugrije, vjerujem da ces bar noge usputi smociti. A i tih 25 je u hladu, i u zg je zadnjih dana kao 25, al preko dana na suncu je preko 30
Idemo do Novog vinodolskog, nista daleko jer me umara duga voznja. Ja se definitivno necu kupati, mocit cu nogice ali muz i mala neka uzivaju 😊
Oooo jutrooo žene
Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska…haha
Cybex Sirona? I nama je takav plan, Sirona i 2u1 nakon podužih kalkulacija 😂
Da, vjerovatno Mutsy Nio, lagana su skroz, kosara i sportski dio.. A kasnije kao i kisobran kolica mogu jer su bas mi se ucinila super.. Preskacemo jaje, na nas dvometrase, ni nase pile nema sanse da bude malo. A s tom sjedalicom cemo biti mirni jedno vrijeme.
💃
Super da ste taj teret skinili s leda
Jesam ja dobro zapamtila da ti nisi u hr? 🤔
Hercegovina=Kalifornija 😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji