Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PaulaPerkovic
    04. Lipanj 2019. 17:09

Ma svacam da je do 5. Ali znsci onda sutra jos stignem? 

anemone
    04. Lipanj 2019. 17:24

Deja1988

Joooj, ovo moram izbaciti iz sebe… Ja ne vjerujem koliko ima ljudske zlobe😡 Znaci, vozim se u tramvaju, i bilo je mjesta za sjesti, ali nije mi se sjedilo, bilo je prevruce i nisam znala kud bi sa sobom, pa sam rade stajala😁 I sjednu si dvije zenskice i kraj njih stoji muškarac cca 40 god… Jedna zenska oko 45,druga oko 40,recimo..možda manje, možda vise… I sad oni nešto pricaju, i jedna trkne drugu i sapucu, druga se okrene prema meni i vidi trbuh… I komentari-i sta bi ja sad, tko joj je kriv sto nije pazila, ova druga umire od smijeha, a i muski malo… Rekla sam im kaj ih ide… Iskreno, da ti se zgade neki ljudi zbog svoje zlobe…. Da sam imala pušku, upucala bi ih momentalno😁

Ja se samo nadam da si ih dobro "oprala" jer sam ja ljuta samo dok čitam ovo 😁
    Kud nisu dosta ove lude babe po tramvaju koje se ponašaju ko da je to njihovo vlasništvo još se i takvi nađu. Fuj, za drugo i nisu nego za upucat 🤮

Angelina
    04. Lipanj 2019. 17:24

Frajla

Evo nakon sto sam popljuvala bubamara dostavu, da ih malo pohvalim. Jucer me zovu iz bubamare da nema bekih stvari koje sam narucila, pa jel zelim u drugoj boji. A sad evo zove postar da je stigao 🤗
    Depolacija i kod mene samo dan prije pregleda, i to na kraju izgleda kao ocerupana kokos 🙈
    Zadni put su me pred porod u bolnici malo pobricili, nije tako strasno kako sam zamisljala. U svakom slucaju, njima nije bitna frizura, nego da je medica celava 😂 ako moraju sivati

Kad si narucivala? Da znam kad mogu ocekivati dostavu

Julie
    04. Lipanj 2019. 17:25

Paula stignes
    Frajla ma plahta je na gumicu za kimbac, dimenzije pasu i na 120 i 140, rasteze se, budemo vidjeli kakve su. 50 kn dva komada tak da ce za te pare posluziti. Jedna je dekicA tanja sa dva lica, ispod su dinosaurici i cisti je pamuk, dimenzija 75×100 snizena na 60 kn, a ova sa zecom je debela i od mikrofibre  dimenzija isto 75×100 a cijena 80 kn.
    Deja ljudi su odvratni ija se stalno tomu cudim jer mi je to jednostavno neprihvatljivo, joj sta bi imja izgovorila.....inace imam jakoooo kratak fitilj 😂😂😂😂

PatyDi
    04. Lipanj 2019. 19:14

Ejla curke! Evo uspjela sam pročitati sve od jučer popodne i danas do sad
    Kod mene brijanje ide dobro dokle vidim, a najkritičniji dio je onaj intimni, no lakše mi je kad brijem jednom tjedno nego samo prije pregleda jer su onda dlačice već dlake,  a ovako samo prođem. Nokte ne nogama isto sređujem još uvijek bez problema
    Već od jučer mi je toplo za krepat, organizam nikako da se prešalta iz zimske jakne u japanke i haljinice, ali me zato danas sunce malo popeklo po ramenima, naravno, kao i svake god u roku 10ak min najgore mi je kad se skinem u kupaći imam nekoliko nijansi boje kože
    Nego, jučer popodne sam pala i to na terasi kafića...ni sama ne znam kako sam zapela za stolicu i stras...sva sreća pa je bilo bočno i "samo" sam natukla i ogrebla ruku i nogu, a trbuh se samo stresao, nadam se...uglavnom, bila sam u panici sve do navečer dok se nije javio onako kao inače i danas je cijeli dan dosta aktivan,tako da vjerujem da bebaču nije ništa...

• M.B.123
    04. Lipanj 2019. 19:18

PaulaPerkovic

Ma svacam da je do 5. Ali znsci onda sutra jos stignem?
    Mozes i sutra. Do 5.og i 5.ti ulazi u to do 5.og

04. Lipanj 2019. 21:22

Deja1988

Haljiniceeee🤗🤗

Ukrast cu ti haljinu ako te sretnem hahahhah.. Salim se preslatkaaaa si u toj haljinici ja se jos nisam odvazila probat ijednu svoju haljinu bojim se da ce mi blesavo stajati jer su moje vecinom sve uz tijelo.. Sad citam sve sto ste pisale.. Ja danas opet u nekim bolovima niskooo dolje me onako bolucka opet a goreee napet trbuh ali me cijeli dan muci stomak napuhana sam pa si kontam da je ta bol od probave a ne nesto vezano za trudnocu... Nemogu stalno panicarit nemam snage vise ni za to.. 

HarryPotter
    04. Lipanj 2019. 21:39

anemone

HarryPotter

Oooo jutrooo žene

Upravo fino doručkovala,naspavala se, nabrala sebi trešanja jučer pa cu danas pasti po njima..
    Tražim ideje za sobe, krevetac, i sve te popratne slatkoće..
    Za kolica smo se dog. uzimamo 2u1 i posebno Cybex 0+/1 , pa smo to skinuli sa spiska…haha

Cybex Sirona? I nama je takav plan, Sirona i 2u1 nakon podužih kalkulacija 😂

Da, vjerovatno Mutsy Nio, lagana su skroz, kosara i sportski dio.. A kasnije kao i kisobran kolica mogu jer su bas mi se ucinila super.. Preskacemo jaje, na nas dvometrase, ni nase pile nema sanse da bude malo. A s tom sjedalicom cemo biti mirni jedno vrijeme. 
    💃

url=https://lilypie.com]

Julie
    04. Lipanj 2019. 21:50

Deja preslatka haljinica i trbuscic 😍
    DijMar nadam se da je sve ok i da su ti skocili u pomoc

PatyDi
    04. Lipanj 2019. 22:19

Julie

Deja preslatka haljinica i trbuscic 😍
    DijMar nadam se da je sve ok i da su ti skocili u pomoc

Vjerujem da je jer me nis ne boli, osim ruke i noge 🤕, a malac je aktivan. Da, uplasila se jedna zenska pa mi je dosla pomoc iako sam se ja brzo digla, ali znamo se povrsno pa zato, ostatak gostiju nije ni trepnuo (samnom je bio samo malac kojeg cuvam)...al to me mozda bacio sladoled koji je bio preeeedobar 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.