Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    04. Lipanj 2019. 15:07

Jel zna netko jel bubamara dijeli poklon pakete za trudnice?

PaulaPerkovic
    04. Lipanj 2019. 15:22

Cure, do kojeg datuma se najkasnije trebaju doniti doznake na hzzo 

PaulaPerkovic
    04. Lipanj 2019. 15:23

Frajla

Cure, jeste vec preuzele u dm-u paket za trudnice? Gledam sada malo knjizicu i ok mi je skroz, ima stvari koje cu sigurno iskoristiti.
    Je da se mnogi zale na njihov novi sustav bodova, ali ja ih stvarno nakupim brzo, kombiniram kupone, popuste, zute srijede, skoro ko oni ludi amerikanci s kuponima 😂

Ja bas danas snimala kako dobivam paket za dm baby bonus hehe

Frajla
    04. Lipanj 2019. 15:27

PaulaPerkovic

Do 5 u mjesecu da bi dobila novceke za taj mjesec
    Ako doneses kasnije dobijes tek iduci mj

Frajla
    04. Lipanj 2019. 15:29

PaulaPerkovic

Frajla

Cure, jeste vec preuzele u dm-u paket za trudnice? Gledam sada malo knjizicu i ok mi je skroz, ima stvari koje cu sigurno iskoristiti.
    Je da se mnogi zale na njihov novi sustav bodova, ali ja ih stvarno nakupim brzo, kombiniram kupone, popuste, zute srijede, skoro ko oni ludi amerikanci s kuponima 😂

Aaaa, fora
    Kad ide emisija? Smijes nam otkriti tajnu sto daju za poklon za snimanje?
    Nas su snimali kad smo bili na trudnickom tecaju

PaulaPerkovic
    04. Lipanj 2019. 15:33

Frajla

PaulaPerkovic

Do 5 u mjesecu da bi dobila novceke za taj mjesec
    Ako doneses kasnije dobijes tek iduci mj

Znaci stignem sutra odniti? 

PaulaPerkovic
    04. Lipanj 2019. 15:35

Frajla

PaulaPerkovic

Frajla

Aaaa, fora
    Kad ide emisija? Smijes nam otkriti tajnu sto daju za poklon za snimanje?
    Nas su snimali kad smo bili na trudnickom tecaju

Uu subotu :))
    Ja kad snima dobijem 200 kn snimali su me s bebacem, reklamne sadržaje tipa za pelebe, kremice, kašice itd a sad mene kao trudnicu hehhe ako koju zanima mogu predložiti :) superr je, zabavano, kratko a opet se isplati za 200 kn ni kopala ni orala hehe

Julie
    04. Lipanj 2019. 16:36

Frajla da se nakupiti pogotovo ako pratis one njihove bodove koji se mnoze ili ako se kupuju pelene itd......
    Paula do 5. u mjesecu se moraju predati kako bi u tekucem primila naknadu u suprotnom ti naknada sjeda mjesec izapa pazi na to
    Irma kako u kojem, vjerujem da im je do toga dal imaju trenutno u ducanu zalise poklona
    Renata ko ce ga znati, to se tako przo razgraba, ali Waikiki u Sreni je taj turski ducan i imaju zaista pristupacne cijene i trudnicku odjecu pa skicni.....

Julie
    04. Lipanj 2019. 16:39

Mi smo bili u Lesnini, gledali smo krevetice. Uzeli smo dvije dekice koje su na popustu, dvije plahte jer idu na dimenzije koje su standard za krevetice, sve jako jeftino pa ako netko treba nek se zaleti.....

Frajla
    04. Lipanj 2019. 17:02

Julie lijep shoppig 🤩
    Jesu dekice deblje? Kojih dimenzija je ova bijela i koliko je bila?
    Ja bas ne volim te "unuverzalne" plahte, jer ne moze ista plahta biti za krevet npr 160x200 i 180x200, na ovom manjem onda uvjek imas viska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.