Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    03. Ožujak 2019. 09:07

Pozdrav cure ja pijem magnezij od 275, ali sinoć sam dobila temperaturu, zvala sam hitnu rečeno mi je da kad mi skoči iznad 37.5 da popijem paracetamol od 400.jel se koja susretala s temperaturom otkad je ostala trudna. Mene strah popiti 😔😔😔

Julie
    03. Ožujak 2019. 09:40

ayla

Julie

ayla

Julie

ayla

Pitanje.. Dali vama noge oticu i dali vas bole?

Meni srecom ne oticu i ne bole me.

Ja inace imam problema s venama i otiču mi noge a sad me bas uzasno bole i natecenu su a nestojim dugo na nogama..

Pokusaj piti magnezij sumeci ili neki, on ti je za grceve i to….. Ugl opusta misice

Dal obicni sumeci magnezij iz trg ili iz apoteke?

To ti je sve isto, mozes i onaj iz ducana. 

Julie
    03. Ožujak 2019. 09:46

marta07

Pozdrav cure ja pijem magnezij od 275, ali sinoć sam dobila temperaturu, zvala sam hitnu rečeno mi je da kad mi skoči iznad 37.5 da popijem paracetamol od 400.jel se koja susretala s temperaturom otkad je ostala trudna. Mene strah popiti 😔😔😔

Koliku temp imas, ne zelim te plasiti ali visoka temp u trudnoci nije dobra, u prvom tromjesečju je jako opasna. Smijes popiti paracetamol, dakle to bi bio lupocet. Slusaj samo sto ti kazu jer temp moras skinuti. Do 37.5 se tolerira i nece nista naskoditi. Ima e u trudnoce smije i antibiotik odnosno klavocin ukoliko ti ga doktor prepiske tako da ne brini zbog lupocet kojeg piju i djeca. 

Ladybird2019
    03. Ožujak 2019. 09:52

Pozdrav!
    Evo i mene kod vas :D
    Sutra ulazim u 9.tjedan trudnoce, jos sam svjeza, ali eto...ipak bih se ukljucila. Rok mi jos nisu odredili 🙈 ali pretpostavljam da bi to bio kraj listopada. Bila sam 1.put na pregledu prosli tjedan, ginekologinjica me nekako ugurala u svoj raspored jer je sad 2 tjedna na GO, a slijedeci pregled imam 25.3. 
    Kako ste vi :D? Kako se nosite sa novim stvarim :?

• marta07
    03. Ožujak 2019. 11:19

Julie evo sad sa sam mjerila 38.1. čitala sam ne Lupocet (jerjse koristi do 38) samo paracetamol od 400. Imamo jednu obiteljsku prijateljicu ona je ginekolog njoj sam poslala poruku, pa čekam šta će mi napisati,ili ću ići na hitnu,pričakat  ću još sat vremena pa ću ići na hitnu. Što je sigurno sigurno
    Dobro Došla ladybird2019😘

Ladybird2019
    03. Ožujak 2019. 12:13

marta07

Julie evo sad sa sam mjerila 38.1. čitala sam ne Lupocet (jerjse koristi do 38) samo paracetamol od 400. Imamo jednu obiteljsku prijateljicu ona je ginekolog njoj sam poslala poruku, pa čekam šta će mi napisati,ili ću ići na hitnu,pričakat ću još sat vremena pa ću ići na hitnu. Što je sigurno sigurno
    Dobro Došla ladybird2019😘

Hvala lijepa! 💗

I tebi brzi oporavak i rijesavanje temperature :) bas me zanima sto ce ti otpisati, ovih dana se i ja borim sa prehladom i nekim temperaturicama, ali srecom nista strasno :)

• marta07
    03. Ožujak 2019. 12:29

Evo me ovako mi je napisala paracetamol od 400,moze i Lupocet od 500(do 38 temperaturu) ako je veća od 38 onda paracetamol. I ako je veća od 39 na hitnu  i piti što više vode do 3 litre

03. Ožujak 2019. 12:36

Julie

ayla

Julie

ayla

Julie

ayla

Pitanje.. Dali vama noge oticu i dali vas bole?

Meni srecom ne oticu i ne bole me.

Ja inace imam problema s venama i otiču mi noge a sad me bas uzasno bole i natecenu su a nestojim dugo na nogama..

Pokusaj piti magnezij sumeci ili neki, on ti je za grceve i to….. Ugl opusta misice

Dal obicni sumeci magnezij iz trg ili iz apoteke?

To ti je sve isto, mozes i onaj iz ducana.

Oke,hvala

iva8
    03. Ožujak 2019. 12:42

Julie

Dobrodošla Iva ☺️ Sto se tiče pregleda moj dragi ide od prvog puta sa mnom i doktor uvijek okrene monitor da gledamo oboje i objašnjava i meni njemu gdje je šta. Mislim da je nezahvalno isključiti tateke jer ipak su i oni dali svoj doprinos da dobijemo bebice 🥰

Mm ce vjerovajtno samo jednom ic samnom, cisto jer je radoholicar i nerado izostaje s posla. Ali bilo bi mi neugodno iskreno da ide dok je vaginalni uzv u pitanju.. pa kad moj hinic (jos k tome muski) nategne kondom preko aparata za uzv i jos stavi lubrikant, pa mislim da bi ovaj moj u nesvjest pao 😂

Aurora87

Iva dobrodosla! Čestitam i zelim ti urednu i dosadnu trudnocu🙂. Znaci stize braco ili seka❤.
    Julie, meni bi bilo bas neugodno da mm bude tamo, njemu isto. Uskoro ce se i on prikljuciti. Porod mi je druga stvar, to mora biti kako god zna😂.
    Curke, jeste vi planirali da mm bude s vama na porodu? Zna li neka od vas kad je najbolje ici na tecaj ili kad se uopce moze?

Ja sam svojevremeno isla krajem 2. tromjesecja na tecaj, a mm ce sigurno ic na porod, bio je i prvi put i stvarno ne mogu zamislit porod bez njega.. nekak manje boli dok je dragi tam..

Julie
    03. Ožujak 2019. 12:46

Ladybird dobrodošla 😀  Ayla nema na čemu, ja ti doma imam šumeće od Natural wealtha, ništa posebno, ali pijem Donat mg jer imam problema sa probavom pa ne uzimam šumeće trenutno. Marta nadam se da ćeš uskoro biti bolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.