Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2019. 00:05

Mamika99

Nisam ranije ni videla da nas ima i u kolovozu 😁
    Manich, mene ti svašta tako pomalo boli, nekad kad ustajem ili sedam, ali najčešće zapravo kad spavam počne neko peckanje u donjem delu stomaka, neki dan sam se zbog toga probudila ranije i nisam mogla nastaviti spavati jer me bolelo dok ležim… Jel se dešavalo još nekome? Ja mislim da su ti kružni ligament maternice, ali sad me to već bili svaki dan, uhvati pa prestane… Reći ću na sl pregledu.. imala sam takve bolove i u prvoj trudnoći, identične ali mislim tek iza 25. Ili 30.tjedna irekla sam doktorici i nije reagovala… Možda ovaj novi bude znao bolje objasniti šta je i da li je opasno… Meni je isto donji deo posteljice nisko, možda i s tim ima veze?

E vidis to za posteljicu ja nista neznam meni moja gin nije nijednom spomenula kako se moja nalazi.. Nisu to neki jaki bolovi samo su neugodni i bas kao peckanje nekakvo kao da ti netko rasteze misice tako.. I sad me to muci pa nemogu da se namjestim nikako boli me kako god se namjestim.. 

02. Lipanj 2019. 00:14

Deja1988

Negoooo, ja bas imam trbuh vec.. Ono, kao da sam u 7.mj trudnoće..🙈 Pa kak🙄 Vi ste sve jos uvijek misice ili? 😂😂😂

Hahhah dejooo ma tko je misica gleeedaaaaj...sa 18tj hahahha ti si vjerovatno mrsava za mene.. 

Vidiii kako se vidi
    Vidiii kako se vidi
    luce35
    02. Lipanj 2019. 06:56

Jutro, kavicu sam vec popila i gledam cega se uhvatiti po stanu.
    Mi nismo jos nista gledali za bebu, prerano mi to jos. Nemam ni ideju sto cemo sve uzeti, al plan je u istoj trgovini nakupovati sto vise potrebnih stvar.

Manich bas si lijepa, i stomak ti lijepo pristaje 😁

• renata.koscec
    02. Lipanj 2019. 09:12

Moja ima 3,5g pa još provjerim da li diše po noći. Valjda ćemo tako do tko zna kad :)

PatyDi
    02. Lipanj 2019. 09:29

Daaaa misica sam i ja 🤣🤣🤣
    Zanemarite podignutu haljinu, upravo se spremam na misu 😊

02. Lipanj 2019. 10:10

Deja, Luce  hvala vam curke i meni se svidja kako mi stoji stomak....
    DijMar i tvoj je bas ljepi stomak...  Umrla sam na usporedbu homer simpsona.. 🤣🤣🤣🤣

02. Lipanj 2019. 11:32

Curke preljepe ste, moj trbuh je ohoho veci 😂😂🙈  ja sam vam ovi dana u totalnom poslu napokon smo zavrsili s krecenjem al zato je ostalo ciscenja imam sta tj dana cistiti da bi sve dovela u red, nesta me i leda pocinju boliti bit ce od toliko rada, al bolje da to sada zavrsim pa cu poslje sve 4 u zrak, i taman ce doci vrucine pa necu tekar nista moci..
    Vidim pricale ste o ogradicama, ja imam da je celi krevet oblozen da se nidgi nemoze udariti e sad kad citam vase komentare nezz kako cu onda pratiti bebu ako sve oblozim, kad sad o tome svemu razmisljam stvarno me je strah svega i ocu li znati 🙈🙈 

Julie
    02. Lipanj 2019. 11:43

ayla

Curke preljepe ste, moj trbuh je ohoho veci 😂😂🙈 ja sam vam ovi dana u totalnom poslu napokon smo zavrsili s krecenjem al zato je ostalo ciscenja imam sta tj dana cistiti da bi sve dovela u red, nesta me i leda pocinju boliti bit ce od toliko rada, al bolje da to sada zavrsim pa cu poslje sve 4 u zrak, i taman ce doci vrucine pa necu tekar nista moci..
    Vidim pricale ste o ogradicama, ja imam da je celi krevet oblozen da se nidgi nemoze udariti e sad kad citam vase komentare nezz kako cu onda pratiti bebu ako sve oblozim, kad sad o tome svemu razmisljam stvarno me je strah svega i ocu li znati 🙈🙈

Ma to i mene strasi sto ne vidis dijete onda, zato smo dogovrili samo plahte i vreca za spavanje....curke divno izgledate 😊

Frajla
    02. Lipanj 2019. 11:45

Julie

Frajla hvala na info, daj mi reci koju velicinu vrece da uzmem, dal da to isto prsti velicina djeteta ili uzmes vecu odmah?

A nemam pojma sto savjetovati. Imam jednu iz h&m, ona je mislim 56 ili tako nesto, idu brojevi po odjeci. A druga je iz ethereal i oni imaju 0-6 mj, a iduca je 6-24 mj ili tako nesto. Po meni bolja opcija jer duze traje...i ta h&m je malo tanja, ova druga je kao tanji jorgan. Mislim da je c&a cak imao vrece s rukavima koji se mogu maknuti po potrebi, na patent su, ali vec su maknuli te zimske stvari...

Frajla
    02. Lipanj 2019. 11:53

Ja evo zgotovila rucak i legla malo, nesto mi se pocelo vrtiti, valjda od vrucine kod sporeta.
    Decki spavaju, cekam da se probude, pa cemo jesti, a onda popodnevni odmor 😂
    Super su vam stomaci. I moje je vec veliki, pogotovo kad obucem neku uzu majicu. U trudnickim hlacama sam vec 2 tjedna, a mislim da cu uskoro morati i majice, jer isto izgledam ko Homer 🤪
    Htjela sam se poceti slikati na puni tjedan, ali zaboravila u utorak 🙈 valjda se sjetim iduci tjedan
    Moram i ormar presloziti i maknuti ono sto ne mogu, samo neznam kada cu stici 🙄
    Kolica smo izabrali, pa budem pratila kad ce neka akcija. Al kod nas je eto specificna situacija, pa ne mogu bas birati izmedu puno modela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.