Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    01. Lipanj 2019. 20:25

DijMar

Upravo izvadila i isprobala ljetnu robu jer mi je dosta vise zime 😫 i nisam zadovoljna vidjenim…plan su bile ljetne haljinice od kojih ce vecina sad postati samo prikladne za na tajice 😩 a kosulje i tunike za tajice ce bit za na hlace 😬 decko me zeza da izgledam ko Homer Simpson kad stavim majicu koja je bila normalna, a sad mi je kratka 😅
    Nego, nekako mislim da cu morat uzet neke hlace kratke, ali bas trudnicke, a ne da mi se u H&M davat toliku lovu - prijedlozi, gdje?? 🤔 I mislim si, pa sta ako cu imat samo par trudnickih kombinacija koje cu vrtit jos ostatak trudnoce….a samo neka mi se jos koja netrudna zenska osoba pozali da nema sta obuci ili da joj nesto ne stoji dobro 🤬

Lovi u lidlu kad bude. I ovako baci oko na one kosare u kojima budu ostaci starih ponuda

Frajla
    01. Lipanj 2019. 20:36

Julie

Ja nemam bas neku zelju za odredenom hranom, nisam imala mucnina pa sam mogla jesti, jedino mi se zgadio sir (cheddar) sve sam mogla jesti s okusim njega i nachosi u kinu, ne mogu ih vidjeti 😂🙈
    Sto se tice ogradica i ostalog odlucili smo ne kupovati dok ne dode vrijeme za to, isto vrijedi i za posteljinu jer nema smisla dok je beba mala. Plahte da i one nepromocive takoder a pokrivanja nece neci jer cu ga pokusati nauciti na spava u vrecu, prakticnije mi je i znam da se nece otkriti ili si prebaciti deku preko glave pa da legnem s mirom.

U ikei imaju bijele plahtice s gumom, 50 kn 2 kom ako se dobro sjecam. A mislim da ima i kombinacije 1 bijela i 1 u nekoj boji. A ovu nepromocivu imamo mislim iz bubamare (buba je marka ili tak nesto) i jako sam zadovoljna. Nije onak šuškava, od gore je skroz pamucna, ma nebi covjek kad ju dira uopce rekao da je nepromociva. A bilo je i bljuckanja i piskenja i nije nikad pustilo na madrac.
    Nadam se da ce vam plan s vrecom uspjeti. 
    Meni nije, bilo mi je jako nezgodno i odustala sam nakon 2 dana. S jedne strane je imao druker na naremnici i tu je onda bilo malo deblje, a on onakav malecki i bez vrata 😆 i bilo mi je smotano dojiti dok je u tome. A jos kompliciranije stalno ga vaditi i stavljati nazad.
    Tako sam nadobudno kupila i klinasti jastuk, super ideja, navodno je super i za vece kad su prehlađeni. Ali moje djete se migoljilo od rodenja i onda bi skroz otklizo dolje niz taj jastuk. Eno mi sad samo zauzima mjesto u ormaru.
    I one rolice da bude na boku sam kupila, nije funkcioniralo, on bi to sve razljepio za cas 🤦🏼‍♀️ posudila frendici i njoj je bilo super, mali je dugo s njima spavo.
    Na zalost ne znate sta ce vam pasati dok ne spiskate lovu, pa saznate 🤪

Angelina
    01. Lipanj 2019. 20:48

To za posteljinu se slazem, kupit cu samo plahte i dekice, ostalo znam da mi nece trebati.
    Ali bas za tu ogradicu ne znam.. mislim sta ja znam koliko drzi vodu ta prica smrt u kolijevci tak da ono.. dada&rocco imaju super rjesenje s tim valjcima, ali kad bih kupovala za cijeli krevetic, preeeeskupooo. S obzirom da za te novce mogu kupiti hrpu robe, ne dam za to. A nasla sam za tipa nekih 150kn ogradicu koja pak oblozi cijeli krevet, ne znam koliko je i to pametno. Eto, nista ne znam 😁

• renata.koscec
    01. Lipanj 2019. 20:49

DijMar

Upravo izvadila i isprobala ljetnu robu jer mi je dosta vise zime 😫 i nisam zadovoljna vidjenim…plan su bile ljetne haljinice od kojih ce vecina sad postati samo prikladne za na tajice 😩 a kosulje i tunike za tajice ce bit za na hlace 😬 decko me zeza da izgledam ko Homer Simpson kad stavim majicu koja je bila normalna, a sad mi je kratka 😅
    Nego, nekako mislim da cu morat uzet neke hlace kratke, ali bas trudnicke, a ne da mi se u H&M davat toliku lovu - prijedlozi, gdje?? 🤔 I mislim si, pa sta ako cu imat samo par trudnickih kombinacija koje cu vrtit jos ostatak trudnoce….a samo neka mi se jos koja netrudna zenska osoba pozali da nema sta obuci ili da joj nesto ne stoji dobro 🤬

Lidl kad bude, imas i na mojim krpicama, ako si na vel.38, ja prodajem iz prve trudnoce za 40 kn, par puta sam ih nosila, sad vise ne stanem u njih, u medjuvremenu sam otisla na 40.

PatyDi
    01. Lipanj 2019. 21:30

renata.koscec

DijMar

Lidl kad bude, imas i na mojim krpicama, ako si na vel.38, ja prodajem iz prve trudnoce za 40 kn, par puta sam ih nosila, sad vise ne stanem u njih, u medjuvremenu sam otisla na 40.

Hvala, ali i meni sad trebaju malo veće stvari

Frajla
    01. Lipanj 2019. 21:36

Angelina

To za posteljinu se slazem, kupit cu samo plahte i dekice, ostalo znam da mi nece trebati.
    Ali bas za tu ogradicu ne znam.. mislim sta ja znam koliko drzi vodu ta prica smrt u kolijevci tak da ono.. dada&rocco imaju super rjesenje s tim valjcima, ali kad bih kupovala za cijeli krevetic, preeeeskupooo. S obzirom da za te novce mogu kupiti hrpu robe, ne dam za to. A nasla sam za tipa nekih 150kn ogradicu koja pak oblozi cijeli krevet, ne znam koliko je i to pametno. Eto, nista ne znam 😁

Cijeli krevetic ti nije bas dobro obloziti, onda nema nikakvog strujanja zraka. Je da su mali, da vole da im je toplo, ali treba im i kisik 😆
    A dodatni problem je sto onda ti ne vidis kroz ogradicu, nego se moras ustati.
    Eto moj je vec preko godinu dana, i dalje kad se probudim u noci provjeravam jel dise ako ga ne cujem 🙈 (gurnem ruku kroz ogradicu), neznam kad ti strahovi produ 🙄
    Mozes si uzeti valjke za jednu stranicu, a ostalo ogradicu, njihovu ili od nekog drugog. A vidila sam da neke cure koje sivaju isto prodaju te valjke, iako nebi smjele jer su patentirani, pa mozes probati pitati okolo, mozda nades negdje jeftinije...

Angelina
    01. Lipanj 2019. 21:50

Frajla

Angelina

Cijeli krevetic ti nije bas dobro obloziti, onda nema nikakvog strujanja zraka. Je da su mali, da vole da im je toplo, ali treba im i kisik 😆
    A dodatni problem je sto onda ti ne vidis kroz ogradicu, nego se moras ustati.
    Eto moj je vec preko godinu dana, i dalje kad se probudim u noci provjeravam jel dise ako ga ne cujem 🙈 (gurnem ruku kroz ogradicu), neznam kad ti strahovi produ 🙄
    Mozes si uzeti valjke za jednu stranicu, a ostalo ogradicu, njihovu ili od nekog drugog. A vidila sam da neke cure koje sivaju isto prodaju te valjke, iako nebi smjele jer su patentirani, pa mozes probati pitati okolo, mozda nades negdje jeftinije…

Ma da, vjerojatno cu jednu stranu valjke, onu do sebe da ju vidim, a ostalo tu ogradicu. Iako je i to po meni preskupa varijanta, ali dobro, ako se bas odlucim nema veze.. 
    A mozda na kraju nista ni ne kupim dok se ne pocne malo zesce micati 😆

• irma123
    01. Lipanj 2019. 22:40

Curke ste našle kolica?

Julie
    01. Lipanj 2019. 22:41

Frajla hvala na info, daj mi reci koju velicinu vrece da uzmem, dal da to isto prsti velicina djeteta ili uzmes vecu odmah?

Julie
    01. Lipanj 2019. 22:43

irma123

Curke ste našle kolica?

Yap.....moja mama je kupila unuku, mi izabrali.....imas odlican izbor u Big baby trgovinama, imaju i fb stranicu pa si pogledaj.....stalno su neke akcije itd.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.