Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2019. 00:14

Deja1988

Negoooo, ja bas imam trbuh vec.. Ono, kao da sam u 7.mj trudnoće..🙈 Pa kak🙄 Vi ste sve jos uvijek misice ili? 😂😂😂

Hahhah dejooo ma tko je misica gleeedaaaaj...sa 18tj hahahha ti si vjerovatno mrsava za mene.. 

Vidiii kako se vidi
    Vidiii kako se vidi
    luce35
    02. Lipanj 2019. 06:56

Jutro, kavicu sam vec popila i gledam cega se uhvatiti po stanu.
    Mi nismo jos nista gledali za bebu, prerano mi to jos. Nemam ni ideju sto cemo sve uzeti, al plan je u istoj trgovini nakupovati sto vise potrebnih stvar.

Manich bas si lijepa, i stomak ti lijepo pristaje 😁

• renata.koscec
    02. Lipanj 2019. 09:12

Moja ima 3,5g pa još provjerim da li diše po noći. Valjda ćemo tako do tko zna kad :)

PatyDi
    02. Lipanj 2019. 09:29

Daaaa misica sam i ja 🤣🤣🤣
    Zanemarite podignutu haljinu, upravo se spremam na misu 😊

02. Lipanj 2019. 10:10

Deja, Luce  hvala vam curke i meni se svidja kako mi stoji stomak....
    DijMar i tvoj je bas ljepi stomak...  Umrla sam na usporedbu homer simpsona.. 🤣🤣🤣🤣

02. Lipanj 2019. 11:32

Curke preljepe ste, moj trbuh je ohoho veci 😂😂🙈  ja sam vam ovi dana u totalnom poslu napokon smo zavrsili s krecenjem al zato je ostalo ciscenja imam sta tj dana cistiti da bi sve dovela u red, nesta me i leda pocinju boliti bit ce od toliko rada, al bolje da to sada zavrsim pa cu poslje sve 4 u zrak, i taman ce doci vrucine pa necu tekar nista moci..
    Vidim pricale ste o ogradicama, ja imam da je celi krevet oblozen da se nidgi nemoze udariti e sad kad citam vase komentare nezz kako cu onda pratiti bebu ako sve oblozim, kad sad o tome svemu razmisljam stvarno me je strah svega i ocu li znati 🙈🙈 

Julie
    02. Lipanj 2019. 11:43

ayla

Curke preljepe ste, moj trbuh je ohoho veci 😂😂🙈 ja sam vam ovi dana u totalnom poslu napokon smo zavrsili s krecenjem al zato je ostalo ciscenja imam sta tj dana cistiti da bi sve dovela u red, nesta me i leda pocinju boliti bit ce od toliko rada, al bolje da to sada zavrsim pa cu poslje sve 4 u zrak, i taman ce doci vrucine pa necu tekar nista moci..
    Vidim pricale ste o ogradicama, ja imam da je celi krevet oblozen da se nidgi nemoze udariti e sad kad citam vase komentare nezz kako cu onda pratiti bebu ako sve oblozim, kad sad o tome svemu razmisljam stvarno me je strah svega i ocu li znati 🙈🙈

Ma to i mene strasi sto ne vidis dijete onda, zato smo dogovrili samo plahte i vreca za spavanje....curke divno izgledate 😊

Frajla
    02. Lipanj 2019. 11:45

Julie

Frajla hvala na info, daj mi reci koju velicinu vrece da uzmem, dal da to isto prsti velicina djeteta ili uzmes vecu odmah?

A nemam pojma sto savjetovati. Imam jednu iz h&m, ona je mislim 56 ili tako nesto, idu brojevi po odjeci. A druga je iz ethereal i oni imaju 0-6 mj, a iduca je 6-24 mj ili tako nesto. Po meni bolja opcija jer duze traje...i ta h&m je malo tanja, ova druga je kao tanji jorgan. Mislim da je c&a cak imao vrece s rukavima koji se mogu maknuti po potrebi, na patent su, ali vec su maknuli te zimske stvari...

Frajla
    02. Lipanj 2019. 11:53

Ja evo zgotovila rucak i legla malo, nesto mi se pocelo vrtiti, valjda od vrucine kod sporeta.
    Decki spavaju, cekam da se probude, pa cemo jesti, a onda popodnevni odmor 😂
    Super su vam stomaci. I moje je vec veliki, pogotovo kad obucem neku uzu majicu. U trudnickim hlacama sam vec 2 tjedna, a mislim da cu uskoro morati i majice, jer isto izgledam ko Homer 🤪
    Htjela sam se poceti slikati na puni tjedan, ali zaboravila u utorak 🙈 valjda se sjetim iduci tjedan
    Moram i ormar presloziti i maknuti ono sto ne mogu, samo neznam kada cu stici 🙄
    Kolica smo izabrali, pa budem pratila kad ce neka akcija. Al kod nas je eto specificna situacija, pa ne mogu bas birati izmedu puno modela

Frajla
    02. Lipanj 2019. 11:59

Frajla

Julie

Frajla hvala na info, daj mi reci koju velicinu vrece da uzmem, dal da to isto prsti velicina djeteta ili uzmes vecu odmah?

A nemam pojma sto savjetovati. Imam jednu iz h&m, ona je mislim 56 ili tako nesto, idu brojevi po odjeci. A druga je iz ethereal i oni imaju 0-6 mj, a iduca je 6-24 mj ili tako nesto. Po meni bolja opcija jer duze traje…i ta h&m je malo tanja, ova druga je kao tanji jorgan. Mislim da je c&a cak imao vrece s rukavima koji se mogu maknuti po potrebi, na patent su, ali vec su maknuli te zimske stvari…

Kad vec pisem za h&m, oni su bas specificni s cijenama. Evo konkretno za tu vrecu, znaci bile su snizene i onda najednom vise nisu, bas se vidilo da su micali one narancaste naljepnice. Ja sam iskopala jednu na kojoj su zaboravili maknuti 😆 i to je bilo prije nekih godinu i pol
    I sad ju opet imaju po punoj cijeni, tamno plava sa sidrima, ja platila 70 kn, a sad je evo na webshopu 20 eura
    Neke stvari tako budu snizene, pa vise ne. Neke budu na internetu snizene, a u trgovini ne ili obrnuto 😏
    Na internetu cesto daju 15-20% na sve. A s druge strane stvari koje su u trgovini 2+1 gratis (ili kak oni napisu 3 za 2) na internetu nisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.