Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    01. Lipanj 2019. 15:49

Manich

Hej zenice znam da smo vec pricale o tome ali moram opet pitati.. Jel koju boljelo kad ustaje kad se okrece kad sjeda i kad ustaje… Probada me u tim trenutcima onako ili sa jedne strane ili po sredini.. Ja nikako da kazem doktorici da mi se to nekad desava i da pitam jel to normalno s tim da mi se to sad evo dva dana desava a ova dva dana sam bas puno odmarala nisam nista radila osim kuhanja rucka. .. I pocelo mi se desavati da se sva ulocim kad lezim na boku najcesce na desnom boku ako se okrenem u noci i probudim se onda mi cijela desna noga bude ukočena bas skroz da ju ne osjetim..

Mene to boli od 22og tjedna, danas isto, rekla sam ginicu i nis mi nije reko... Mislim da je normalno 🤔

• renata.koscec
    01. Lipanj 2019. 16:05

Ja bila s malom u maksimiru i totalno sam izmorena kao da sam se na himalaju penjala, krepana sam. Trenutno lik kosi travu ispred zgrade, kao da mi mozak svrdla. Non stop neka buka, preko tjedna u susjednjoj ulici grade zgradu pa je buka s gradilista od 7 ujutro, cak i danas a sad je ovaj nasao i tu travu kositi.
    Sto se tice zelje za hranom, najvise imam zelju za pizzom i jagodama i svim jagodastim. Pase mi i ostalo, osim ribe, koja mi se zgadila u prvoj trudnoci i ne mogu je vidjeti do dana danasnjeg.

anemone
    01. Lipanj 2019. 16:11

DijMar

Kod nas je predivan dan! Da se nisam umorila do sad, sigurno bih zapicila do plaze na malo suncanja 🤗
    Malo sam lijena, malo trudna, malo umorna, malo svakak i tako ukrug 🤣
    Moram se pomalo odvikavati od glupe hrane kojoj prije trudnoce nisam ni primirisala, a sad obavezno barem jednom u dva tjedna pojedem pastetu, hrenovke, tjesteninu, rizu, odem u pekaru svako malo…okej, nije to toliko cesto, ali bez svega toga bih mogla…ne znam jel imate vi neke bas ono posebne zelje ili nesto da vam nikako ne pase? Kod mene nema toga, sve mi pase 🤣🤣🤣

Budi sretna da možeš jesti, hvala Bogu da nemaš pojma kak je grozno dok ti se sve gadi. 😑
    Ja na veliko zaobilazim mjesta s hranom, u restoranu sam bila možda 3 puta od kak sam trudna  (i naravno nije mi valjalo i bilo mi je muka)  a inače smo se dragi i ja više puta mjesečno negdi počastili. A da ne pričam o količinama koje sam mogla strpat u sebe. 
    Naravno, reduciraj baš ono nekvalitetno koliko možeš ali s druge strane, samo ti jedi ako ti to paše 😊
    Bolje to sve nego ništa 😊

anemone
    01. Lipanj 2019. 16:14

Angelina

Zene, hocete vi koristiti one zastitne ogradice za krevetice?

Ja sam si već našla dada&rocco koje ću kupiti (ako na to misliš). Njihovo sve mi je predivno.
    Makar to po meni neku svrhu dobije tek kasnije, dok je beba veća. 😁 Dok je manja čisto da uljepšas krevetić. 

Frajla
    01. Lipanj 2019. 17:14

Angelina

Zene, hocete vi koristiti one zastitne ogradice za krevetice?

Ja to nisam planirala koristiti, rizik od gusenja i sve ostalo...
    Ali mali je valjda vec od 2 mjeseca uvjek gmizo prema gore i glavicom se nabijo u ogradu. Tako da smo brzo isli kupiti neku privremeno i narucili dada&rocco, jer mi nema smisla staviti samo s jedne strane

Julie
    01. Lipanj 2019. 17:56

Ja nemam bas neku zelju za odredenom hranom, nisam imala mucnina pa sam mogla jesti, jedino mi se zgadio sir (cheddar) sve sam mogla jesti s okusim njega i nachosi u kinu, ne mogu ih vidjeti  😂🙈
    Sto se tice ogradica i ostalog odlucili smo ne kupovati dok ne dode vrijeme za to, isto vrijedi i za posteljinu jer nema smisla dok je beba mala. Plahte da i one nepromocive takoder a pokrivanja nece neci jer cu ga pokusati nauciti na spava u vrecu, prakticnije mi je i znam da se nece otkriti ili si prebaciti deku preko glave pa da legnem s mirom.

Julie
    01. Lipanj 2019. 17:57

Hjooooj opet moje greske. 😂🙈

PatyDi
    01. Lipanj 2019. 18:06

Ogradicu sam dobila od deckove sestre, a mama ce mi samo drugu navlaku sasiti i nisam pametna kad cu je staviti, ali kao i Julie planiram malca strpat u vrecu 😅 A preko dana planiram da spava u dnevnom boravku, da nije potpuna tisina i tamo ce prvih par mj imati koljevku koja je vec generacijama u nasoj obitelji, prekrasna pletena, a mama ce naravno, sivati sto treba 🤗 i to se nadam da ce spavat uz mog tatu koji hrce, kad dodje s posla 😅

• Nensy0308
    01. Lipanj 2019. 19:52

mc_zgb

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur
    LollyBB - 15.9 dječak
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09. curka
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec
    irma123 - 25.09. curica - OB Virovitica
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Petrica87 - 06.10, dječak
    Natalie - 7.10. dječak
    Laura233 - 7.10. djevojcica
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska
    Nensy0308-13.10. Curica - Vinogradska 
    mc_zbg - 15.10. - curica? - Vinogradska
    sreca - 16.10.
    Doris3101 - 16.10. - dječak
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek
    fritula - 23.10. - dječak
    Teresita - 24.10-dječak
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Toškica95 - 06.11. - dječak?
    Pikulica19 - 11.11. Vinogradska
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska
    Iwancheee- 26.11.
    Katja32- 28.11

Deja1988 iMatea26, možda se čak i poklopimo

Evo i mi se stavili na popis 

PatyDi
    01. Lipanj 2019. 20:07

Upravo izvadila i isprobala ljetnu robu jer mi je dosta vise zime 😫 i nisam zadovoljna vidjenim...plan su bile ljetne haljinice od kojih ce vecina sad postati samo prikladne za na tajice 😩 a kosulje i tunike za tajice ce bit za na hlace 😬 decko me zeza da izgledam ko Homer Simpson kad stavim majicu koja je bila normalna, a sad mi je kratka 😅 
    Nego, nekako mislim da cu morat uzet neke hlace kratke, ali bas trudnicke, a ne da mi se u H&M davat toliku lovu - prijedlozi, gdje?? 🤔 I mislim si, pa sta ako cu imat samo par trudnickih kombinacija koje cu vrtit jos ostatak trudnoce....a samo neka mi se jos koja netrudna zenska osoba pozali da nema sta obuci ili da joj nesto ne stoji dobro 🤬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.