Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    29. Svibanj 2019. 10:14

Stigo mi je banana jastuk jeeee Očekivala sam da je velik, al na krevetu izgleda ko divovski crv hahaahah inače je super na dodir, sad ga treba isprobati za ležanje Uzela sam od neke žene novi, ona ga nije koristila, platila ga 100 kn Piše da su punjenje kuglice, antialergijsko i antiasmatično...dvoumila sam se dal da uzimam ili ne, ali ajde, kud sve tamo i to

anemone
    29. Svibanj 2019. 10:39

Danas sam naletila na članak o sjedalicama, pa prenosim 😊

https://revijahak.hr/2019/05/26/test-djecjih-autosjedalica-dvije-s-maksimalnom-ocjenom-i-cak-cetiri-lose/

• Petrica87
    29. Svibanj 2019. 11:03

Ženice, je li koja od vas isla na trudnicku masazu? Bila bih zahvalna ako ima netko preporuku za Zg 😉

• Petrica87
    29. Svibanj 2019. 11:05

HarryPotter

Jutroo zeneee 😊😊
    I ja cekam vise to sunce, nadam se da ce s lipnjom btii bolje. Nesto sam citala nedavno, kako su nam i jesenje i zimske bebe a mi se grijemo na klimu, dodatno mozda jos jedan uzmemo ele. Radijator, jel mislite da bi trebali uzeti ovlazivac zraka u bebi opremu😂… Eto ne mislim ja ni o porodu, ni o bolu, vec samo o tome sto me ceka kad doma dodjemo.
    😊😊

Ja isto samo razmisljam sto me ceka doma,najmanje me strah poroda i bolnice 😂 mislim da ovlazivac definitivno treba uzeti,meni je vec na popisu! Ili barem neki mali difuzor 

PatyDi
    29. Svibanj 2019. 11:17

Petrica87

HarryPotter

Jutroo zeneee 😊😊
    I ja cekam vise to sunce, nadam se da ce s lipnjom btii bolje. Nesto sam citala nedavno, kako su nam i jesenje i zimske bebe a mi se grijemo na klimu, dodatno mozda jos jedan uzmemo ele. Radijator, jel mislite da bi trebali uzeti ovlazivac zraka u bebi opremu😂… Eto ne mislim ja ni o porodu, ni o bolu, vec samo o tome sto me ceka kad doma dodjemo.
    😊😊

Ja isto samo razmisljam sto me ceka doma,najmanje me strah poroda i bolnice 😂 mislim da ovlazivac definitivno treba uzeti,meni je vec na popisu! Ili barem neki mali difuzor

Ako niste na moru di je full vlaga, onda mislim da bi trebalo nešto za ovlaživanje da. Ja ću isto biti na sjeveru di je zrak suh pa moram vidjeti te stvari...a porod uh jučer sam baš gledala neke snimke na netu...ah, bolje da ne gledam. Neki dan me uhvatili hormoni i napad plakanja jer znam da neću moći ni smjeti dosta toga nakon poroda i kako ću biti manje vše ovisna o drugima i sve me to toliko rastužilo jooooj

Frida88
    29. Svibanj 2019. 11:45

Pozdrav budućim mamama :) 

Pratim vas već neko vrijeme, pa sam se odlučila pridružiti u razgovorima. Ja sam u 14. tjednu, prva trudnoća a termin mi je 23.11. tako da sam taman između jesenskih i zimskih beba. Iz Zagreba sam i nisam još odlučila gdje ću roditi, ali sam čula dobra iskustva iz Vinogradske. 

:) 

Frajla
    29. Svibanj 2019. 11:55

Frida88

Pozdrav budućim mamama :)

Pratim vas već neko vrijeme, pa sam se odlučila pridružiti u razgovorima. Ja sam u 14. tjednu, prva trudnoća a termin mi je 23.11. tako da sam taman između jesenskih i zimskih beba. Iz Zagreba sam i nisam još odlučila gdje ću roditi, ali sam čula dobra iskustva iz Vinogradske.

:)

Dobro dosla i zelim ti urednu trudnocu
    Meni je termin 20.11., smatram se jesenskom trudnicom, zima mi niie prije 12 mj 😆

mc_zgb
    29. Svibanj 2019. 11:57

Petrica87

Ženice, je li koja od vas isla na trudnicku masazu? Bila bih zahvalna ako ima netko preporuku za Zg 😉

Ja bih isto ovo znala, da mi išijas netko ubije malo  a i općenito leđa.. prije trudnoće sam išla na masažu i super mi je bilo to, i tad me išijas ubijao kad me masirala.. ako netko ima preporuke, pls 

Frajla
    29. Svibanj 2019. 11:57

DijMar

Petrica87

HarryPotter

Jutroo zeneee 😊😊
    😊😊

Ako niste na moru di je full vlaga, onda mislim da bi trebalo nešto za ovlaživanje da. Ja ću isto biti na sjeveru di je zrak suh pa moram vidjeti te stvari…a porod uh jučer sam baš gledala neke snimke na netu…ah, bolje da ne gledam. Neki dan me uhvatili hormoni i napad plakanja jer znam da neću moći ni smjeti dosta toga nakon poroda i kako ću biti manje vše ovisna o drugima i sve me to toliko rastužilo jooooj

Mi smo u zg i nemam nista, zracimo par puta dnevno i sve je ok 
    Ma nije tako strasno poslje poroda, meni uz muza nije trebao nitko. Sve sam mogla osim spavati 😂

Frida88
    29. Svibanj 2019. 12:17

Hvala :)

Zasad je sve uredno, osim standardnih trudničkih tegoba, koje sada već lagano prolaze. Nadam se da će tako i ostati do kraja!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.