Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    22. Svibanj 2019. 11:24

Evo ovako cu reci posto se ne sjećam tih naziva, epiduralnu ne mogu primiti osobe koje imaju problema sa trombocitima odnosno zgrusavanjem krvi,takoder one koje su tetoviranje na mjestu gdje bi isao ubod), zene sa ostecenjem kralježnice sad ne znam  kakvim posto oni to tamo procjenjuju, ali to se ne odnosi na one koje bole leda tu i tamo nego bas ostecenja i jos neki termini koje nije previše objasnjavala jer je rekla da ljudi koji to imaju znaju da imaju tj postavljena im je dijagnoza. U principu mnogo ljudi je kandidat za epiduralnu.
    Sve sto je Lolly napisala sam vec vec so jucer napisala. Ja sam isto misljenja da ne treba patiti, sama anesteziologinja je rekla da cemo to tek na dan poroda vidjeti da li mozemo izdrzati ili ne i prema tome odluciti i to je najpametniji odg sto je mogla reci.
    Dakle postoji rjesenje ukoliko fakat ne mozes ovako. Ja sam se jako bojala prirodnog poroda citav zivot i price tih strucnih osoba me umiruju jako. Samo se nadam da cu imati dobar tim oko sebe, najvaznije mi je da dragi ide sa mnom jer se uz njega osjecam, sigurno i voljela bi da uz mene taj dan bude moj doktor i da me on porodi, ako ne Boze moj ali eto to mi je zelja. To cu vec sve s njim popricati.

22. Svibanj 2019. 12:00

Zene jedno pitanje sad za ovo tko moze biti s nama na porodu. Jel jos uvijek stoji ono da zene koje su rodile mogu biti s nama na porodu.. Tipa mama, sestra, sestricna. Posto ja nemogu ocekivat niti zelim onog supka od mog bivseg tamo ni u posjetamo a kamoli da je uz mene dok radjam. Nekako me strah ici sama jer kazu da se bolje odnose prema zenama ako nisu same u radjaoni.. Ja sam iz Belog Manastira i rodit cu u Osijeku a za kbc Os svasta ruzno pricaju. Mislim da nisu bas obzirni svi i da znaju biti jako neugodni prema zenama kad radjaju. 

22. Svibanj 2019. 12:00

Curee imam jedno pitanje 
    ja sam sada 15+3 i nadobudno se nadam da cu sutra na pregledu moozda znat koji je spol pa me samo zanima kad su Vama rekli sto tocno nosite ?, 
    Nije mi pretjerano bitno jel decko il cura al voljela bih znati zbog robice i ostalih stvari 
    prva mi je trudnoca ... 

Frajla
    22. Svibanj 2019. 12:08

MaybeBaby

Curee imam jedno pitanje
    ja sam sada 15+3 i nadobudno se nadam da cu sutra na pregledu moozda znat koji je spol pa me samo zanima kad su Vama rekli sto tocno nosite ?,
    Nije mi pretjerano bitno jel decko il cura al voljela bih znati zbog robice i ostalih stvari
    prva mi je trudnoca …

Meni su zadnji put dr rekla da misli da je musko sa 13+nesto, ali testisi se razvijaju tek oko 16 tjedana, a kod malih curica klitoris zna biti velik i natecen, pa nije sigurno.  I bilo je musko.
    Sada mi je s 12+1 opet receno da je mozda musko, a budemo vidila sta ce biti na kraju

• Natalie
    22. Svibanj 2019. 12:12

Što se pratnje na porodu tiče, mislim da to ovisi o rodilištu i najbolje ti je da provjeriš u kbc Osijek tko može s tobom. Ne vidim razloga zašto na porod s tobom ne bi mogla ići tvoja mama ili netko drugi.

Mi smo sa 16 tjedana otkrili spol, u 15tom bi se trebalo vidjeti ali ti to ovisi prvenstveno o tome da li će ti se beba okrenuti tako da može vidjeti ima li nečeg među nogama ili ne. A dosta ovisi i o kvaliteti uzv.

22. Svibanj 2019. 12:16

Meni je na prošlom uzv-u rekao da misli da vidi nesto i da je dečkić a vidjet cemo sutra 😊 jedva cekam saznati 😊😊 iako od početka me orati neki osjecaj da je curica ♥️ 
    Sto se pratnje tice muž kaze da on nebi ako ne mora 😂 nema bas zeludac za to a i kaze da mora neko i slaviti prvo dijete a ako ja radjam znaci on slavi 😂😂 
    ii iskreno ja bi vise voljela sestru kraj mene u tom trenu nego njega .. neznam zasto 

• Mamika99
    22. Svibanj 2019. 12:30

Manich

Zene jedno pitanje sad za ovo tko moze biti s nama na porodu. Jel jos uvijek stoji ono da zene koje su rodile mogu biti s nama na porodu.. Tipa mama, sestra, sestricna. Posto ja nemogu ocekivat niti zelim onog supka od mog bivseg tamo ni u posjetamo a kamoli da je uz mene dok radjam. Nekako me strah ici sama jer kazu da se bolje odnose prema zenama ako nisu same u radjaoni.. Ja sam iz Belog Manastira i rodit cu u Osijeku a za kbc Os svasta ruzno pricaju. Mislim da nisu bas obzirni svi i da znaju biti jako neugodni prema zenama kad radjaju.

Rodila sam u KBC Osijek i imam pozitivna iskustva, budu svakakvi kad su i žene svakakve, samo ih slušaj i bit će ok, i oni se svega naslušaju, pa im je oprošteno :) Prema meni su bili ok iako sam bila sama... Doktorica malo nadrndana dok me šila (trajalo je sat vremena), ali ajde i to je prošlo... Ne kažem da će ovaj put biti tako, ali eto, da čuješ malo nekoga s ok iskustvom :D

• Mamika99
    22. Svibanj 2019. 12:31

MaybeBaby

Curee imam jedno pitanje
    prva mi je trudnoca …

Ja sam bila 14 + 2 kad mi je rekao spol, a prošli put mislim da je bilo malo kasnije jer ranije nismo ni radili uzv.. Ugl. ako je bebana nameštena tako da se vidi, možeš očekivati ;)

luce35
    22. Svibanj 2019. 12:33

Ja sam bila na uzv sa 16+3, beba se lijepo namjestila al dr nije htjela potvrditi bas zbog tog sto Frajla spominje za klitoris

• Mamika99
    22. Svibanj 2019. 12:36

E sad što se tiče epiduralne, dao mi je doktor par tjedana pred porod onaj neki papir di sve piše. Iskreno, prije toga nisam ni razmišljala o epiduralnoj, onda sam malo čak i počela, ali znam da je rekao da moram ranije javiti da mi naprave te neke pretrage zbog anestezije... Na kraju sam odlučila ići bez toga, nisam se previše bojala poroda i osećala sam se dosta spremnom, imala sam osećaj da mogu dosta boli otrpiti, a većina nas može :) iako, svako poznaje sebe, meni je više bio problem oporavak nego sam porod, ali eto moj je kratko trajao i nije bilo problema, sreća. Nadam se da će tako i ovaj put, iako se sad nekako više bojim. Dobro mi je mama rekla (a njoj njena mama), najlakše je prvi put, ne znaš šta te čeka :D Ako ste paničari, možda bolje uzeti epiduralnu nego da vas uhvati panika, ali inače, meni se bez ičega čini i jednostavnije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.