Ma men je vise dosta ne spavanja a svi misle kako ja spavam i da sam odmorna i kosa mi se dize od tih prica.. Sta cete dns kuhati curke ja nemam ideje nikakve, najrade nebi nista a moram nesta jesti 😏
Jutro svima, ja budna od 5 i sad me hvata san. Kuhanje? Vise sama nemam ideje, a moj dragi uvijek kaze napravi sto god zelis posto on sve jede tak da uvijek nekaj izmisljam.
Zenice znam da smo pisale vec o tome.. Ali evo moram se vratit na to jer sam se nasla onak nespremna i stalnooo mi to sad u glavi.. Imala sam spremna neka imena i jucer mi sestricna bubne zensko ime i ja ostanem u soku koliko mi se svidjelo. Ugl za curicu sam odlucila bit ce ime Nea.. A za decka sam imala dvije opcije Liam i Lucas medjutim nekako mi nijedno nije izazvalo onaj wow efekt kao ime za curu. Imate li kakve ideje. Znaci volim i kratka i duga imena bitno da nije neko klasicno nase hr ime jer mislim da smo zasiceni sa mateom, ivanom i slicnim imenima.
Za kuhanje isto nemam pojma… Bas me to opterecuje🙄 Jučer sam juhicu, svinjske snicle dinstane na puno luka, i jecmenu kasu sa punoo povrca… I bilo je 😋😋 Prije sam u tjednu znala skuhati juhu iz vrecice, one neke krem, kad nisam stizala zbog posla kuhati onu pravu, ali sad su mi te juhe bljak, sama pomisao na njih🤢
Hihi a ja se davim u gotovim juhama.. Od krem juha sve mi pasu al najvise volim onu dalmatinsku.. Neki dan sam 3 skuhala i sve pojela tokom dana. Ni ja nemam ideja za kuhanje ali jucerasnji rucak je bio mmm pravila sam punjene lignje.. Bas sam gustala u rucku jucer a danas cu na suhoj kifli ako ovako nastavim hahahah..
Jutro! Evo, stiglo je i mene moje...toliko o mom savršenom spavanju jer već tri noći se budim jako često i predjutro me počne bolit s lijeve strane iznad guze...možda jer me napala moja divna afta pa me boli užasno, možda jer mi dečko ide na živce i ružno je za reč, ali jedva čekam da natrag ode na teren, a možda su u šumi
Kuhanje? Hm...toliko divnih recepata pročitam i imam brdo ideja, ali većinom mi se nekad ne da mrljaviti u kuhiji pa nešto brzinski napravim...
Ne znam kako vi, ali ja sam postala nekako pasivna prva 4 mj sam svaki dan pratila svoje aplikacije za trudnoću, čitala svaki tjedan o razvoju bebe i mom tijelu, pratila kile do 3 puta na dan...a sad prođe i tj dana da ne pogledam aplikaciju...prestala sam brojiti kile
ajde još pročitam o razvoju nešto, ali ne toliko nabrijano kao ranije...
Meni je mm otisa tako da smo maleni i ja sami i najrade nebi nista skuhala jer i on i ja pojedemo nes sitno tako da ne znsm ni ja sto cu, moguce spinat i pire s sniclama😤😤
Manich, muska imena? Hmm
Noah, Ian, Benjamin, Noel, Fran.. Evo psr imena koja su meni prekrasnaa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤭 pa ako ti s ene svidi budem jos smislila
Hahaha joj moj decko je jako velika maza, a ja nisam i onda on namjerno kad vidi da sam cangrizava 😤
A mozda ima veze i kod mene sa kretanjem jer otkako cuvam tog klinca jako smo puno vani kad ne pada i puno setam, uz odnor naravno, ali mozda ima veze..
Da ne pravim kobasice od posta….
Znaci nisam jedina koja ne zna sto bi s epiduralnom….zanimljivo mi je da mi ljudi med struke preporucuju epiduralnu jer ako si mozes olaksat zasto ne, dok ostali imaju strah od toga. A sad znam ja da od bolova nitko nije umro nego ne znam uopce kolika mi je tolerancija na bol jer srecom nikad nisam trpila neke strasne bolove. Zubara se npr jako bojim i trazim anesteziju za svaki popravak, ali to je valjda vise iz nekog straha jer mi je znalo pozlit tijekom popravka i jednom sam skoro pala u nesvijest (doslovno od straha). Zec sam u kineskom horoskopu pa mozda zato😂. Strah me tih iznenadnih bolova i da ce mi te spravice u ustima napraviti stetu ako napravim nagli potez kad zaboli….sad opet pitanje za one koje su rodile😁: ima li kod poroda takvih iznenadnih bolova ili se postupno pojacavaju? Mislim da bih postupne mogla podnijeti.
Ja kod zubara ni dobar dan necu reci bez anestezije 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️😂 alii porod bez epiduralnd nsma problema ahahaah
Šta se tiče epiduralne, ja sam razmišljanja tog da zašto si ne bi olakšala ako mogu? Mislim da medicina napreduje baš zato da nam olakša. Pa vani je to normalna stvar, tako da mislim da se ne bi trebale bojati.
A druga stvar, veliki sam panicar i stalno mi kroz glavu prolazi da ako jako ispanicarim neću vjerovarno doživljavati doktore u toj panici šta je jako jako loše.
Aurora, ja se isto tako bojim zubara i ustvari ne boli mene to tamo toliko koliko si ja stvorim u glavi paniku i par puta sam se onesvijestila. 😔 To je teško nekom objasnit, bar mi je lakše sad dok vidim da nisam jedina 😂
Meni je mm otisa tako da smo maleni i ja sami i najrade nebi nista skuhala jer i on i ja pojedemo nes sitno tako da ne znsm ni ja sto cu, moguce spinat i pire s sniclama😤😤
Manich, muska imena? Hmm
Noah, Ian, Benjamin, Noel, Fran.. Evo psr imena koja su meni prekrasnaa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤭 pa ako ti s ene svidi budem jos smislila
Uuuuu Ian i Benjamin divnooo.. Dolaze u obzir.. Hvalaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji