Vrijeme je da vas pozdravim do jutra jer cu crknut od zavisti 😂🙈 nemam doma nikakve kolace, kekse i cokolade ne zelim a to je jedino kaj imam od slatkog......zelim kolace, zelim neki socni biskvit i visnje gore i da je onak u soku namocen......ne, ovo je prevrsilo sve mjere zdravog razuma....... Laku noc 😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Jutro cure, meni nije zelja za kolacima ni epiduralnom, samo do spavanja 🤣🤣🤣
Dobro jutro, paula da istina zato kazem mi zene sve mozemo..
Bome bi i ja sad nesta slatko 😑 al bi i spavala oko 1 sam zaspala i vec sat vremena budna 🙄🙄
Jutro cure,
Citam o epiduralnoj, nisam rodila vaginalno ali sam imala carski pod epiduralnom i nemam nikakvih nuspojava ako se izuzme da me ponekad zna svrbiti mjesto gdje au me piknuli.
Neprocjenjivo je cuti prvi plac i dobiti dijete odmah na ruke.
Sto se tice kolaca, imam doma gotovu, od Leda, savijacu cheescake,/malina i mislim da cu je danas napraviti iako mi se najvise jedu oni mali, svadbeni kolacici, mljac.
Opet mi se jede smecasto, mislim da cu morati sutra do McDonaldsa 😊.
Jucer sam 2,5h sata cistila frizider, poslije sam bila totalno krepana.
Ma men je vise dosta ne spavanja a svi misle kako ja spavam i da sam odmorna i kosa mi se dize od tih prica.. Sta cete dns kuhati curke ja nemam ideje nikakve, najrade nebi nista a moram nesta jesti 😏
Jutro svima, ja budna od 5 i sad me hvata san. Kuhanje? Vise sama nemam ideje, a moj dragi uvijek kaze napravi sto god zelis posto on sve jede tak da uvijek nekaj izmisljam.
Zenice znam da smo pisale vec o tome.. Ali evo moram se vratit na to jer sam se nasla onak nespremna i stalnooo mi to sad u glavi.. Imala sam spremna neka imena i jucer mi sestricna bubne zensko ime i ja ostanem u soku koliko mi se svidjelo. Ugl za curicu sam odlucila bit ce ime Nea.. A za decka sam imala dvije opcije Liam i Lucas medjutim nekako mi nijedno nije izazvalo onaj wow efekt kao ime za curu. Imate li kakve ideje. Znaci volim i kratka i duga imena bitno da nije neko klasicno nase hr ime jer mislim da smo zasiceni sa mateom, ivanom i slicnim imenima.
Za kuhanje isto nemam pojma… Bas me to opterecuje🙄 Jučer sam juhicu, svinjske snicle dinstane na puno luka, i jecmenu kasu sa punoo povrca… I bilo je 😋😋 Prije sam u tjednu znala skuhati juhu iz vrecice, one neke krem, kad nisam stizala zbog posla kuhati onu pravu, ali sad su mi te juhe bljak, sama pomisao na njih🤢
Hihi a ja se davim u gotovim juhama.. Od krem juha sve mi pasu al najvise volim onu dalmatinsku.. Neki dan sam 3 skuhala i sve pojela tokom dana. Ni ja nemam ideja za kuhanje ali jucerasnji rucak je bio mmm pravila sam punjene lignje.. Bas sam gustala u rucku jucer a danas cu na suhoj kifli ako ovako nastavim hahahah..
Jutro! Evo, stiglo je i mene moje...toliko o mom savršenom spavanju jer već tri noći se budim jako često i predjutro me počne bolit s lijeve strane iznad guze...možda jer me napala moja divna afta pa me boli užasno, možda jer mi dečko ide na živce i ružno je za reč, ali jedva čekam da natrag ode na teren, a možda su u šumi
Kuhanje? Hm...toliko divnih recepata pročitam i imam brdo ideja, ali većinom mi se nekad ne da mrljaviti u kuhiji pa nešto brzinski napravim...
Ne znam kako vi, ali ja sam postala nekako pasivna prva 4 mj sam svaki dan pratila svoje aplikacije za trudnoću, čitala svaki tjedan o razvoju bebe i mom tijelu, pratila kile do 3 puta na dan...a sad prođe i tj dana da ne pogledam aplikaciju...prestala sam brojiti kile
ajde još pročitam o razvoju nešto, ali ne toliko nabrijano kao ranije...
Meni je mm otisa tako da smo maleni i ja sami i najrade nebi nista skuhala jer i on i ja pojedemo nes sitno tako da ne znsm ni ja sto cu, moguce spinat i pire s sniclama😤😤
Manich, muska imena? Hmm
Noah, Ian, Benjamin, Noel, Fran.. Evo psr imena koja su meni prekrasnaa 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤭 pa ako ti s ene svidi budem jos smislila
Sortiraj odgovore
Najstariji