Cure i Zg, koje ste radile privatno anomaly, kod koga ste isle i kako ste zadovoljne? Gledam cijene, sve je to tu negdje oko 600 kn. Prosli put sam bila u Ginekosu, kod dr. Ujevic i bila sam zadovoljna. Sad gledam polako jel bi tamo ili negdje drugdje. Koliko se ranije moram naruciti? Sad sam 14tt, prosli put sam radila anomaly u 18tt, ali znam da moze i do 22 tt.
Cure i Zg, koje ste radile privatno anomaly, kod koga ste isle i kako ste zadovoljne? Gledam cijene, sve je to tu negdje oko 600 kn. Prosli put sam bila u Ginekosu, kod dr. Ujevic i bila sam zadovoljna. Sad gledam polako jel bi tamo ili negdje drugdje. Koliko se ranije moram naruciti? Sad sam 14tt, prosli put sam radila anomaly u 18tt, ali znam da moze i do 22 tt.
Ja idem kod doktorice Mazalin i baš sam zadovoljna s njom. Sve lijepo objasni, nije na brzinu gotova - samo da te se riješi, nego se baš posveti. Naručujem se kojih tjedan i pol prije. Ja sam radila sad sa 20 tj😊
Jutro svima, evo kod nas malo sunceka konacno.
Lolly koliko ja znam ne radi privatno, al zaista se prema pacijentima ponasa kao da ga placas.
Renata ja sam zvala Ginekos posto sam prvo tamo mislila ici medutim javila se neka frustrirana i bahata sestra i odustala sam pa sam zvala polikliniku Harni i otisla tamo, kod dr. Tadic. Bilo je fantasticno, zena strucna, njezna, pristupačna i kako sam ja malo freak pa volim znati tko je ko ja ju uguglala i procitala da je specijalizirala na sv. Duhu jos kad je Matijevic bio tamo jer me je pitala tko mi vodi trudnocu pa sam i pomislila da se poznaju.
Ja idem u sunce (tj sad se zove agram) privatno, iskreno, jer mi je najjeftinije, imam neki popust tamo. Doktorica je ok, na mini anomaly sam bila oko 30 minuta. Za anomaly cu vidjeti jos uopce kako i gdje ce mi voditi trudnocu, ako ce opet u bolnici onda cu to tamo obaviti, ako ce moj gin, a posebno ce me slati u bolnicu samo za to onda cu ipak otici privatno
Ja idem kod doktorice Mazalin i baš sam zadovoljna s njom. Sve lijepo objasni, nije na brzinu gotova - samo da te se riješi, nego se baš posveti. Naručujem se kojih tjedan i pol prije. Ja sam radila sad sa 20 tj😊
Ja isto idem kod nje za sve jer ima sve sto treba tako da tamo i vodim trudnocu. Nemam za sad nikakvih zamjerki, od prvog posjeta i prije trudnoce je korektna i ljubazna, sve pohvale
Hvala za info za haljine, inače mango stalno gledam kako bi upiknula neku haljinu i sad su mi sve haljine divne kad u pola njih ne stanem višeZa Zaru nisam znala da imaju nešto i trudničkih, baš ću pogledati. Reserved je isto dobra ideja
Ni ja sama ne znam što bi, a kad vidim ono kaj se nudi, ne bi ništa od toga
Dijelim tegobe po traženju haljinateško mi je procijeniti kakva odnosno kolika ću biti par tjedana unaprijed pa odgađam do zadnje minute da kupujem. Nedavno sam bila na jednoj krizmi i tad sam još stala u neku staru haljinu jer jednostavno nisam pronašla ništa da mi se sviđa po trgovinama. I kako mi je tek sada u stvari buknuo trbuščić, onda (05.05.) kad sam stavila tu staru haljinu na sebe još rekoh mužu "Pa uopće ne izgledam trudno, baš sam mršava" kad ono na slikama trbušina se vidi
Sad 02.06. opet imam neku krizmu i sad više naravno ne stanem ni u jednu haljinu pa sam naručila online s Reserved stranice neku koja nije trudnička doduše ali je rastezljiva, uz tijelo pa da se vidi da nisam debela nego trudna, to je ta logika
Hahah drago mi je da nisam jedina u problemima. Meni ista ta situacija, ne znam kakva ću bit za mjesec dana kad će mi trebat haljina. Idem danas pogledat po dućanima, pa se nadam da ću isto pronaći nešto što paše na sve veličine trbuha.
Zenice jedno pitanje ja cu sljedeci tjedan biti 17tjedana i idem u srijedu na uzv kod svoje doktorice ali u dardu gdje ima bolji uzv i rekla je da cemo probat napraviti i 3D uzv jer ona ima i to. E sad mene zanima moze li ona taj anomaly scan napraviti i sada posto sam tek 17 tj ili cu za to ipak morati ici privatno? Nas zadnji uzv u 12tom tj je trajao svega 3 min pa me sada bas zanima hoce li ipak malo duze gledati bebicu pitam to vise radi sebe jer ju ja volim vidjeti.. Sto se tice samog pregleda sigurna sam da ce pogledati na bebi sve sto treba i moram joj natuknuti da skicne izmedju nogica 😊❤️ ako se naravno dobro okrene beba. Eh i to sto se tice bebice i njenog spavanja tjekom uzv nisam pametna sto da uradim da li da pojedem nesto slatko pa da se razbudi bebaca ili da pustim da vidimo kakva ce biti jer je na proslom uzv bila toliko aktivna da ju je jedva uhvatila da ju izmjeri i da ju ja bolje vidim a tada nisam nista jela jer sam isla ujutro rano.
Ja isto idem kod nje za sve jer ima sve sto treba tako da tamo i vodim trudnocu. Nemam za sad nikakvih zamjerki, od prvog posjeta i prije trudnoce je korektna i ljubazna, sve pohvale
Pa da, ja dok se sjetim onog prvog prvog odlaska i svih horor priča prijateljica o razno raznim grubijanima krkanima koji rade kao gin i onda dođem k njoj i žena bude tak draga, objasnila sve šta radi. Od onda mi stvarno nije nikakav problem otici šta god trebam. Stvarno nemam zamjerke.
A i prema tati je okej, sve mu je lijepo objasnila i pokazala 😊
Sa 16 tjedana smo htjeli saznati spol ali se beba nije dala. Dobrih 20 min ako ne i više je ona pokušavala, već mi je bilo žao nje. 😂
I sve je stvarno moderno i uredno šta je najbolje od svega
Zenice jedno pitanje ja cu sljedeci tjedan biti 17tjedana i idem u srijedu na uzv kod svoje doktorice ali u dardu gdje ima bolji uzv i rekla je da cemo probat napraviti i 3D uzv jer ona ima i to. E sad mene zanima moze li ona taj anomaly scan napraviti i sada posto sam tek 17 tj ili cu za to ipak morati ici privatno? Nas zadnji uzv u 12tom tj je trajao svega 3 min pa me sada bas zanima hoce li ipak malo duze gledati bebicu pitam to vise radi sebe jer ju ja volim vidjeti.. Sto se tice samog pregleda sigurna sam da ce pogledati na bebi sve sto treba i moram joj natuknuti da skicne izmedju nogica 😊❤️ ako se naravno dobro okrene beba. Eh i to sto se tice bebice i njenog spavanja tjekom uzv nisam pametna sto da uradim da li da pojedem nesto slatko pa da se razbudi bebaca ili da pustim da vidimo kakva ce biti jer je na proslom uzv bila toliko aktivna da ju je jedva uhvatila da ju izmjeri i da ju ja bolje vidim a tada nisam nista jela jer sam isla ujutro rano.
Možda ti je sa 17.tjedana prerano za veliki anomaly scan, mislim da ga je najbolje raditi oko 20-21tj jer bi onda razvoj svih organa trebao bit dovršen i ti organi biti u funkciji, pa to provjeravaju na tom pregledu. Nek me neko ispravi ako sam u krivu, takvu bar ja inf imam 😊
Cure jel kojs zivi u zg na zapadu u vrapcu, taman smo se preselili i ne znam zivu dusu haha muz na terenu a ja bi plakala od dosade, da popijemo kavu , prosetamo
Ja sam na vrapcu, ris naselje
Ja se bas ne razumim detaljno di je ris naselje 😂😂🤦🏽♂️ ja sam kod lidla na oranicama
Ris naselje je odmah pokraj bolnice vrapce, to ti je nekih 1,5 km udaljenno od tebe 😊
Ondaa mozemo ici prosetati kad ces imsti vremena, imas li stariju djecu? 🤭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji