Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laura233
    15. Svibanj 2019. 14:33

Isprobavam samo da li mi ovo sa lilypie.com radi 😂

Dior2
    15. Svibanj 2019. 14:35

Pozdrav cure nova sam na forumu i cekam svoju jesensku bebu. Odlucili smo da necemo otkrivati spol ali ja sam u nadi da je žensko. Zanimaju me vasa iskustva ko nosi curicu koje ste imali simptome?

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:35

Hmmm

15. Svibanj 2019. 14:41

Dior2

Pozdrav cure nova sam na forumu i cekam svoju jesensku bebu. Odlucili smo da necemo otkrivati spol ali ja sam u nadi da je žensko. Zanimaju me vasa iskustva ko nosi curicu koje ste imali simptome?

Dobrodosla, ja sam mislila cjelo vrijeme kako je musko i sanjala sam da sam rodila sina, kad ono na kraju curica. 😊

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:41

Ne radi, ne znam namjestit da imam sliku ko vi 😭
    Dobrodosla Dior2 🤗, ja nosim curicu, mucnina nisam imala nikakvih, ten mi se dosta pogorsao u prvom tromj., sanjala sam deckica(a kazu da uvijek suprotno sanjas od onoga sto nosis), jedino sam sanjala da sam sama sebi kupila rozi kaput 🎀😂, po otkucajima bebinog srca na ultrazvuku je odgovaralo za curicu, inace nisam ljubitelj slatkog ali od kad sam trudna to je ludnica postala, i po kineskom kalendaru mi ispada curica, linea negra koja je skoro ni ne vidi mi je do pupka, a ne iznad.. eto 😁 a kad sam citala simptome za spol nekako mi se vise poklapalo da nosim deckica, nikad ne znas! 

15. Svibanj 2019. 14:43

Cure vi koje ste uzimale tajice u lidlu zanima me dal se s vremenom one rastegnu u pranju, ja sam dns uzela sebi tajice i probala sam ih i aman taman su mi al kako sad tek krece debljanje zanima me ocel se one prosirii il da ih zaminem za br vece

Frajla
    15. Svibanj 2019. 14:46

laura233

Hmmm

Ides na forums i onda ono skroz zadnje (bcc fcc ili kak vec pise)

PatyDi
    15. Svibanj 2019. 14:48

Da vas pitam nesto - posto sve koristimo mobitele koji naravno zrace, da li sad u trudnoci pokusavate cim manje ili ne? Kad imate jaknu, jel imate mob u dzepu? Ja ga uvijek stavim tamo i onda se sjetim da je mozda preblizu trbuha...isto tako cesto ga nesvjesno spustim na trbuh kad lezim i cekam npr poruku... 😬

Dior2
    15. Svibanj 2019. 14:49

Hvala curke sto ste podijelile neka iskustva ja ima prišteve po cijelom tijelu a inace volim slatko tako da sam i nastavila s tim i mlijecno mi pase. 

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:50

Hvala Frajla 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.