Cure vi koje ste uzimale tajice u lidlu zanima me dal se s vremenom one rastegnu u pranju, ja sam dns uzela sebi tajice i probala sam ih i aman taman su mi al kako sad tek krece debljanje zanima me ocel se one prosirii il da ih zaminem za br vece
Hmmm
Ides na forums i onda ono skroz zadnje (bcc fcc ili kak vec pise)

Da vas pitam nesto - posto sve koristimo mobitele koji naravno zrace, da li sad u trudnoci pokusavate cim manje ili ne? Kad imate jaknu, jel imate mob u dzepu? Ja ga uvijek stavim tamo i onda se sjetim da je mozda preblizu trbuha...isto tako cesto ga nesvjesno spustim na trbuh kad lezim i cekam npr poruku... 😬
Hvala curke sto ste podijelile neka iskustva ja ima prišteve po cijelom tijelu a inace volim slatko tako da sam i nastavila s tim i mlijecno mi pase.
Cure vi koje ste uzimale tajice u lidlu zanima me dal se s vremenom one rastegnu u pranju, ja sam dns uzela sebi tajice i probala sam ih i aman taman su mi al kako sad tek krece debljanje zanima me ocel se one prosirii il da ih zaminem za br vece
Ja sam uzela broj vece nego inace nosim jer mi je na mojoj velicini prosirenje za trbuh izgledalo dosta usko...a sad koliko i da li ss rastezu, jos ne znam...
Ja sam uzela broj vece nego inace nosim jer mi je na mojoj velicini prosirenje za trbuh izgledalo dosta usko…a sad koliko i da li ss rastezu, jos ne znam…
I ja sam uzela br vece neg inace jer to su ipak tajice, al samo me to zanimalo da nebi poslje bebu stiskalo, zamjenit cu ja za br vece ako budu imali nadam se da hoce
Hvala curke sto ste podijelile neka iskustva ja ima prišteve po cijelom tijelu a inace volim slatko tako da sam i nastavila s tim i mlijecno mi pase.
Onda postoji mogućnost da je curka jer kao krade mami ljepotu, ali nikada neznas ☺️
Ne nosim mob po dzepovima, uvijek u torbici a ovako kad lezim zna se nac na meni ali sam pocela pazit na to

Ja stavim u dzep donji dio trenerke a ako je u jakni nije mi blizu trbuha jer jaknu nemogu zakopcat 😂😂 al kad lezim na ledima onda pazim da mi nije bas na trbuhu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji