Da se i ja napokon javim :)
Jucer obavljena kontrola napokon.
Sve mjere odgovaraju 22,samo je femur bio 21+4
Sve u redu sa bebicom.
Kaze doktor da vidimo sta je.Joj ove je mozda curica al sjedi na guzi pa ne mogu tacno vidjeti,a prosle i ove sedmice su mi sve muski bili.A i na prethodnoj kontroli je rekao da misli da je curica.Nadam se da ce tako i ostati.
Zene, ja moram sutea odraditi briseve na miko i ureo, imam uredan nalaz od srpnja pro. God.pa moj ginekolog zeli svjeze a inace sam prije 2 god. Vodila borbu s tim bajama. 👀🤐
Sad me nesto jeza hvata od onog spekuluma i sirenka "silom" al znam da su bas bitni ti brisevi i zelim ih odraditi da mogu djelovati ako bude potrebe.
Ginekolog mi je jako lake ruke, divan, al ipak nekako s grcem idem na to u jutro.
Ocito nemam nikakvoga pitanja, kukam samo 😂
Ej znam kako ti je jer ja imam strah od toga ako bude rekla da cemo radit pregled i uzimat briseve jer je moja doktorica ful grublja. I inace me poslje svakog uzimanja briseva od pape pa nadalje doslovno raskrvari.. Svaki put mi se pojavi sukrvica nakon uzimanja briseva i onako me zna presjec koji put... To pricam prije trudnoce nadam se ukoliko me bude morala cackat da ce sada biti njeznija.
evo i mene s pregleda, isto je bebica nekako skrivala što je, sve sramežljivo i koliko smo uspjeli vidjeti, curica je mm i ja presretni što god da je.. mjere su sve ok, femur je za nešto manje (17+4, a ja sam 18+3), ali sve je to u granicama normale
baš smo veseli danas i sve više ju osjetim i večeras ju je i mm osjetio, sav je sretan
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9., djevojcica
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak
LollyBB - 15.9 dječak
jana35 - 17.9. djevojčica ?
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. dječak
felicita28 - 28.9., dječak
anemone - 29.9., djevojčica
DaVoS - 3.10., djevojčica
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10. djevojcica
Deja1988 - 12.10.
mc_zbg - 15.10. - curica?
sreca - 16.10.
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak
fritula - 23.10. - dječak
Teresita - 24.10-dječak
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Toškica95 - 06.11. - dječak?
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
Iwancheee- 26.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Buby5 - 30.9
evo i mene s pregleda, isto je bebica nekako skrivala što je, sve sramežljivo i koliko smo uspjeli vidjeti, curica jemm i ja presretni što god da je.. mjere su sve ok, femur je za nešto manje (17+4, a ja sam 18+3), ali sve je to u granicama normale
baš smo veseli danas i sve više ju osjetim i večeras ju je i mm osjetio, sav je sretan
Cestitam na curici......sad smo izjednaceni 😍
Deja eto kad mi nece san na oci sjetim se svaceg tek kad o nicem ne razmisljam 🤣 Postoji ti trudnicki tecaj i u Vinogradskoj, bar znam da je bio sad 10.05. Vidjet cu za 6.mj. i ako bude u 8mj. na taj bi ja isla jer mi je i muzic na GO. Javi ako saznas nesto prije neg ja vidim, mozda se odlucimo za isti termin 😊😉🥰
Taman kad sam sinoc lipo spavala vcrs nemogu 🙄🙄 kao da je pun mjesec pa nikako oci sklopiti.
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Jutro, teska noc 🙄, u 4 se probudila na wc i nikako vise zaspati. Ispratila muza i dijete u novi radni dan a ja pijem bijelu kavicu na terasi i smisljam sto danas sa sobom
Mi se vratili sinoc iz Daruvara i izlgeda da mi je tamo nesto opako dizalo tlak. Mjerim sinoc, 108/68, tko je tu lud. Mislim si, mozda podsvjesno jer sam u prosloj trudnoci tamo imala spontani pa me proganjalo, svrki me nije zivcirala 😊.
Bravo za sveki 🤗. Ma i ja cim odem od doma poremetim san, ne mogu nigdje obaviti veliku nuzdu, opcenito se ne mogu opustiti, vjerujem da se tebi odrazilo s tlakom.
Sortiraj odgovore
Najstariji