Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    15. Svibanj 2019. 14:50

ayla

Cure vi koje ste uzimale tajice u lidlu zanima me dal se s vremenom one rastegnu u pranju, ja sam dns uzela sebi tajice i probala sam ih i aman taman su mi al kako sad tek krece debljanje zanima me ocel se one prosirii il da ih zaminem za br vece

Ja sam uzela broj vece nego inace nosim jer mi je na mojoj velicini prosirenje za trbuh izgledalo dosta usko...a sad koliko i da li ss rastezu, jos ne znam...

15. Svibanj 2019. 14:53

DijMar

ayla

Cure vi koje ste uzimale tajice u lidlu zanima me dal se s vremenom one rastegnu u pranju, ja sam dns uzela sebi tajice i probala sam ih i aman taman su mi al kako sad tek krece debljanje zanima me ocel se one prosirii il da ih zaminem za br vece

Ja sam uzela broj vece nego inace nosim jer mi je na mojoj velicini prosirenje za trbuh izgledalo dosta usko…a sad koliko i da li ss rastezu, jos ne znam…

I ja sam uzela br vece neg inace jer to su ipak tajice, al samo me to zanimalo da nebi poslje bebu stiskalo, zamjenit cu ja za br vece ako budu imali nadam se da hoce 

15. Svibanj 2019. 14:55

Dior2

Hvala curke sto ste podijelile neka iskustva ja ima prišteve po cijelom tijelu a inace volim slatko tako da sam i nastavila s tim i mlijecno mi pase.

Onda postoji mogućnost da je curka jer kao krade mami ljepotu, ali nikada neznas ☺️

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:55

Ne nosim mob po dzepovima, uvijek u torbici a ovako kad lezim zna se nac na meni ali sam pocela pazit na to 

15. Svibanj 2019. 14:58

Ja stavim u dzep donji dio trenerke a ako je u jakni nije mi blizu trbuha jer jaknu nemogu zakopcat 😂😂 al kad lezim na ledima onda pazim da mi nije bas na trbuhu

Julie
    15. Svibanj 2019. 15:02

Dior dobrodosla, evo moje iskustvo, otkucaji odgovaraju curici, tamanim slatko od pocetka, oni bapski testovi su upucivali na curicu, ten mi je u pocetku bio koma, a na kraju nam dolazi deckic tako da su  to  puste price.
    Ayla ja sam uzela m i par nosenja je bilo i malo su se opustile tako da nemoj pretjerivati, sigurna sam da nisi tenk 😂
    Deja bas steta, al kuzim te, ja idem sa dragim i da on nije mogao zbog bilo cega sumnjam da bu isla na ovaj i ja nego bi cekala neki drugi.

Frajla
    15. Svibanj 2019. 15:08

Nosim mobitel u jakni, tipkam normalno
    Dok je mali dojio redovito sam mu tipkala iza leđa (lezali bi onak na boku jedno prema drugom). To djete je znalo jesti satima, crkla bi od dosade bez mobitela  #majkagodine
    Neznam sta su zene prije radile

15. Svibanj 2019. 15:46

Julie

Dior dobrodosla, evo moje iskustvo, otkucaji odgovaraju curici, tamanim slatko od pocetka, oni bapski testovi su upucivali na curicu, ten mi je u pocetku bio koma, a na kraju nam dolazi deckic tako da su to puste price.
    Ayla ja sam uzela m i par nosenja je bilo i malo su se opustile tako da nemoj pretjerivati, sigurna sam da nisi tenk 😂
    Deja bas steta, al kuzim te, ja idem sa dragim i da on nije mogao zbog bilo cega sumnjam da bu isla na ovaj i ja nego bi cekala neki drugi.

Uzela sam i ja M 40/42 a imam 82kg a racunam da cu jos 10 sigurno dobiti 🙈🙈

luce35
    15. Svibanj 2019. 15:59

ayla

Julie

Dior dobrodosla, evo moje iskustvo, otkucaji odgovaraju curici, tamanim slatko od pocetka, oni bapski testovi su upucivali na curicu, ten mi je u pocetku bio koma, a na kraju nam dolazi deckic tako da su to puste price.

Ja sam uzela S i u struku su mi ok al nogavice duge, zapravo nisu one duge, nego moje noge kratke 🤣🤣.
    Kud ces dobiti jos 10 kg, 26 tj si vec

15. Svibanj 2019. 16:02

luce35

ayla

Julie

Ja sam uzela S i u struku su mi ok al nogavice duge, zapravo nisu one duge, nego moje noge kratke 🤣🤣.
    Kud ces dobiti jos 10 kg, 26 tj si vec

Hahaha moj dr kaze sta se dobije do 30 tj da se jos toliko dobije od 30-40 tj a ja bi volila da ne dobjem al sve se bojim da hocu 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.