Joj zenice ja bila malo pregladnila i kad sam konacno napravila veceru i jela nisam mogla puno jer me zeludac bolio ono kad pregladnis pa onako osjecaj praznine i tupa bol.. I ja reko proci ce to kad se smiri zeludac a ono vraga to sad sve gore.. Legla da idem spavati pa me sad bol sjece i u gornjem djelu ledja i tesko mi udahnut. Jel se kojoj to dogadjalo? Slicna je bol kao kad sam imala zgaravicu ali ovo ne pece nista nego samo onako tupa bol i osjecaj tezine.. Joooj svaki dan neka nova boljka jadne mi trudnice.. Idem se pokusat umiriti pa se nadam da ce proci.
Jutro svima, evo mi se spremamo za endokrinologija sa svježim nalazom koji je super. Cure jos sutra i evo nam sunca 😍

Jutro, Split se napokon probudio okupan suncem al je jako hladno, brrr. Svakako cu iskoristiti vrijeme za prosetati jer me ubija biti doma.
Trenutno smisljam sto kuhati danas 🙄

Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)

Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔
Jojjj, druga trudnoća je kod mene… Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja… Di god vidim kauč,hop,u horizontalu…
Tako mi je bilo i u 1.trudnoci…
Oba puta mi mama rekla da nosim dečka… S tim simptomi ma umora 🤪
I ja msm da nosim decka,nesto u meni tako kaze da je decko. Jel u 2.trom. smanji umor? 🙈
Daaa, barem kod mene...
I u prvoj trudnoći,i sada isto. Što bi se reklo, "po knjizi" 🤪 Iz dana u dan u 2.trom lagano bi osjecala vise snage, ko da san se napokon prištekala na punjač 🤣
Ja ne kuzim zasto kazu da mrsavije cure ranije osjete, ja sam isto u pocetku osjetila unutri da se nesto mice, znaci taj osjecaj u maternici, a ne na kozi odmah 🤔
Jedva cekam sunce, 15.5., a mi jos grijemo 😏
Danas be kuham, imam neke bavarske kobasice, budem si to spekla i u kiflu stavim. Muz je reko da nece, pa nek se snalazi onda
Nove cure dobro dosle, zelim svima urednu trudnocu
Eh umor, kazu da bi trebao proci pocetkom drugog tromjesecja... meni je zadnji put duze trajalo, onda sam kratko bila dobro i onda cec dode ono vrijeme kad stomak ima 100 kg i opet ne mozes raditi sve sto hoces 🙈
Sad vise neznam jesam umorna od trudnoce, od ovog vremena ili od toga sto me mali gnjavi svaku noc 🙄

Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)
Jutro! Radila sam OGTT u Petrovoj već na početku trudnoće zbog povišenog šećera na tašte. Ne treba se naručiti, samo doći što ranije. Uzme se broj, pa upis i onda vađenje. Kreću u 7 i mislim da do 9 max se može doći, ali tu info se može provjeriti i na njihovim stranicama.
Odite sto ranije na ogtt, ne smije se jesti, ako dodete u 9 umrijet cete od gladi do 11 😱
I naravno, dan prije vecera lagana i ne prekasno

Anita bas lijepo 😊 samo opusteno, neka nam je svadbica ♥️
Iwanchee mene ti je umor pratio do 18. tjedna 😂 jednostavno nisam mogla izdrzati dan bez popodnevnog spavanja, ako si doma sta te briga, odmara koliko treba, to je sve dobro za bebu.
Buby dobrodosla, jel znas spol? Ja sam totalno u zenu 😂🤷🏼 nema promjena, divlja sam jedino kad sam umorna a nema u blizini kreveta ili kad sam gladna…… Kad si gladan nisi svoj 😂😂😂
Hvala Julie 🥰
Daa, na zadnjem pregledu sa 18tj, mi ginek rekla da je dečko, opet 😁 Duboko u sebi san znala,preslično san se osjecala ko prvu trudnoću...samo nek je zivo i zdravo,ali dio mene je priželjkivao curicu 🥺
Dobro jutro svima želim 🌅 Kod nas u Trogiru tmurno i bezvezno, barem meni... Kuca vise manje sredina, ručak imam od jucer, dijete u vrticu...sto sad sa sebom 🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji