Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buby5
    14. Svibanj 2019. 21:36

iwancheee

Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
    Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔

Jojjj, druga trudnoća je kod mene... Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja... Di god vidim kauč,hop,u horizontalu...
    Tako mi je bilo i u 1.trudnoci...
    Oba puta mi mama rekla da nosim dečka... S tim simptomi ma umora 🤪

• iwancheee
    14. Svibanj 2019. 21:42

Buby5

iwancheee

Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
    Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔

Jojjj, druga trudnoća je kod mene… Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja… Di god vidim kauč,hop,u horizontalu…
    Tako mi je bilo i u 1.trudnoci…
    Oba puta mi mama rekla da nosim dečka… S tim simptomi ma umora 🤪

I ja msm da nosim decka,nesto u meni tako kaze da je decko. Jel u 2.trom. smanji umor? 🙈

14. Svibanj 2019. 21:47

Buby dobrodosla zelim ti urednu trudnocu, dodaj se na listu 🙂🙂
    Iwancheee svatko je drugaciji, ja imam dana kada mogu svasta napraviti, a nekada nemogu se dignut iz kreveta koliko se umorno osjecam.. 

14. Svibanj 2019. 21:52

Svi kazu rano je osjetiti vec bebu ali ja mislim da to ljudi kazu zato sto mi prvorotkinje zapravo neznamo kakav je to osjecaj pa ni ne skontamo da se to beba mice jer nam je osjecaj nepoznat ali evo ja u 27 godina nisam nikada osjetila ovako nesto taj osjecaj migoljenja dosta nisko po sredini ili ljevo i desno i onako ko skakljanje i sto posto sam sigurna da crijeva tako nesto ne rade.. Tako sam ja primjetila da je to moja bebica aktivna.. Nekad me zna cijeli dan tako skakljati a nekad osjetim samo par puta kratko kroz dan.. Kad sam cijeli dan osjecala onda sam bila sigurna sto posto.. 

Julie
    14. Svibanj 2019. 22:26

Anita bas lijepo 😊 samo opusteno, neka nam je svadbica ♥️
    Iwanchee mene ti je umor pratio do 18. tjedna 😂 jednostavno nisam mogla izdrzati dan bez popodnevnog spavanja, ako si doma sta te briga, odmara koliko treba, to je sve dobro za bebu.
    Buby dobrodosla, jel znas spol? Ja sam totalno u zenu 😂🤷🏼 nema promjena, divlja sam jedino kad sam umorna a nema u blizini kreveta ili kad sam gladna...... Kad si gladan nisi svoj  😂😂😂

laura233
    14. Svibanj 2019. 22:43

@Deja1988 😂😂😂 totalno ja 😭😭

14. Svibanj 2019. 22:58

Joj zenice ja bila malo pregladnila i kad sam konacno napravila veceru i jela nisam mogla puno jer me zeludac bolio ono kad pregladnis pa onako osjecaj praznine i tupa bol.. I ja reko proci ce to kad se smiri zeludac a ono vraga to sad sve gore.. Legla da idem spavati pa me sad bol sjece i u gornjem djelu ledja i tesko mi udahnut. Jel se kojoj to dogadjalo? Slicna je bol kao kad sam imala zgaravicu ali ovo ne pece nista nego samo onako tupa bol i osjecaj tezine.. Joooj svaki dan neka nova boljka jadne mi trudnice.. Idem se pokusat umiriti pa se nadam da ce proci. 

Julie
    15. Svibanj 2019. 07:41

Jutro svima, evo mi se spremamo za endokrinologija sa svježim nalazom koji je super. Cure jos sutra i evo nam sunca 😍

luce35
    15. Svibanj 2019. 07:47

Jutro, Split se napokon probudio okupan suncem al je jako hladno, brrr. Svakako cu iskoristiti vrijeme za prosetati jer me ubija biti doma. 
    Trenutno smisljam sto kuhati danas 🙄

felicita28
    15. Svibanj 2019. 08:32

Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.