Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    15. Svibanj 2019. 13:23

Uuu pisulinci vode 12:8 😃

Julie
    15. Svibanj 2019. 13:26

luce35

Uuu pisulinci vode 12:8 😃

Cekam nos Petricu da Kate termin da ju ubacimo, ona isto ima deckica 😂😋

laura233
    15. Svibanj 2019. 13:27

Julie

Petrica mislim na listu s terminima, evo Toskica je zadnja nadopunila,
    Laura evo mene sad dragi zvao da mi je našao domaće trešnje, ja se tako veselim njima….jako volim voće, pogotovo sezonsko…..danas za ručak radim pileću juhu, rizi bizi i pohane pileće filee i cikla za salatu pa može ti poslužiti kao ideja, kupila sam i kore pa ću ispeci kasnije savijaču sa šunkom, sirom i vrhnjem 🥰🥰🥰

Finoo, dobar tek! 😍

Julie
    15. Svibanj 2019. 13:34

Deja1988

Negooo, ja danas idem na pramenove napokon… I napokon cu se opet osjećati kao zena! 😎😂😂😂😂

Tako treba, ja u petak idem na trajni lak i obojati cu kosu  preko vikenda da mi je sve svjeze za ponedjeljak, ides i ti na tečaj?

mc_zgb
    15. Svibanj 2019. 13:34

Toškica95

Pozdrav ekipa, evo mene s pregleda, sve je uredu, još uvijek sam pod dojmom kako bebica hopsa i maše. Nestala sam sa popisa pa se budem ponovno dodala, a za spol još nije 100%, ali za sad je dječak tako da ću napisati sa upitnikom

aaa super  ja isto idem danas popodne i jedva čekamo vidjeti bebača i možda napokon saznati što se skriva unutra, curka ili dečko  mm je jako uzbuđen i jedva čeka vidjeti bebača isto.. svaki dan priča s njim/njom, presuper mi je to 

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:33

Isprobavam samo da li mi ovo sa lilypie.com radi 😂

Dior2
    15. Svibanj 2019. 14:35

Pozdrav cure nova sam na forumu i cekam svoju jesensku bebu. Odlucili smo da necemo otkrivati spol ali ja sam u nadi da je žensko. Zanimaju me vasa iskustva ko nosi curicu koje ste imali simptome?

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:35

Hmmm

15. Svibanj 2019. 14:41

Dior2

Pozdrav cure nova sam na forumu i cekam svoju jesensku bebu. Odlucili smo da necemo otkrivati spol ali ja sam u nadi da je žensko. Zanimaju me vasa iskustva ko nosi curicu koje ste imali simptome?

Dobrodosla, ja sam mislila cjelo vrijeme kako je musko i sanjala sam da sam rodila sina, kad ono na kraju curica. 😊

laura233
    15. Svibanj 2019. 14:41

Ne radi, ne znam namjestit da imam sliku ko vi 😭
    Dobrodosla Dior2 🤗, ja nosim curicu, mucnina nisam imala nikakvih, ten mi se dosta pogorsao u prvom tromj., sanjala sam deckica(a kazu da uvijek suprotno sanjas od onoga sto nosis), jedino sam sanjala da sam sama sebi kupila rozi kaput 🎀😂, po otkucajima bebinog srca na ultrazvuku je odgovaralo za curicu, inace nisam ljubitelj slatkog ali od kad sam trudna to je ludnica postala, i po kineskom kalendaru mi ispada curica, linea negra koja je skoro ni ne vidi mi je do pupka, a ne iznad.. eto 😁 a kad sam citala simptome za spol nekako mi se vise poklapalo da nosim deckica, nikad ne znas! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI