Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    15. Svibanj 2019. 08:51

LollyBB

felicita28

Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)

Jutro! Radila sam OGTT u Petrovoj već na početku trudnoće zbog povišenog šećera na tašte. Ne treba se naručiti, samo doći što ranije. Uzme se broj, pa upis i onda vađenje. Kreću u 7 i mislim da do 9 max se može doći, ali tu info se može provjeriti i na njihovim stranicama.

Hvala ti puno :) pitam jer mi je ginekologica rekla da to napravim neposredno prije sljedeceg ultrazvuka pa da znam se organizirati :)

Buby5
    15. Svibanj 2019. 08:52

teresita

ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9., djevojcica
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica
    Julie - 15.9. dječak
    LollyBB - 15.9 dječak
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09. curka
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. dječak
    felicita28 - 28.9., dječak
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Natalie - 7.10. dječak
    Laura233 - 7.10. djevojcica
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak
    fritula - 23.10. - dječak
    Teresita - 24.10-dječak
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak
    Iwancheee- 26.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11
    Buby5 - 30.9

PatyDi
    15. Svibanj 2019. 09:15

Jutro! Jel netko spominjao sunce? Kod nas opet kisa i hladno, a jucer je bura derala i smrzla sam se 😫
    Vidim da je jedna od vas napisala da je kao citala da mrsavije cure osjecaju pokrete ranije, da i ja sam to citala, ali kod mene nije bio slucaj takav, uz nakupine speka sa 18 tt. Jedino sto ce se na van osjetiti mozda teze radi tog speka i posteljice sprijeda...

15. Svibanj 2019. 09:22

Dobro jutro svima, ja sam napokon odspavala kako treba uz 2 put dizanje na wc, al to je normalno al mi bitno cim dodem u krevet da zaspem.
    Frajla ja isto mislim da nema nikakve veze da mrsavije cure prije osjete, ja sam krenula s  15kg viska u trudnoci i dobila sam jos 7 sta znaci da me ima a vec sam u 16tj pocela osjecati lagano lupkanje. 

LollyBB
    15. Svibanj 2019. 10:13

felicita28

LollyBB

felicita28

Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)

Jutro! Radila sam OGTT u Petrovoj već na početku trudnoće zbog povišenog šećera na tašte. Ne treba se naručiti, samo doći što ranije. Uzme se broj, pa upis i onda vađenje. Kreću u 7 i mislim da do 9 max se može doći, ali tu info se može provjeriti i na njihovim stranicama.

Hvala ti puno :) pitam jer mi je ginekologica rekla da to napravim neposredno prije sljedeceg ultrazvuka pa da znam se organizirati :)

E, da, možeš tamo ispuniti neki obrazac, ostaviš mail pa ti nalazi dođu taj dan. Obrazac je na šalteru, pokraj automata za brojeve. Meni je taj na tašte bio ok, ali druga dva vađenja su bila povišena tako da sam sljedeća tri mjeseca hodočastila s GUK profilom na Vuk Vrhovec. Uskoro opet ponavljam OGTT, ali kod njih.

luce35
    15. Svibanj 2019. 10:21

DijMar

Jutro! Jel netko spominjao sunce? Kod nas opet kisa i hladno, a jucer je bura derala i smrzla sam se 😫
    Vidim da je jedna od vas napisala da je kao citala da mrsavije cure osjecaju pokrete ranije, da i ja sam to citala, ali kod mene nije bio slucaj takav, uz nakupine speka sa 18 tt. Jedino sto ce se na van osjetiti mozda teze radi tog speka i posteljice sprijeda…

Kod mene je sunce jutros napokon 😀.
    Ja isto imam zalihe od ranije, ocekujem uskoro prvo lupkanje 😍

• renata.koscec
    15. Svibanj 2019. 10:21

U Daruvaru kisa lijeva cijelu noc i jutro. Mene opet tlak zeza ova dva dana ali onaj donji. Gornji bude oko 125/130 ali donji stalno oko 85/90. Bas mi smeta. Popodne cu zvati ginica, i onako mi je rekao da mu javim sto je bilo. Mislim da jos nije za terapiju ali barem da mi normabel da, da se to malo smiri.

fritula
    15. Svibanj 2019. 10:51

Ja već dugo osjećam vrpoljenje iznutra ali početkom 16 tt sam osjetila i izvana, čak je i tata osjetio. Samo što se rijetko osjeti na van, uglavnom kad idem spavati i legnem pa gledam TV. Tad se najčešće može osjetiti na van. Nisam primjetila da ga mogu potaknuti s nečim na javljanje.
    Sjećam se u prvoj trudnoći kad bih išla na ctg ako bih duboko disala, beba bi se razbudila.
    To još ne djeluje, pokušala sam 

• Petrica87
    15. Svibanj 2019. 11:04

Pozz mamice, evo i ja vam se pridruzujem!
    Trebat ce mi malo da procitam sve postove dosada :)
    Mi smo u 20 tt i cekamo deckica, zasad nije bilo nikakvih problema i nadam se da ce tako i ostati!
    Lijepi dan svima zelim a ja se bacam na citanje :)

Frajla
    15. Svibanj 2019. 11:12

renata.koscec

U Daruvaru kisa lijeva cijelu noc i jutro. Mene opet tlak zeza ova dva dana ali onaj donji. Gornji bude oko 125/130 ali donji stalno oko 85/90. Bas mi smeta. Popodne cu zvati ginica, i onako mi je rekao da mu javim sto je bilo. Mislim da jos nije za terapiju ali barem da mi normabel da, da se to malo smiri.

A moze ti dati Aspirin barem, ja sam ga dobila, tj receno mi je  da pijem, ne ide na recept. Kao da sprijecava mogucu preeklamsiju kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI