Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔
Jojjj, druga trudnoća je kod mene… Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja… Di god vidim kauč,hop,u horizontalu…
Tako mi je bilo i u 1.trudnoci…
Oba puta mi mama rekla da nosim dečka… S tim simptomi ma umora 🤪
I ja msm da nosim decka,nesto u meni tako kaze da je decko. Jel u 2.trom. smanji umor? 🙈
Daaa, barem kod mene...
I u prvoj trudnoći,i sada isto. Što bi se reklo, "po knjizi" 🤪 Iz dana u dan u 2.trom lagano bi osjecala vise snage, ko da san se napokon prištekala na punjač 🤣
Ja ne kuzim zasto kazu da mrsavije cure ranije osjete, ja sam isto u pocetku osjetila unutri da se nesto mice, znaci taj osjecaj u maternici, a ne na kozi odmah 🤔
Jedva cekam sunce, 15.5., a mi jos grijemo 😏
Danas be kuham, imam neke bavarske kobasice, budem si to spekla i u kiflu stavim. Muz je reko da nece, pa nek se snalazi onda
Nove cure dobro dosle, zelim svima urednu trudnocu
Eh umor, kazu da bi trebao proci pocetkom drugog tromjesecja... meni je zadnji put duze trajalo, onda sam kratko bila dobro i onda cec dode ono vrijeme kad stomak ima 100 kg i opet ne mozes raditi sve sto hoces 🙈
Sad vise neznam jesam umorna od trudnoce, od ovog vremena ili od toga sto me mali gnjavi svaku noc 🙄
Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)
Jutro! Radila sam OGTT u Petrovoj već na početku trudnoće zbog povišenog šećera na tašte. Ne treba se naručiti, samo doći što ranije. Uzme se broj, pa upis i onda vađenje. Kreću u 7 i mislim da do 9 max se može doći, ali tu info se može provjeriti i na njihovim stranicama.
Odite sto ranije na ogtt, ne smije se jesti, ako dodete u 9 umrijet cete od gladi do 11 😱
I naravno, dan prije vecera lagana i ne prekasno
Anita bas lijepo 😊 samo opusteno, neka nam je svadbica ♥️
Iwanchee mene ti je umor pratio do 18. tjedna 😂 jednostavno nisam mogla izdrzati dan bez popodnevnog spavanja, ako si doma sta te briga, odmara koliko treba, to je sve dobro za bebu.
Buby dobrodosla, jel znas spol? Ja sam totalno u zenu 😂🤷🏼 nema promjena, divlja sam jedino kad sam umorna a nema u blizini kreveta ili kad sam gladna…… Kad si gladan nisi svoj 😂😂😂
Hvala Julie 🥰
Daa, na zadnjem pregledu sa 18tj, mi ginek rekla da je dečko, opet 😁 Duboko u sebi san znala,preslično san se osjecala ko prvu trudnoću...samo nek je zivo i zdravo,ali dio mene je priželjkivao curicu 🥺
Dobro jutro svima želim 🌅 Kod nas u Trogiru tmurno i bezvezno, barem meni... Kuca vise manje sredina, ručak imam od jucer, dijete u vrticu...sto sad sa sebom 🤣
Jutro cure, da li je koja od vas radila ogtt u petrovoj mozda i ako je treba li se naruciti? :)
Jutro! Radila sam OGTT u Petrovoj već na početku trudnoće zbog povišenog šećera na tašte. Ne treba se naručiti, samo doći što ranije. Uzme se broj, pa upis i onda vađenje. Kreću u 7 i mislim da do 9 max se može doći, ali tu info se može provjeriti i na njihovim stranicama.
Hvala ti puno :) pitam jer mi je ginekologica rekla da to napravim neposredno prije sljedeceg ultrazvuka pa da znam se organizirati :)
ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9., djevojcica
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9., djevojčica
Julie - 15.9. dječak
LollyBB - 15.9 dječak
jana35 - 17.9.
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09. curka
Nopobo- 21.09. curka
DijMar - 24.9. dječak
felicita28 - 28.9., dječak
DaVoS - 3.10., djevojčica
Natalie - 7.10. dječak
Laura233 - 7.10. djevojcica
Deja1988 - 12.10.
sreca - 16.10.
mc_zbg - 15.10.
Lady_Bird - 20.10. curka
Mamika99 - 21.10. - dječak
fritula - 23.10. - dječak
Teresita - 24.10-dječak
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11. dječak
Iwancheee- 26.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Buby5 - 30.9
Jutro! Jel netko spominjao sunce? Kod nas opet kisa i hladno, a jucer je bura derala i smrzla sam se 😫
Vidim da je jedna od vas napisala da je kao citala da mrsavije cure osjecaju pokrete ranije, da i ja sam to citala, ali kod mene nije bio slucaj takav, uz nakupine speka sa 18 tt. Jedino sto ce se na van osjetiti mozda teze radi tog speka i posteljice sprijeda...
Dobro jutro svima, ja sam napokon odspavala kako treba uz 2 put dizanje na wc, al to je normalno al mi bitno cim dodem u krevet da zaspem.
Frajla ja isto mislim da nema nikakve veze da mrsavije cure prije osjete, ja sam krenula s 15kg viska u trudnoci i dobila sam jos 7 sta znaci da me ima a vec sam u 16tj pocela osjecati lagano lupkanje.
Hvala ti puno :) pitam jer mi je ginekologica rekla da to napravim neposredno prije sljedeceg ultrazvuka pa da znam se organizirati :)
E, da, možeš tamo ispuniti neki obrazac, ostaviš mail pa ti nalazi dođu taj dan. Obrazac je na šalteru, pokraj automata za brojeve. Meni je taj na tašte bio ok, ali druga dva vađenja su bila povišena tako da sam sljedeća tri mjeseca hodočastila s GUK profilom na Vuk Vrhovec. Uskoro opet ponavljam OGTT, ali kod njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji